Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

slm kızlar ben de 1.21 i bitirdim şimdi moladayım:) ayrıyetten de mersin ve portakal yağı kullanıyorum acaba bu yağların bi zararı var mı daha önce kullanan arkadaşlar???

anladım tatlım e napalım yawasta olsa beklerım yapck bıse yok acaba 3 aydan daha mı cok dınlmek gerekıo kı? Bıde dıger arkadaslarda yazsa keske senınle baslayan. Acaba onların ne durumda :13:
yanı hıc bısey olmadan yerınde saymakdansa yavas da olsun olumlu sonuc almak guzel bencede Cnm ben 3 ay dınledım ıste ama yeterlı olmuskı aylardır dınlemıyo olmama ragmen devam edıyo yanı yeterlı bence 3 ay dınlemek bılınc altının kodlaması ıcın
slm kızlar ben de 1.21 i bitirdim şimdi moladayım:) ayrıyetten de mersin ve portakal yağı kullanıyorum acaba bu yağların bi zararı var mı daha önce kullanan arkadaşlar???

portakal yagı bıldıgım kadarıyla selulıt ıcın kullanılıyo cnm gogusundekı yagları erıtmesın bence yaglar falan cok gereksız tek fayda eden sey bu telkın dıger seyler bosa zaman kaybı dınle yeterlı cnm bıde guzel beslen

portakal yağının cildi sıkılaştırıcı özelliği var tek başına kullanmıyorum bir de mersin ve zeytinyağı ile karıştırdım o şekilde kullanıyorum ama onunda faydası var gibi de ilerde zarar vermesinden korkuyorum

yaglar pek bı ıse yaramıyo cnm tam manasıyla buyume telkınle oluyo onuda dınlıyosun sanırım masajla falan olacak ıs degıl bu edındıgım tecrubeye dayanarak soyluyorum cnm tam duzgun sekılde gercek buyume telkınle oluyo bı tek

tamam canm teşekkür ederim... telkinin 2. sine iki gün sonra başlıyorum inşallah sonuçlar iyi olur...

hmm hadı ya nese cnm o zaman ılgın ıcın cok sagol :) ben hayıta devam edım en ıyısı :)

rıca ederım cnm ıstedıgını kullan tabı ama arkadasların dedıgı gıbı en kalıcısı telkın. bak bu sayfaları okurken bırı telkının dıırekt kendı lınkını wermıstı ama sayfa numarası kac bılmıorum onu ara bı ıstersen

anladım tatlım cok sagol ınsallah ıstedıgın olcuye kawusursun sende. ya ben ındıremeyenler ıcın gercekten uzuluorum nasıl yapcaklar lınk degısmıs bıde ben ındıremesem bende uzulurdm yaa

anladım tatlım cok sagol ınsallah ıstedıgın olcuye kawusursun sende. ya ben ındıremeyenler ıcın gercekten uzuluorum nasıl yapcaklar lınk degısmıs bıde ben ındıremesem bende uzulurdm yaa

ınsallah cnm ısteyen herkesın ıstedıgı boyuta ulassın telkınleındıremeyenlerede msn den artık yollanacak cnm

kızlar bende ara ara dinliyorum.düzenli dinleyemiyorum,mp3ümde ki diğer tempolu şarkılar daha çekici geliyo değiştiriyoum

büyüme yaşayan arkadaslarr beni ikna ediinn ki düzenli dinlemeyi kafaya koyayım ne kadar büyüme oldu, beden yada cm olarak. benim yanlarda dolgunluk varda ortası boş ya biraz dolgunluk istiyorum büyüklükten ziyade

Merhaba arkadaşlar, ben de telkine başlamayı düşünüyorum ama ordaki bi tek cümle benim kafamı karıştırdı:
zihnimin sonsuz gücünü büyütmek için kullanıyorum.
o cümleyi 'zihnimin sonsuz gücünün bir kısmını büyütmek için kullanıyorum ' diye değiştirsek mi acaba Ben okuyorum da, tüm zihnimi bu işe harcamak istemiyorum :)

sen dınlerken o sekılde dusun ozaman cnm :44: bılmıorum yani nasıl dusunursen oyle olur heralde:26::44:

Merhaba canım, ben de telkine başlamayı düşünüyorum ama ordaki bi tek cümle benim kafamı karıştırdı:
zihnimin sonsuz gücünü büyütmek için kullanıyorum.
o cümleyi 'zihnimin sonsuz gücünün bir kısmını büyütmek için kullanıyorum ' diye değiştirsek mi acaba Ben okuyorum da, tüm zihnimi bu işe harcamak istemiyorum :)

selamlar,
mail adresimi versem bana da gönderebilir misiniz acaba indiremedim siteden bir türlü.. Malum dert için ben de bunu denemek istiyorum :)

cnm gonderırım tabı ama benım pcde yuklu degıl tlfnumda we nasıl gonderecegmı bılmıyorum:44::44::26:

Merhaba arkadaşlar bende bu formda yeniyim ama bu telkin dosyası bütün linklerden silinmiş. Önceden indirenler acaba banada gönderebilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…