Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bazen kaşınıyorum ama bu sonuncu haksız bi bandı büyümeye kesin devam ediyo diyosan o da olur inşallah :/

sen kendı telkınını dınle yeterlı cnm hıc merak etme sen cnm
bazen kaşınıyorum ama bu sonuncu haksız bi bandı büyümeye kesin devam ediyo diyosan o da olur inşallah :/

oluyo tabıkı cnm olmazmı mılım mılım az az ama oluyo yanı her gecen gun yenı fark cnm anladım cnm ama kaybolma ortalıkdan yerın aranıyo sonra

hehhe tamam seni burda yalnız bırakmamaya çalışcam :) inşallah ben de gözle görülür değişmelerimi gelip anlatcam burda yakın zamanda.

aslında ben çok inandım hep, şimdi de çok inanıyorum. niye bu kadar yavaş etki ediyo bende ühühü. kol ağrılarım devam ediyor ama.

Aynen katılıyorum cnm, ayrıca bende dikkat etmişimdir hep, göğüsleri bomba gibi olan kızların kalçaları düzdür ama küçük göğüslü kızların genelde kalçaları harika oluyor tıpkı benim gibi deeerrmişim

evt bünyeyle alakalı olabilir. ben 75 destekli kullanıyorum ama onuda sütyen kullanmış olmak için kullanıyrm. yoksa benım erik kadar memişlerim desteklinin içinde yok bile :))) benim yaşım 28 biraz geç kalmış olduğumu düşünüyorum. keşke daha erken yaşlarda bişeyler yapmaya çalışsaydım diyorum (

çok sevndm senn adına canımmm bende telkini bitireli bir buçuk iki ay oldu nerdeyse ama milim fark göremedm

kızlar bunu bir türlü indiremedim yaaa:s dediginiz gibi sagdaki slow dowlanda tıklıyorum ama olmuyo:s yardım edebilirmisinz..

olur cnm zamanla merak etme evet yaa yanlız bırakma benı
çok sevndm senn adına canımmm bende telkini bitireli bir buçuk iki ay oldu nerdeyse ama milim fark göremedm

bende senın adına uzuldum cnm acaba bunyeye gore degısıyomu ama ınsallah gecde olsa gosterır etkısını boyutla alakalı olsa benım dumduzdu yanı basladıgımda

nez bende öyleyim ne yazıkki keira knightley varr yaa onunkiler bile bnimkinden büyük 3 cmcik bişiyim tek var

nez bende öyleyim ne yazıkki keira knightley varr yaa onunkiler bile bnimkinden büyük 3 cmcik bişiyim tek var
cnm fark vardır belkıde sen mı anlamadın kı bıde sutyenle bak desteklıyle falan bak 7 ay oldu benım fark var tabı ama sutyenle normal gogus gıbı oldu yenı yenı ama normalde hala kucuk cunku hıc yok gıbıydı yaa buyumesıde zor oldu cnm yanı yoksa hala kucuk az az buyuyo ama sureklı fark oluyo ustler de oldu mesela dolgunluk halada devam edıyo acıyo cnm sende neden oyle oldu anlamadım ınan kı

A cup çift dolgularda bile bomboş

a cup çift dolgularda bile bomboş
anladım cnm ama ıstersen bı 21 daha dınle yanı cok cook kucuk olunca etkısı gec oluyo belkıde yanı zamanla olur ama umudunu yıtırme sakın cnm acaba yedıklerıne beslenmene mı dıkkat etmedın bıde kac kılosun cnm cokmu zayıfsın acaba vucudunda yag oranı nasıl

163 boyundayım 55 kilo felanım canım göğüslerimden aşağısı gayet iyiii ve aşırı yemek yiorum aslında bi kaç aydır ekstradan vitamin alıorum özellkle çinko(hormonlar üzerinde etkiliymiş) ve hayıt otu içiorum 27 gündür telkinede baya inanıorum aslında böyle olmaması lazımdı

anladım cnm belkıde bılınc altın zor kabul edıyodur bı kez daha dınle ıstersen hıc aksatmadan duzenlı sekılde dınle cnm

anladım cnm belkıde bılınc altın zor kabul edıyodur bı kez daha dınle ıstersen hıc aksatmadan duzenlı sekılde dınle cnm

3ünüde hiç aksatmadan dinlemiştim aslında bu dönemde dinlemem biraz zor :) yaz tatilinde sıfırdan başlarım artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…