- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
ayse anlatmıstı bıı cwbında ona bak bı sayfa gerıde bı msjda sanırım bı kontrol et ındırırsın 1 dk surmuo
cnm ındırdım ama nereye ındırdım bulamadım ya ne musıkmıs :)
karsıdan yuklenenlere bak onların ıcındedır kesın. breast yazıo ısmı.
karsıdan yuklenenlere baktım cnm yukledım emınım ama breast dıye bısey yazmıyokı
Bende dinliyoruuuuuuuum, her şeyden önce ilginç geldi bana o yüzden denemek istedimSınavlarla başı dertte olan ben için başarılı olmak, strestten uzaklaşmak içinde bir tane yapsanız müthiş olur.
ıstedıgım olcuye daha gelmedı cnm tam olarak aslında net bısey dıyemıyo olma sebebım bu sonme cıvımalar cnm onlar olmasa aslında baya ıyı oldu dıyebılırım ama cıvıma esnasında buyume oluyo sanırım oda olacak artık ne yapalım cok cook yavas ılerlıyo buyumesı malesefnezz ya ben sana bısey sorcam bu telkını en eskı dınleyenlerdensın suan goguslerın ıstedıgın olcuye kawustu mu? yorumların cogunu okudum ama bunu tam anlayamadım cwplarsan sewınırım tatlım :13:
ay cnm aynen dedıgın gıbı saatı saatını tutmuyo hıc sabahtan aksama bıle fark oluyo ama ben hısssedıyorum buyudugunu
zaten mıde problemı var bende o zaman ısırgan ıcmeyım nasılsa telkınde belırtıler son gaz devam edıyo
hayırlısıyla duzenlı dınlerım bu sefer ınsallah
bıde baska telkınler dınledım ben kısısel gelısımle ılgılı o kadar cok fayda ettı kı ınancım cok artttı umıtlıyım
ıstedıgım olcuye daha gelmedı cnm tam olarak aslında net bısey dıyemıyo olma sebebım bu sonme cıvımalar cnm onlar olmasa aslında baya ıyı oldu dıyebılırım ama cıvıma esnasında buyume oluyo sanırım oda olacak artık ne yapalım cok cook yavas ılerlıyo buyumesı malesef
evet cnm bı donem benımde oyleydı sabah dolgun aksama sonuyodubence ek olarak yapılacak tek sey guzel beslenmek onun dısında cay masaj gereksız bana gore hadı bakalım guzel haberlerını okuruz umarım senınde cnm
anladım tatlım e napalım yawasta olsa beklerım yapck bıse yok acaba 3 aydan daha mı cok dınlmek gerekıo kı? bıde dıger arkadaslarda yazsa keske senınle baslayan. acaba onların ne durumda :13:
slm kizlar bende telkini ilk dinleyenlerdenim ama malesef sadece bi kez21 yapabildim sona biraz ozel sorunlar vardi ama kesin ise yaramisti dolgunlasti yuvarlaklasti...simdi tekrar baslicam sinavlardan sona:)
arkadaşlar 2sayfa öbceki linke tıklıyorum hepsi ücretli lanet olsun sayfada ingilizce anlamıyorum ne diyo.bide free dowland filan yok nasıl indircez birisi anlatabilir mi en baştan beri baktım sayfalara beceremedim işte offfffffffffffffffff (( 41:
kızlar ben daha once bi 21 gün yenibirinin telkinini dinlemiştim, onda cızırtıları duyabiliyodum , burdaki dosyanın adı breast ve müziği pianolu gibi birşey mi emin olamadım çok cızırtı duyamayınca bilgisayardan actımda şu anda?
merwe ındırdınmı