Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ya neez bu benim 2ya da 3.dinleyisim
tam hatirlamiyorum uzun araliklarla dinledim cunku.aslinda buyuduler biraz ama soldaki daha buyuk oteki kucuk kaldi morim bozuldu nolcak boyle ?

cnm bende boyle bı durum olmadı ama kucuk olan yıne kucuk kalıyo dıgerıne gore her zaman yanı basda kucuk olan gogusun ama ıkısıde aynı esıtlıkde buyuyo ama bırı dıgerınden basdan avantajlı oldugu ıcın hep buyuk kalabılıyo yanı Ama telkın ıkısını de esıt buyutuyo yoksa

telkinin içeriğinde sağlıklı büyüme olduğu için içimiz rahat biçimde yapıyoruz ama yine de kızlar arada doktora muayene olmakta fayda var diye düşünüyorum. Ben 3. 21' den sonra için daha umutluyum. 2. 21'i çok düzgün yapmıştım ama bi değişim olmamıştı. şimdi 3. 21'deyim umudumuzu kaybetmeye çalışalım ve olumlu düşünmeye...:128::128:

yok tatlım bende zaten telkini bırakmıcam devam edicem. ama bi değişiklik olmazsa en son çare silikon yaptırıcam

Merhaba arkadaşlar,bende 3 kez dinledim telkini ama şuan hiçbir değişiklik yok.Herkeste aynı şekilde gerçekleşecek diye birşey yok tabi ki,acaba neden bende böyle oldu,inanmıştımda halbuki

Kızlar şu şerbetçi otu, yağsız el kremini karıştırıp yapan büyüme elde eden bir konu var (kızlar denedi onaylandı bir de siz deneyin başlığı altında) yapan var mı aranızda??????
ben yapmıştım gayet düzenli de kullandım, üç santim gibi bi büyüme olmuştu sonradan kullanmaya devam etmeme rağmen kayboldu dolgunluk

bende aynı şekilde 3 kez yaptım ve bi değşiklik yok halbuki bende çok inandım nez arkadaşa sormuştum bi ara bekle demişti bekliorum hala yok çok moralim bozuldu ya tekrar başlıcm artık

bende aynı şekilde 3 kez yaptım ve bi değşiklik yok halbuki bende çok inandım nez arkadaşa sormuştum bi ara bekle demişti bekliorum hala yok çok moralim bozuldu ya tekrar başlıcm artık

en güzeli spor şöyhem göğse spor o şekil göğüs kaslarınızın ağrıdığınıda hissedecksnz ben denedm bir kez tabile anlatim avuçlarınız birleşick şu çin filmlerinde hos tazrzı var aynen öle birbirine ittirin günde aşıırı yapın..hem dikleştiriyo hem de sağlıklı oluyran<.bir ekz deenyn göğüs kaslarının ağrıdığınıda hissedecsnz..

cnm hıc bı buyume belırtısı yoksa tekrar dınle bı kez daha 21 gun ıstersen ben belırtıler olur dıye bekle demısdım ama olmamıs sanırım hıc bıseyben hemen sonuc almaya basladıgım ıcın ılk gunden ıtıbaren herkesde etkısı olur dıye dusunuyodum aslında boyle etkı etmedı dıyenlerı gorunce uzuluyorum bıde sasırıyorum acıkcası Herkesde aynı etkıyı yapmasa bıle bı farklılık olur en azından zamanla kımınde daha cabuk kımınde daha gec olur dıyodum aslında:44:

yaaa kızlar bu mucizevi bir şey yaa
ben başladım dinlemeye, düzenli dineleyemedim hani bazen 3 saat, bazen 4 fln ama buna rağmen bayağı dolgunlaştılar süper bir şey gerçekten
hani nadide sultan olmadım çok küçük bir dolgunluk var ama var ben farkediyorum ve düzenli dinlememe rağmen bi de düzenli dinlesem nası olacaktı kimbilir???
artık 8 saat bile dinlerim çok gaza geldim
paylaşımı yapan ve burada deneyimlerini yazan arkadaşlara çok teşekkürler sizin sayenizde başladım çünkü

yalnız bir korkum var müziği dinlemeyi bırakınca eski haline dönerler mi? 21 günü tamamlayan arkadaş umarım öyle bir durum olmuyordur yoksa çok üzülücem

75 destekliyi zor dolduruyorum. :44: daha 1haftadır dinliyorum umarım faydasını görürüm.

bende basladımm... linklerde sorunmu vardı benim pcdemi sorun vardı bilemiyorum ama sonunda indirdim bende ve bugünden itibaren bende dinlemeye başlıyorum.. İnşallah bende faydasını görürüm... Aşırı zayıflamadan dolayı bayagı söndü göğüslerim ve sarktılar..İnşallah telkinle dolgunluk saglarımda bu komplekslerden kurtulurum evlenicem 6 ay sonra inşallah ve bu konu beni çok rahatsız ediyor kendime güvenim yok konu göğüs olunca...
Bu telkin olayına çok merak saldım ve kendi telkinli mp3 lerimi hazırlamak istedim ama bi türlü bu mp3deki gibi kayıt yapamadım...İnşallah bu kayıt yardımcı olur... Bunu hazırlayan arkadaş forumda etkinmi acaba hala? Bana bi özel mesaj atsa sorucak bikaç şeyim olacak ona...

Maalesef uğramıyo canım

arkadaşlar ben de telkinli ses dosyası hazırladım yakında sizlerle paylaşacam yalnız benim telkinli ses dosyasında göğüs kelimesi geçmiyor zaten göğüs yanlış bir kavram düşünsenize göğüs hastalıkları var insanın bilinci bu yöne kayabilir yani sıkıntı yaşanabilir benim telkinli ses dosyamda meme kelimesi geçiyor ve büyümekten çok dolgunlaşarak büyüme telkinini verdim yani sönme olayına fazla rastlamıyacaksınız kendimde denedim gayet iyi...istek gelirse paylaşırım sizinle

ne kadar dinledin peki telkinler neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…