- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
arkadaşlar merhaba bende denemeye karar verdim.telkini indirmeyi başardım bu ses melodi gibi birşeymi dogrumu indirdim aceba sanki bir ara cok gıcık kulagı rahatsız eden bir müzikti.benim indirdigim dogrumu bana cevap veririseniz sevinirim
Kızlar 1 hafta önce 3. 21 i bitirdim ama bende pek etki etmedi sanırımşimdiye kadar sadece 2. 21 de 1 haftalık ağrı oldu şişkinlik falan 1 aydır ne dolgunluk ne ağrı hiiiçbişeycik yok
4. ye başlıcam sanırım anlamadım valla neden böyle oldu
Biraz dinlenip diğer telkine başla istersen belki ondan fayda görürsün
arkadaşlar merhaba bende denemeye karar verdim.telkini indirmeyi başardım bu ses melodi gibi birşeymi dogrumu indirdim aceba sanki bir ara cok gıcık kulagı rahatsız eden bir müzikti.benim indirdigim dogrumu bana cevap veririseniz sevinirim
Eneeemmm burası boş kalmazdı ama kimsecikler yazmamışş :44:
evet unutuldu bu topic.. biliyor musun ben de aynı durumdayım.. bnm 80 olmadı ama şöyle ki, 75 b olmazken şimdi 75 c oluyor.. ben de en baştan başlamak istiyorum aslında ama bilemedim ki
kızlar merhaba bende bu konuyu uzun süredir takip edenlerdenim fakat bi türlü düzenli olarak devam edemedim dinlemeye. ilk yirmi birden sonra ıkıncı yırmı bırı dınleyemedım aradan bır ay gectı ve ıkıncı yırmıbırı dınlemeye basladım. bugun 14 gun oldu fakat bende hıc bır degısıklık goremedım. yenibiri isimli arkadaş da telkin hazırlamıs dun onu gorunce tekrar heves ettım ve onu dınlemeye basladım dün. bende bi anlık gelip gecen agrılar basladı.
Telkinden fayda gören arkadaslara soruyorum baslangıcta buyume belırtılerı nasıldı lutfen cevap verebılırler mı bendekı bu anlık gırıp cıkan agrılar telkınden mı aceba buyume mı gerceklesıyor.