Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar,
bu konu başlığında verilen ilk link doğru değil mi?
indirdim ve dinlemeye başladım az önce...
ben başka konularda telkinler de indirdim başka kişisel gelişim sitelerinden. çok faydalı oluyor, uzun vadede...
sigarayı bıraktım telkin sayesinde... en büyük artısı bu benim için.
inşallah şimdi de göğüslerim ve göğüslerimiz için faydası OL'sun! :)
sizden ricam; ilk sayfadaki linkdeki telkin değişmedi, doğru değil mi? boş müzik dinlemeyelim... (çok sayfa var, hepsini okuyamıyorum...)
her zaman dınlıyoruz cnm
çok tsk ederimm :)) gecen ay dinlemiştim bıraktım..o zaman bu gece dinlemeye tekrardan başlıyorumm..belki bu dönemde daha etkili olur
Bende bir kaç ay önce dinlemeye başlamıştım ama sıkılıp bıraktım.
Belki şimdiye büyüyecekti ama çok bunalıyorum ya aynı müzik dinle dinle uff...
nez12 ben seninle birlikte baslamistim 1 ay dinledim baya degisimler olmustu burnuma garip garip kokular geliyodu gögüsüm asiri sekilde yaglanmisti ara sira sanki icinde bisey yaniyo gibi oluyodu ama 1ay sonra biraktim dersler yüzünden hic firsatimda olmadi yeniden baslamaya .. dün baslayim dedim ama 2 saat dinleyebildim ama hic belirtiler olmadi yani daha önce dinledigim an hissediyordum biseyler oldugunu .. ya biraz umutsuzluga kapildim devam edeyim mi acaba ? ne dersin ? nisandan beri sanirim hic dinlemedim eskiden sizi hep takip ediyordum birbirnize nasil destek veriyordunuz vallah bende bu yüzden cok inanmistim bu yönteme ama suan kararsiz kaldim hic tepki vermedi diye :/ gördüm ki baska biri daha telkin yapmis sen onu denedin mi ? :)
arkadaşlar dinlediğiniz müziğin başlığı breast mı ?