- 17 Mart 2010
- 100
- 2
Bunu hazırlayan kişi neden burda değil?
Bence ilk sayfadaki olumlamaları kendi kendinize tekrar ederek deneyin ama zor bu işleeer eziyet ya bu telkinleri dinlemek dolgunluk falan deyip de kendinizi kandırmayın aylardır yazıyorsunuz buraya ama pek umut verici bişey göremedim mesela 75ken 90 ölçüye çıkabilen biri olursa ben de dinlemeye başlarım:))
kendime sinir oluyorum ya 2.21 e başlayamadım gitti. Tam başladım bıraktım hemen falan.. Ama çok faydalı olduguna inanın. Bir de burda eskiden daha çok paylaşım olurdu paylaşım oldukça heveslenrdik. şimdi kimsecikler ugramıyor. Ama kızlar inanın çok işe yaradı.. Içimden diyorum ki sade birinci 21 bile bu kadar işe yaradysa devam etsen nolcak kimbilir ama bir ay ara vermiş olmak da pek olmadıOkul beni baya etkiledi .. Ama artık size söz veriyorum buugun başlayacagım.. Nezcimm senin son durumlar nasıl tatlım?? özledim seni
valla artık benım bıle gelmıyo yazmak ıcımden cnm nedense son durumlar ıyı cnm devam edıyo ıste agrılar ozellıkle son bır aydır kemık uzerınde oluyo agrı ust kısımda yanı oralar dolmaya basladı yaglandı yanı gelısmeler guzel ıste ısteyen dınler ıstemeyen zor gelende dınlemez valla kımseye bısey anlatmayacam artık cnm burda anlayanlar anladı zaten demı sende umarım ıkıncıye ve ucuncuyu bıtırırsın cnm bıran once bıtırıp beklemesı cok daha guzel oluyo ınan75b olmusdur sanırım benım cnm
dinliyorum tatlım dinliyorum başladım artık bugun 2.ye.. 75 b süper bir gelişmeTebrik ederimm tatlımmm Sen de haklısın aylardır burda herkesi teşvik edip gönul rahatlattın , artık isteyen dinler doğru söyluyosun .. Benim daha ilki bitmiş olmasına rağmen farkedilir bir gelişme var.. Umuyorum daha da güzel olur canım..
sonu ne olur onu sımdıden bılemem ama cıddı manada ıse yarayan tek sey bu cnm dınle ıhmal etme zaman gecıyo gıdıyo sonra dınledıgın yanına kar kalıyo ınankıEvet cnm guzel gelısme ama aylar surdu bakalım bır sene sonunda ne olmus olacak merakla beklıyorum Ama kemık uzerı varya oraların dolması gogus agrısından betermıs yaa ıgneler batıyo gıbı oluyo cnm
ayy ben ağrıdan uyuyamadım diye ne sevinmiştim .. Sen de bendeki ağrıları bi görsen öyle demezsin dyordunşimdi iyice beter olmuşş baksana.. Olsun ben ona da razıyım.. Sağlıklı sağlıklı ve kalıcı buyusun de , ağrılı buyusun uzun vadede buyusun hiiiç sorun değil Hem bedenin hem cup un buyudu.. Beden buyuyunce cup da ona göre buyuk oluyor.. O yuzden baya guzel olmştur
ya aslında benım 80 takmam gerek cnm ama 75 gıbı duruyo dıye oyle dıyorum sımdıde en kucuk 75 den daha buyuk oldugu ıcınde 75b dıyorum cokda anlamıyom aslında bu seyı yaabasına gelınce anlarsın cnm gogus agrısı gıbı degıl kemık uzerının dolması felaket bısey Batıyo sureklı dokunamıyosun yuz ustu yatamıyosun hareket ettırdıkce kollarını acıyo ama gecıcı oluyo donem donem oluyo yanı ıkı gun suruyo en fazla cnm ama sonrasında bı bakıyosun ordan burdan derken doluyo her taraf capı genıslıyo
buyusun de ölçüsü önemli değilhedefe yaklaşıyorsunnn ayyy çok mutlu oldumm senin adına.. çapı genişlesin genişlesin ki ortalar da dolsun.. benim küçük görunmesinin en buyuk sebebi arası.. ortaya da genişlesee ne sevinirimm ya
Off kızlar ya sabredemiyorum artık iyice taktm kafama ya giden dolgunluk bi türlü gelmek bilmiyoo ne kdar daha beklicem 16 gün oldu yaaaa :84: Direk 3.21 e mi girişsem diyorum onada erken baktıkça küçülüyo mübarek..
3.21?nasıl br şey ben de yapayım
kilo mu verdin canım herhangi bir değişiklik oldu mu.. eger onlar değilse fazlasıyla geri gelecegi için yayılacağı alan belirleniyordur o yuzden geri gelmiyordur..
3. defa 21 gün dinleme yani canım
Ya tatlım tam olarak bilemiyorum ama yoğunum bu aralar sınava hazırlanyrm dershane flan koşuşturuyorum derken iki kilo kadar verdim sanırım. Ama direk aranın ilk gününde birden fıss diye söndü gitti ben o yüzden kiloya değil telkine yordum şuanki haline bakıyorum 2. 21de ne kadar dolgunmuş meğer..
kızlar siz kaç yaşındasınz
aa ama tatlım kilo direk etkiler bak onu düşünmemişsin sen.. biliyorsun direk yağ oldugu için vucut yağları yakıyor kilo verirken ve göğüs te etkilenmiş bu durumdan.. vitaminlerine ve beslenmene dikkat etmen lazım.. geri toparlanır.. inan bana ondandır.. 2 kilo az değil ki
kızlar benım 1.21 bitti bugün. bitti dedim ama bugünde dinlicem ve araya geçicem. gelişmeleri aktarıyorum. HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK YOKKKKKKKK((
Hiç bişey değişmedi hala küçükler o iş değişikliği nediniyle verdiğim aradanmı bilmiyrm ama ağrılarım falan yok olmuştu. son 2 gündür hafif ağrılarım tekrar başlamıştı ama öle sizlerin dediği gibi yok dokunamıyrm çok acıyor falan değil hafif bi sızı gelip geçiyordu. dediğim gibi son 2 gündür o hafif ağrı şöööle bi uğrayıp gitti. bugünde son gün. şimdi bu 7 gün içinde nolcak bakalım. büyümeye gelince 1 cm bile büyümedi.hayıtta içiyorum bu arada ama sanırım nafile(((
kızlar benım 1.21 bitti bugün. bitti dedim ama bugünde dinlicem ve araya geçicem. gelişmeleri aktarıyorum. HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK YOKKKKKKKK((
Hiç bişey değişmedi hala küçükler o iş değişikliği nediniyle verdiğim aradanmı bilmiyrm ama ağrılarım falan yok olmuştu. son 2 gündür hafif ağrılarım tekrar başlamıştı ama öle sizlerin dediği gibi yok dokunamıyrm çok acıyor falan değil hafif bi sızı gelip geçiyordu. dediğim gibi son 2 gündür o hafif ağrı şöööle bi uğrayıp gitti. bugünde son gün. şimdi bu 7 gün içinde nolcak bakalım. büyümeye gelince 1 cm bile büyümedi.hayıtta içiyorum bu arada ama sanırım nafile(((