Kızlarrr ne bu sessizlik??
Forumun eski günlerini özledim valla. İlk deneyimli arkadaşlar neredesiniz?
Arkadaşlar bende kendimden bahsedeyim biraz. Eylül ayında 21 gün dinlemiştim ama 6 saati dolduramıyordum çoğuz kez. Bazen 1-2 saatte kaldığı bile oluyordu. Sonra 1 haftalık araya girdim. O arada müzüği çok aradım hatta ara vermesem mi diye düşündüm ama verdim. Sonrası ise tembellik :) 1-2 gün aksilik çıktı dinleyemedim. Sonra ise başlayamadım.
Ama vucudumda çok büyük değişimler oldu:) Ben yıllardır 1.60 boy 45 kilo gezen biriyken şimdi 53 kiloyum :) Ve benimkiler hiç olmadığı kadar enli ve dolgun. Hep reglliykenki gibi göğsüm olsa diye iç geçirirdim; şimdi hep öle, hele reglliyken bomba oluyorlar bomba
Aslında ben hep kilo aldığımdan dolayı böle olduklarını düşünsem de içten içe telkinin de etkisi olmuş olabileceğini düşünüyor ve acaba tekrar mı gözümü karartıp başlasam diyorum. Sizce napayım??
HEHEHE size bu sefer artık 60 kiloda 90 bedende yazarım
BU arada yaşım 25 :)
ne güzel :) sevindim senin adına göğüs ölçülerinn kilonla alakası varmış demekki bende 45 kiloyum en fazla 48 olabildim olduğumda da hiç bi değişiklik yoktu ne yazık kiKızlarrr ne bu sessizlik??
Forumun eski günlerini özledim valla. İlk deneyimli arkadaşlar neredesiniz?
Arkadaşlar bende kendimden bahsedeyim biraz. Eylül ayında 21 gün dinlemiştim ama 6 saati dolduramıyordum çoğuz kez. Bazen 1-2 saatte kaldığı bile oluyordu. Sonra 1 haftalık araya girdim. O arada müzüği çok aradım hatta ara vermesem mi diye düşündüm ama verdim. Sonrası ise tembellik :) 1-2 gün aksilik çıktı dinleyemedim. Sonra ise başlayamadım.
Ama vucudumda çok büyük değişimler oldu:) Ben yıllardır 1.60 boy 45 kilo gezen biriyken şimdi 53 kiloyum :) Ve benimkiler hiç olmadığı kadar enli ve dolgun. Hep reglliykenki gibi göğsüm olsa diye iç geçirirdim; şimdi hep öle, hele reglliyken bomba oluyorlar bomba
Aslında ben hep kilo aldığımdan dolayı böle olduklarını düşünsem de içten içe telkinin de etkisi olmuş olabileceğini düşünüyor ve acaba tekrar mı gözümü karartıp başlasam diyorum. Sizce napayım??
HEHEHE size bu sefer artık 60 kiloda 90 bedende yazarım
BU arada yaşım 25 :)
ay cnm güldürdün beni
ay bıde ben soyle dolu dolu sonuc alsam da mujde yazsam sızın gıbı ınsallah :2:
ama baya bı kıloda almısın sen hakkaten ama hıc de fena bı ölçü değilmiş tam taş olmuşun yani
ıstedıgın boyuta geldıyse dınleme cnm hem zaten belkıde senın bılıncaltın kodlamıstır buyume devam edıyordur
ne güzel :) sevindim senin adına göğüs ölçülerinn kilonla alakası varmış demekki bende 45 kiloyum en fazla 48 olabildim olduğumda da hiç bi değişiklik yoktu ne yazık ki
53 kiloda göğüs bedenn 85 se eğer süper derim ben yok diilse bi telkin yap bence :)senn adına çok sevindiim şu telkin kendini göstermeye başlasa artık kendi adımada sevinmek istiorum ama tık yok hala:)))
Boyun kaç canım? Bende önceden ara ara 48 oluyordum bende de pek değişiklik olmuyordu. ama 53 ilk defa oldum yani şunu demek istiyorum vucudumun bi çok bölgesi doldu (kol bacak popo ve malesef karın bölgesi) belkide onlar dolunca göğüslere gitmeye başladı :) yani ben derim ki boyun çok kısa değilse 50 yi geçmeye bak. Ama tabi dikkatli kilo al benim şimdiki hedeflerimden biri de bel bölgesini inceltmek onunla ilgili araştırma yapıyorum şuan egzersizlere başlayacağım :)
Ayrıca göğüs ölçülerime bakınca alttan 77 üstten 86 ölçüyorum o da sanırım ancak 75 A olduğunu gösteriyor. Ama dolgulu 75lere sığamıyorum dolgulu 85 B kullanıyorum gayette dolgun duruyor önden birleşiyor benimkiler:)
Bence telkine devam et ayrıca da kilonu artırmaya bak biraz daha
merhaba kızlar ben de telkini 1 21 dinledim sonuçlar gayet iyiydi ama malesef geri başlayamadım.. çünkü sınavlarım var. ama tekrar başlayacağım..
Bence kilo mutlaka al sen görüceksin bak telkinle kiloların nereye gidiyo :) Sonuçta oraların dolması içinde ekstradan bir yağ gerekecek
Bu arada benim 80 B dolguluda bıngıl bıngıl oluyo dolgusuza ulaşamadım henüz
Sanırım başlıyorum bugün hatta şimdi
kilo işi banada çok mantıklı geldi ama bi sorun varki kilo alamıyorum 48 kilo olduğumda doktorun verdiği bi şurup sayesinde kilo almıştım
sanırım bende şuruba başlıyorum hatta şimdi
Ahh seni çok iyi anlıyorumm.. Eskiden ben de öleydim.. Hiç bir giydiğim yakışmazdı. Resmen kot bulamazdım, içime tayt giymekten harap olmuştum bi zamanlar. Ama diyorum ya hayatımda hiç alamadığım kadar kiloluyum. Sebebi ne bilmiyorum normalde mesleğim icabı devamlı ayakta koşuşuturma içerisindeyim ama kış sezonu olduğu için 3 aydır masa başıyım diyorum ki hep oturmaktan mı aldım acaba kilo diye. Bir de öğle yemeklerinde ve akşam yemeklerinde çok yiyorum hatta karnım açken uyuyamıyorum :) İŞte tam masa başı muhabbetinden öncede telkini dinlemiştim belkide o aldırdı bilemiyorum :))
Amaaan neyse ne, memnunum şuan halimden tek kaygım bel oyuntumun yok olmuş olması 68 fln geliyo:S
Senin günün tempolu mu geçiyor? 3 öğün hatta 4 öğün yiyor musun ?
ya biri bana moral versin lütfen kızlarrrr
ben gecen hafta o kadar mutluydum ki çünkü mükemmel derecede dolgunlasıp büyümüştü bende o halını görünce havalara uçtum
ama adet oldum hemen ardından malesef ondanmış bu büyümeler hemde erken adet oldum :2: ((( neden bılmıyorum normalde cok düzenliydi saati bile şaşmazdı ama bu ay bı hafta erken oldum aceba telkınle ılgısı var mıdır ki )))
bide fısssss söndü adet sonrası aynı eskısı gıbı oldu hıc bı degısıklık goremıyorum :26:
neler oluyo sızce of bı turlu düzen tutturamadım su telkınde
halbukı o kadar umıtlıyım ki
sanırım herkezde oluyor bu.bende de oldu sevıncten uctum :) regl den sonra södüler ama olsun istediğim boyuta gelene kadar vazgeçmicem