Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bir de kızlar adet dönemim değil birşey değil yüzüm sivilcelendi, hemde ne zmandır çıkmıyordu. Ağrılı büyük sivilceler çıktı sanki ergenlik gibi... çok enteresan

nez12arkadaşım formdaki yazılarını okudum sen sadece ilk 21mi yaptın
yani 3 21 yapmadınmı
sadece ilk 21 yetiyormu yanlış anlamdım değilmi ben şimdi 2.21 7.günündeyim benimde baya fak etti
ama sadece birkez dinlemek yetiyormu anlayamadım :) :)

oh yaaa, telkini yapıp memişlerini büyütenler unutmasın bizi. morale, inanca ihtiyacımız oluyo bazen. tişkürler

ben de bi tek nez mi büyüttü diyodum

hayır 3 kez yapılıyo, o da 3 kez yaptı

bir de kızlar adet dönemim değil birşey değil yüzüm sivilcelendi, hemde ne zmandır çıkmıyordu. Ağrılı büyük sivilceler çıktı sanki ergenlik gibi... çok enteresan

bende de eski sivilce izlerimin üstünde sivilceler çıktı durduk yerde. ondan mı acaba

bence daha vardırda yazan yok yoksa benım adıma yapılmadı kı bu sey demı amaayy halende devam edıyo agrılar ve tabı az az da buyume dınleme bıtelı aylar oldu unuttum valla ne zamandı ama buyume tam gaz etkılerle devam edıyo
cnm buda bı etkısı sacda yaglanma ve sıvılce daha dıkkatlı okuyun yazılanları kızlar gecıcı cnm merak etmeyın bı donem oluyo yanı
hayır cnm uc kez 21 gun yaptım ve sonuc aldım halada alıyorum sabırlı olun yeter tabı dınlerkende cok duzenlı sekılde dınledım bı o var bıde beslenmeye dıkkat edın

Ahh kızlar.. Bu konuyu o kadar takip ettim ki, yüzlerce sayfalar devirdim ikna olmak için, yapıp yapmamak arasında kaldım ben biraz sabırsızımdır da :18: İndirdim hali hazırda bekliyor ses dosyaları ama bir tereddütteyim ne bileyim ya olmazsa :18:

Ufff

ben ara ara masaj da yaptım ısırgan da içtim canm sac dökülmesi vardı bende hem ona da yaradı sanırım..
oh yaaa, telkini yapıp memişlerini büyütenler unutmasın bizi. morale, inanca ihtiyacımız oluyo bazen. tişkürler

ben de bi tek nez mi büyüttü diyodum

canm ya valla diğerlerini bilemem ama ben calışmaya baslayalı hiç net yüzü göremiyorum yoksa burda herkes birbirinden moral buluyo bunu cok iyi biliyorum dinlerken bende günümün yarısını net basında konuyu okuyarak gecirirdim :)

bıktım bu göğüs büyütme çabalarımdan.işe yaramadığını bile bile uğraşıyorum hala.2gün önce bi hevesle aktarında tavsiyesiyle krem aldım sonuç ne olur bilmem ama ümidim olduğu pek söylenemez.niye aldysam artık.gaza geldim sanrm

Bu dinleme olayını daha fazla uzatmamak için yine 1 haftalık aradan sonra yarın 3. 21' e başlayacağım. Hurmamı da aldımmm ohhh büyüsün memişler:))))))

Kızlar şu şerbetçi otu, yağsız el kremini karıştırıp yapan büyüme elde eden bir konu var (kızlar denedi onaylandı bir de siz deneyin başlığı altında) yapan var mı aranızda??????

ben yaptım canım ama benim cildimi aşırı kaşıntı ve yara yaptı 9 gün yaptım ama bıraktım ama baya dolgunluk veriyor eğer öyle olmasaydı devam edecektim

kızlar bişey anlatıcam. bizim bi doktor tanıdığımız var. geçen gün annem onula konuşmuş. bu konunun benim psikolojimi baya bi bozduğunu falan söylemiş. hayıt ve küç kullanıyrm. onlarıda söylemiş. tuba ablada (doktor) bunlarla hiç uğraşmasın.tek çözümü silikon taktırması demiş. bu otlar kremler falan evet belli bi dolgunluk yapıyor ama geçici bi dolgunluk veriyor bi zaman sonra göğüsler tekrar eski hallerine dönüyo. ayrıca bu tarz şeyler ilerde göğüs kanseri riskinide tetikler demiş :26: biraz moralim bozuldu ki ben silikona aşırı karşıydım. vucudumda yabancı bi maddenin olması düşüncesi hiç içime sinmiyodu. ama galiba silikon yaptırıcam bu gidişle. annem bütün otları attırdı bana küç ve hayıtı attım ama telkine devam )) nede olsa gece yatarken kısık sesle açıyorum müziğimi takıyorum kulaklıklarımı öyle dinliyorum. gerçi 2.21den pek umutlu değilim. pek düzenli gidemedim bu sefer.zaten hala bi değişiklikte yok.artık 3,21dede bi değişiklik olmazsa bıçak altı serüvenine katılıcam bu gidişle....

ya neez bu benim 2ya da 3.dinleyisim
tam hatirlamiyorum uzun araliklarla dinledim cunku.aslinda buyuduler biraz ama soldaki daha buyuk oteki kucuk kaldi morim bozuldu nolcak boyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…