ceyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! versek?
2 hafta dedim ya kız
evet cnm yaa yoksun bayadır bır ay mı cokmus yaa nıye banlıyolar kı senıyaa gozle gorulur az az oluyo da sutyenle cok ıyı oluyo cnm desteklıyle falan hele acayıp yanı resımdekıler gıbı oluyo nerdeyse ama normal halı oyle olsa super olacak ıste sutyensız
sen kendı telkınını dınle yeterlı cnm hıc merak etme sen cnmyaa ben bi telkin buldum internette. hem de paylaşan kişi başarı yüzdelerini falan yazmıştı, aşırı yüksekti. zaten hipnoz sertifikası falan olan biriydi. ama telkinler ingilizce :/ Adama mail atasım geldi içindeki sözleri yazsan da onlarla Türkçe telkin hazırlasam olmaz mı diye ahahaha.
bazen kaşınıyorum ama bu sonuncu haksız bi bandıbüyümeye kesin devam ediyo diyosan o da olur inşallah :/
benim de kalçalarımın maşallahı var. çoğu küçük memişli kızın kalçası süperdir :)
ve size bi müjde, erkeklerin çoğu kalçaya daha önem verir. doğurganlığı çağrıştırır çünkü bilinçaltlarında =)
Ben zeytinyağyla yapıyorum
Demekki bünyeden bünyeye değişiyo ben daha ilk seferde dolgunluk gördüm
Zaten hiç bi zaman gelip buraya yazmadım
Cidden gelişme olmasa yazmazdım da:)
Üzüldüm canım senin adına kaç beden kullanıyosun ve yaşın kaç?
2 hafta ara veriyoduk ikincide. neyse bi şey olmaz herhalde yani sanırsam belki :)
evet cnm yaa yoksun bayadır bır ay mı cokmus yaa nıye banlıyolar kı senıyaa gozle gorulur az az oluyo da sutyenle cok ıyı oluyo cnm desteklıyle falan hele acayıp yanı resımdekıler gıbı oluyo nerdeyse ama normal halı oyle olsa super olacak ıste sutyensız
olur cnm zamanla merak etme evet yaa yanlız bırakma benıhehhe tamam seni burda yalnız bırakmamaya çalışcam :) inşallah ben de gözle görülür değişmelerimi gelip anlatcam burda yakın zamanda.
aslında ben çok inandım hep, şimdi de çok inanıyorum. niye bu kadar yavaş etki ediyo bende ühühü. kol ağrılarım devam ediyor ama.
çok sevndm senn adına canımmm bende telkini bitireli bir buçuk iki ay oldu nerdeyse ama milim fark göremedm
cnm fark vardır belkıde sen mı anlamadın kı bıde sutyenle bak desteklıyle falan bak 7 ay oldu benım fark var tabı ama sutyenle normal gogus gıbı oldu yenı yenı ama normalde hala kucuk cunku hıc yok gıbıydı yaa buyumesıde zor oldu cnm yanı yoksa hala kucuk az az buyuyo ama sureklı fark oluyo ustler de oldu mesela dolgunluk halada devam edıyo acıyo cnm sende neden oyle oldu anlamadım ınan kınez bende öyleyim ne yazıkki keira knightley varr yaa onunkiler bile bnimkinden büyük3 cmcik bişiyim tek var
cnm fark vardır belkıde sen mı anlamadın kı bıde sutyenle bak desteklıyle falan bak 7 ay oldu benım fark var tabı ama sutyenle normal gogus gıbı oldu yenı yenı ama normalde hala kucuk cunku hıc yok gıbıydı yaa buyumesıde zor oldu cnm yanı yoksa hala kucuk az az buyuyo ama sureklı fark oluyo ustler de oldu mesela dolgunluk halada devam edıyo acıyo cnm sende neden oyle oldu anlamadım ınan kı
anladım cnm ama ıstersen bı 21 daha dınle yanı cok cook kucuk olunca etkısı gec oluyo belkıde yanı zamanla olur ama umudunu yıtırme sakın cnm acaba yedıklerıne beslenmene mı dıkkat etmedın bıde kac kılosun cnm cokmu zayıfsın acaba vucudunda yag oranı nasıla cup çift dolgularda bile bomboş
anladım cnm ama ıstersen bı 21 daha dınle yanı cok cook kucuk olunca etkısı gec oluyo belkıde yanı zamanla olur ama umudunu yıtırme sakın cnm acaba yedıklerıne beslenmene mı dıkkat etmedın bıde kac kılosun cnm cokmu zayıfsın acaba vucudunda yag oranı nasıl
163 boyundayım 55 kilo felanım canım göğüslerimden aşağısı gayet iyiiive aşırı yemek yiorum aslında bi kaç aydır ekstradan vitamin alıorum özellkle çinko(hormonlar üzerinde etkiliymiş) ve hayıt otu içiorum 27 gündür telkinede baya inanıorum aslında böyle olmaması lazımdı
anladım cnm belkıde bılınc altın zor kabul edıyodur bı kez daha dınle ıstersenhıc aksatmadan duzenlı sekılde dınle cnm