canım cm olarak olarak hiç ölçmedim,sütyende 85 kullanıyorum.ama 90-95 olsa fena mı olur mantığıyla bakıyorum olaya :) telkinde ilk seriyi geçen yazbaşında dinlemiştim,bi süre etkisini gördüm ama sonra aklımdan çıktı mevzu.şimdi 1 aydır falan tekrar dinliyorum,arada atlama yapmıştım ama gün saymadığım için dinlemeye devam ediyorum.1-2 aydır duvar şınavı ve diz şınavı yapıyorum çok düzenli olmasa da.avonun da liquid brasını kullanıyorum,bu aralar epeyce dolgun ve dik görünüyolar,ama tam olarak hangi yaptığım işe yarıyor bilemiyorum,sen hepsini uygula bana kalırsa
ya tatlım senin bu başlıkta ne işin var ozamnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 85 kullanıyorum diosun biz 75 i bile dolduramamaktan bahsediyoruz
sen dediklerimi uygula canım,işe yarıyor,önemli olan da bu,pozitif bakıp telkine inanınca azıcık da başka şeylerle destekleyince işe yarıyooooor büyük ya da küçük olması bişey değiştirmeeez
ben indirmeye çalıştımda olmadı galiba kaç dk sürüyo 1 dinleyiş benim indirdiğim 03.18 dk ya garip bişi indirdim ben galibaa
canım telkinin ismi breast süre 3:08 dk sadece klasik bi müzik eğer böyleyse doğru indirmişsindir
ne kadrr dinlicmm bn bunu fazla dinliyipte hazırdann olmiymm
hadi heyecanla bekliyoruz:) umarım müzik mutlu bir müzik olur:)
Sabırsızlıkla bekliyorum. Şuanki 3-21 yaptım bir de üstüne bunu yaparımm missss
Üstüne döşenecek müzik eğer su sesi olursa uyurken kolay dinlenebilir.
Diğer müzikler bezdiriyo ve uyumamı engelliyo
Eline sağlık şimdiden
uygun müzik bulma konusunda sıkıntı çekiyorum ama iş müziğe gelince kolay sadece telkinle müziği birleştiriyorsun telkin hazır işin zor kısmı telkini hazırlamak değişik müziklere aynı telkini yerleştirmek çeşitlilik katmayı planlıyorum
"Daydream Believer," acoustic guitar instrumental - YouTube
Happy Piano Instrumental - Landscapes - YouTube
Birinci linkteki gitar, ikinci linkteki ise piyano... Bu tarzda hoş olabilir...:126:
"Daydream Believer," acoustic guitar instrumental - YouTube
Happy Piano Instrumental - Landscapes - YouTube
Birinci linkteki gitar, ikinci linkteki ise piyano... Bu tarzda hoş olabilir...:126:
kızlar telkin dinlerken uyuyamıyorum müziklerden mi kaynaklanıo acaba ?? sadece müziksiz telkin dinlesem yararı olurmu ki?
sessiz bir tane yapabilirim bunuda dikkate alıyorum
çok sevinirim yaaaa
adetin ilk günündeyim, göğüslerimde telkin öncesinde olmayan bir ağrı var...