arkadaşlar ben de telkinli ses dosyası hazırladım yakında sizlerle paylaşacam yalnız benim telkinli ses dosyasında göğüs kelimesi geçmiyor zaten göğüs yanlış bir kavram düşünsenize göğüs hastalıkları var insanın bilinci bu yöne kayabilir yani sıkıntı yaşanabilir benim telkinli ses dosyamda meme kelimesi geçiyor ve büyümekten çok dolgunlaşarak büyüme telkinini verdim yani sönme olayına fazla rastlamıyacaksınız kendimde denedim gayet iyi...istek gelirse paylaşırım sizinle
Yenibiri telkini bizimle paylaşırsan tabii çok mutlu oluruz. Yanlız sen de parfait gibi bizi telkinle başbaşa bırakıp kaçma! :83::b Eğer yeni bir telkinse başka telkin olarak başlık açarsan seviniriz. Bir de sen ne kadar süre yaptın, ne kadar ilerleme kaydettin, bir de bu telkin nasıl ve ne kadarlık bir sürede dinlenecek? Bunları bizimle gayet açık biçimde paylaşırsan seviniriz. telkin hazırlama ile ne kadar zamandır uğraşıyorsun? sanırım bu telkinden pek olumlu sonuç alamayanlar deneyeceklerdir... Teşekkürler tekrar heyecanla bekliyoruz...
evet bende başka topicte bu telkini açacam ayıracağım ve sizinle ilgileneceğim pek fazla vaktim olmayabilir dürüst olmak gerekirse ..ne kadar süre yaptığıma gelirse telkini hazırladım sadece 21 gün dinledim tüm telkinler için geçerli kural benim telkin içinde geçerli.. neden 21 gün dersem benim sütyen ölçülerim 80b tek bir 21 gün yaptım önceliğim meme büyütme olmadığı için üzerine fazla düşmüyorum 3 21 yapsam çok daha iyi olurdu 21 gün boyunca gözlemlerimi açıklıyacak olursam çok güzel dekolte görünümüm oldu, sütyenden taşacak gibi görüntüler .. muayenen günler sonrası için öyle fıs sönmeler olmadı ,en azından geriye gidiş olmadı 3 21 yapsam heralde süper olurdu ..bu telkin hep dolgunluk üzerine
evet bende başka topicte bu telkini açacam ayıracağım ve sizinle ilgileneceğim pek fazla vaktim olmayabilir dürüst olmak gerekirse ..ne kadar süre yaptığıma gelirse telkini hazırladım sadece 21 gün dinledim tüm telkinler için geçerli kural benim telkin içinde geçerli.. neden 21 gün dersem benim sütyen ölçülerim 80b tek bir 21 gün yaptım önceliğim meme büyütme olmadığı için üzerine fazla düşmüyorum 3 21 yapsam çok daha iyi olurdu 21 gün boyunca gözlemlerimi açıklıyacak olursam çok güzel dekolte görünümüm oldu, sütyenden taşacak gibi görüntüler .. muayenen günler sonrası için öyle fıs sönmeler olmadı ,en azından geriye gidiş olmadı 3 21 yapsam heralde süper olurdu ..bu telkin hep dolgunluk üzerine
büyütme yerine dolgunluk yaptın yani? e dolgunluk büyümeye göre daha az ve kalıcı olmayan bir şey değil midir? üstelk göğüs ölçün gayet iyi dolgunluğunu 21 günde artırması doğal ya benm gibi hiç olmayanlar? bana 2 cm dolgunluk yerine 1 beden büyüme gerekiyor keşke büyütme deseydin :/
bizimle paylaşır mısın acil!!!!! bi de partfaitin telkiniyle birlikte dinlemenin bi sakıncası olur mu??? telkinin içinde neler geçtiğini de paylaşır mısın??
diğer telkine başlamışsan önce onu bitir.. benim telkinide arkasından devam edersin sonuçta aynı amaca hizmet zaten başka topikte içeriğinide yayınlayacam telkinle birlikte içiniz rahat olsun
kızlar avonun liquid bra diye bi ürünü var göğüs bölgesi için,1 aydır falan kullanıyorum memnunum güzel topluyo ve sıkılaştırıyo tavsiye ederim.
arkadaşlar ben de telkinli ses dosyası hazırladım yakında sizlerle paylaşacam yalnız benim telkinli ses dosyasında göğüs kelimesi geçmiyor zaten göğüs yanlış bir kavram düşünsenize göğüs hastalıkları var insanın bilinci bu yöne kayabilir yani sıkıntı yaşanabilir benim telkinli ses dosyamda meme kelimesi geçiyor ve büyümekten çok dolgunlaşarak büyüme telkinini verdim yani sönme olayına fazla rastlamıyacaksınız kendimde denedim gayet iyi...istek gelirse paylaşırım sizinle
Emzirme sonrası almıştım ama uzun süre kullanmadım... Masaj yaparak mı uyguladın, ben de devam edebilirim:)
kızlar avonun liquid bra diye bi ürünü var göğüs bölgesi için,1 aydır falan kullanıyorum memnunum güzel topluyo ve sıkılaştırıyo tavsiye ederim.
cnm senin göğüs ölçülerin kaçtı ??? nasıl bi değişme oldu cm olarak???