Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bi de ısırgan çayı benim de aklımı kurcaladı.kullanıp faydasını görenler olmuş.neyi denemek lazım kararsızım

cnm ben telkıne odaklanmaya karar verdım ama gene de sen bılırsın
fayda goruyorum etkılı olacagına ınanıyorum
sende umıdını kaybetmeden dınle telkını baslar belırtıler zaten ıyıce mutlu olursun gelısmelerı gordukce

Sevgili aysee-51 arkadasim rica etsem telkin dosyasinin linkini ekleyebilir misin eski linkte dosya silindi diyo ulasamiyorum lutfen

Sevgili aysee-51 arkadasim rica etsem telkin dosyasinin linkini ekleyebilir misin eski linkte dosya silindi diyo ulasamiyorum lutfen

Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe
canım bu lınke tıkla acılan sayfada asagı dogru ın ve free user yazan yerde slow download var oraya tıkla
acılan kutucuga cıkan yukarıdakı kodu gır entere bas
geri sayım baslayacak bıtmesını bekle tekrar slower downloada bas o zaman iner

arkadaslar bende ne zamandır telkini indirmeye calısıodum sonunda ındırdım we buraya kaydoldum umarım buyur benımkılerde

aaa öyle mi cok sevindim o zaman:)) dunden beri dinliyorum bakalim .inşalah ! herangi bi gelisme oldu mu uzun zamandir dinleyenler varsa ????

Jupiter oluyor kesinlikle bugün bikinilerimi denedim artık çok hoş duruyor. 2 cm de büyüme olmuş bunun dışında ancak daha çok yuvarlaklaşma oluyor. Bu arada destekleyici olarak k.ü.ç. adaçayı kullanıyorum ve masaj yapıyorum.

AAAA ! çok sevindim senin için darisi hemen basima :)) peki gunde ne kadar dinledin ve ne zamandan beri 2 cm buyudu , bu arada bilincaltinin en iyi calistigi zaman tam uykuya dalis esnasinda ben gun icinde dinleyemesemde 21 gun her gece dinleyerek uykuya dalmayi planliyorum. seklinin yuvarlaklasmasi da ayrica guzel !

Günde ortalama 6 saat dinledim. 4 de oldu 8 de ama. 1 ay oldu canım ben başlayalı. Geceleri seni kötü etkilemiyorsa dinle doğru düşünmüşsün ama ben gündüz dinliyorum daha çok bir şeyler okurken, izlerken. geceleri rahatsız ediyor beni. olacak olacak merak etme çok büyük bir beklentin var mı bilmiyorum ama güzel gelişmeler illaki oluyor. dekolte olabilmesi için illa dolgulu giymeme de gerek kalmadı mesela benim beklentim tam olarak buydu çünkü zarifliğimi seviyorum ve aktif bir insanım 85 beden göğüs bile istemem. bu arada ben son 15 gündür söylediğim her şeyi daha düzenli yapıyorum ondan sonra asıl etkiyi gösterdi düzenli yapmak çok mühim

nezz ya ben sana bısey sorcam bu telkını en eskı dınleyenlerdensın suan goguslerın ıstedıgın olcuye kawustu mu? yorumların cogunu okudum ama bunu tam anlayamadım cwplarsan sewınırım tatlım :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…