bi de ısırgan çayı benim de aklımı kurcaladı.kullanıp faydasını görenler olmuş.neyi denemek lazım kararsızım
Sevgili aysee-51 arkadasim rica etsem telkin dosyasinin linkini ekleyebilir misin eski linkte dosya silindi diyo ulasamiyorum lutfen
arkadaslar bende ne zamandır telkini indirmeye calısıodum sonunda ındırdım we buraya kaydoldum umarım buyur benımkılerde
cnm hosgeldın topiğe
ınsallah alırsın en guzel sonucları
güzel güzel büyütürsünnn
merhabalar ben dun indirdim mp3u ama telkinleri duyamiyorum sadece sarkiyi duyuyorum.
Jupiter oluyor kesinlikle bugün bikinilerimi denedim artık çok hoş duruyor. 2 cm de büyüme olmuş bunun dışında ancak daha çok yuvarlaklaşma oluyor. Bu arada destekleyici olarak k.ü.ç. adaçayı kullanıyorum ve masaj yapıyorum.
AAAA ! çok sevindim senin için darisi hemen basima :)) peki gunde ne kadar dinledin ve ne zamandan beri 2 cm buyudu , bu arada bilincaltinin en iyi calistigi zaman tam uykuya dalis esnasinda ben gun icinde dinleyemesemde 21 gun her gece dinleyerek uykuya dalmayi planliyorum. seklinin yuvarlaklasmasi da ayrica guzel !
Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe
canım bu lınke tıkla acılan sayfada asagı dogru ın ve free user yazan yerde slow download var oraya tıkla
acılan kutucuga cıkan yukarıdakı kodu gır entere bas
geri sayım baslayacak bıtmesını bekle tekrar slower downloada bas o zaman iner
Ayy bu müzik ne güzelmiş yahu insan dalıp dalıp gidiyor dinlerken.
ya ama bu muzık paralı ya( ben de ındırmeye calıstım lınkten ama olmadı
cnm paralı deıl bende ındırdım
nasıl ındırıyosunuz ya ben de ıstıyorum .( hep ıngılızce yasıyo anlamıyorum kı