Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ya tatlım senin bu başlıkta ne işin var ozamnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 85 kullanıyorum diosun biz 75 i bile dolduramamaktan bahsediyoruz

ya tatlım senin bu başlıkta ne işin var ozamnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 85 kullanıyorum diosun biz 75 i bile dolduramamaktan bahsediyoruz

sen dediklerimi uygula canım,işe yarıyor,önemli olan da bu,pozitif bakıp telkine inanınca azıcık da başka şeylerle destekleyince işe yarıyooooor büyük ya da küçük olması bişey değiştirmeeez

ne kadrr dinlicmm bn bunu fazla dinliyipte hazırdann olmiymm

Günde en az 6 saat dinlemelisin canım.kulaklıkla daha etkili oluyo diyo arkadaşlar ben öyle dinlemedim ama yinede az çok işe yaradı bakalım 6 saat aralıksız dinlemek zorunda değilsin ama 21 gün boyunca düzenli olmasına dikkat et.Ben mesela bunu açıp üstüne başka müzik dinliyorum çünkü belli bi saatten sonra gına geliyo emin ol umarım yardımcı olabilmişimdir canım

hadi heyecanla bekliyoruz:) umarım müzik mutlu bir müzik olur:)

uygun müzik bulma konusunda sıkıntı çekiyorum ama iş müziğe gelince kolay sadece telkinle müziği birleştiriyorsun telkin hazır işin zor kısmı telkini hazırlamak değişik müziklere aynı telkini yerleştirmek çeşitlilik katmayı planlıyorum

hım su sesi hiç düşünmemiştim neden olmasın

"Daydream Believer," acoustic guitar instrumental - YouTube
Happy Piano Instrumental - Landscapes - YouTube

Birinci linkteki gitar, ikinci linkteki ise piyano... Bu tarzda hoş olabilir...:126:

kızlar telkin dinlerken uyuyamıyorum müziklerden mi kaynaklanıo acaba ?? sadece müziksiz telkin dinlesem yararı olurmu ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…