ya neez bu benim 2ya da 3.dinleyisim
tam hatirlamiyorum uzun araliklarla dinledim cunku.aslinda buyuduler biraz ama soldaki daha buyuk oteki kucuk kaldi morim bozuldu nolcak boyle ?
kızlar bişey anlatıcam. bizim bi doktor tanıdığımız var. geçen gün annem onula konuşmuş. bu konunun benim psikolojimi baya bi bozduğunu falan söylemiş. hayıt ve küç kullanıyrm. onlarıda söylemiş. tuba ablada (doktor) bunlarla hiç uğraşmasın.tek çözümü silikon taktırması demiş. bu otlar kremler falan evet belli bi dolgunluk yapıyor ama geçici bi dolgunluk veriyor bi zaman sonra göğüsler tekrar eski hallerine dönüyo. ayrıca bu tarz şeyler ilerde göğüs kanseri riskinide tetikler demiş :26: biraz moralim bozuldu ki ben silikona aşırı karşıydım. vucudumda yabancı bi maddenin olması düşüncesi hiç içime sinmiyodu. ama galiba silikon yaptırıcam bu gidişle. annem bütün otları attırdı bana küç ve hayıtı attım ama telkine devam)) nede olsa gece yatarken kısık sesle açıyorum müziğimi takıyorum kulaklıklarımı öyle dinliyorum. gerçi 2.21den pek umutlu değilim. pek düzenli gidemedim bu sefer.zaten hala bi değişiklikte yok.artık 3,21dede bi değişiklik olmazsa bıçak altı serüvenine katılıcam bu gidişle....
ya neez bu benim 2ya da 3.dinleyisim
tam hatirlamiyorum uzun araliklarla dinledim cunku.aslinda buyuduler biraz ama soldaki daha buyuk oteki kucuk kaldi morim bozuldu nolcak boyle ?
telkinin içeriğinde sağlıklı büyüme olduğu için içimiz rahat biçimde yapıyoruz ama yine de kızlar arada doktora muayene olmakta fayda var diye düşünüyorum. Ben 3. 21' den sonra için daha umutluyum. 2. 21'i çok düzgün yapmıştım ama bi değişim olmamıştı. şimdi 3. 21'deyim umudumuzu kaybetmeye çalışalım ve olumlu düşünmeye...:128::128:
yok tatlım bende zaten telkini bırakmıcam devam edicem. ama bi değişiklik olmazsa en son çare silikon yaptırıcam
ben yapmıştım gayet düzenli de kullandım, üç santim gibi bi büyüme olmuştu sonradan kullanmaya devam etmeme rağmen kayboldu dolgunlukKızlar şu şerbetçi otu, yağsız el kremini karıştırıp yapan büyüme elde eden bir konu var (kızlar denedi onaylandı bir de siz deneyin başlığı altında) yapan var mı aranızda??????
bende aynı şekilde 3 kez yaptım ve bi değşiklik yok halbuki bende çok inandımnez arkadaşa sormuştum bi ara bekle demişti bekliorum hala yok çok moralim bozuldu ya tekrar başlıcm artık
kaç yaşındasın elif?????
cnm hıc bı buyume belırtısı yoksa tekrar dınle bı kez daha 21 gun ıstersen ben belırtıler olur dıye bekle demısdım ama olmamıs sanırım hıc bıseybende aynı şekilde 3 kez yaptım ve bi değşiklik yok halbuki bende çok inandımnez arkadaşa sormuştum bi ara bekle demişti bekliorum hala yok çok moralim bozuldu ya tekrar başlıcm artık
bende basladımm... linklerde sorunmu vardı benim pcdemi sorun vardı bilemiyorum ama sonunda indirdim bende ve bugünden itibaren bende dinlemeye başlıyorum.. İnşallah bende faydasını görürüm... Aşırı zayıflamadan dolayı bayagı söndü göğüslerim ve sarktılar..İnşallah telkinle dolgunluk saglarımda bu komplekslerden kurtulurumevlenicem 6 ay sonra inşallah ve bu konu beni çok rahatsız ediyor kendime güvenim yok konu göğüs olunca...
Bu telkin olayına çok merak saldım ve kendi telkinli mp3 lerimi hazırlamak istedim ama bi türlü bu mp3deki gibi kayıt yapamadım...İnşallah bu kayıt yardımcı olur... Bunu hazırlayan arkadaş forumda etkinmi acaba hala? Bana bi özel mesaj atsa sorucak bikaç şeyim olacak ona...
arkadaşlar ben de telkinli ses dosyası hazırladım yakında sizlerle paylaşacam yalnız benim telkinli ses dosyasında göğüs kelimesi geçmiyor zaten göğüs yanlış bir kavram düşünsenize göğüs hastalıkları var insanın bilinci bu yöne kayabilir yani sıkıntı yaşanabilir benim telkinli ses dosyamda meme kelimesi geçiyor ve büyümekten çok dolgunlaşarak büyüme telkinini verdim yani sönme olayına fazla rastlamıyacaksınız kendimde denedim gayet iyi...istek gelirse paylaşırım sizinle