Kızlar 1. 21de kaşıntım olmamıştı şimdi kaşıntı var hem de tam göğüs arasında oluyor. ara doluyor yani!!!!!!!:118: gözle görülür bir şekil değişikliği, yuvarlaklaşma var, ve sanki gündüz kullandığım silikonludan artık kurtulmak istiyorlar!!!!! çoğumuz ergenliği hatırlamıyoruz ama hamilelik geçirmiş biri olarak söylüyorum ağrılar ve kaşınmalar büyüdüğünün işareti!!!!! :124::124::124:
kızlar sadece telkine yoğunlaşmak zorunda değiliz değil mi? yani bi yandan nette yazı okurken başka bi işini görürken bi taraftn müzik çalsa yeterli mi ?
Yaa dayanamadım gittim soyundum bakındım geldim
Şu benim cıvıyan sönük göğüslerim biraz toparlanmış kızlar ya, cıvıma olayı gitmiş sanırım daha sertler şimdi içleri daha dolu çok az da dolgunluk olmuş ayy dolgunluğum gerimi dönüyo bana acabaaa ayy inşallahh yaaReglimede 2 haftadan fazla vaaar :) Bi de farkettim ki göğüs uçlarım büyümüş benim ya üşümektenmidir nedir bilemedim üşüdüğümdeki halinide biliyorum gerçi ama daha geniş ve büyüktü
BLACKSTARS,çok saol canımumarım faydasını görürüm
:13:İşte bu tam gaz devaaam!!!!!!
parfait, başka konularda da telkin cd.si hazırlıyor musun?
Mrb kızlar ben başlayalı 5 gün oldu ama tam düzenli 6 saat olarak iki gündür dinlemeye başladım ilk günler sızı hissettim ve birazda kaşınma oldu bi değişiklik olup olmadığını tam fark edemedim zaten regl dönemindeyim şuan dinliyorum yinede ama nez ve diğer arkadaşlarımızın yorumlarını okuyarak bende cesaretlendim inş. ileriki zamanlrda daha çok gelişmler olmaya başlar bendede tek istediğim şöyle 75 i tam doldursun yada 80 felan olsun
bide merak ettiğim bişey var 21 gün bittikten sonra büyüme başlıyor mu yoksa ara verip 2 kere daha 21 uygulamak zorundamıyız?? ilk sayfada 21 gün sonra bilinçaltı kodluyo yazıyodu ona göre devam edicem çünkü 3 kere 21 uzun bir süre sınavlarda başlıycak bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
3 kere dinlemen gerekiyor canım. gece uyurken kulakıgı takıp dinleyebilirsin vaktin olmazsa. bir de benim ilk 21 den sonra etki etti biraz ama 2.yi de dinliyorum şu anda.:13:
cnm dınlemeyen arkadaslar da gerıleme oldu durdu yada bır kez dınleyenlerde yazıları okursan yazılan zaten gorursun cnm o yuzden tam olarak bılınc altı kodlasın ıstıyosan 3 kez yapmak yeterlı oluyo garantı oluyo en azından cnmcevabın için teşk.canım.canım sende ne gibi gelişmler oldu başladığındn ilk 21 bitimine kadar peki?bide ilk 21 den sonrasını uygulamasak ne olur?
çörek otu yagını sıddetle tavsıye etmem hem kıllanma yapıyo veee gecıcı bı sıslık yapıp senı aldatıyo cnm telkınle bırlıkde hıc bısey yapmayın sadece duzgun beslenın yeterlı zatenkızlar telkin i dinliyorum üç gündür.bde çörek otu yağyla masaj yapyrm her akşam.ilk gün hmn kaşınma fln hisseden olmuş ben bi değişklk farklı bişey görmyrm şimdilk.ilk günlerde fark görmeyp sonradan değişim hisseden var mı ? 3. olarak bu konuda sordum soruyu
ne guzel erken sonuc almaya baslamıssın cnmkızlar 5.günüm kaşıntılar başladı yine yavaş yavaş
ouvv deme yaaya telkini de dinliyorum ona devam ediyim sadece o zmn.kaç günde etkisini görürüm cnm ya.sen kaç gnde hissettn değişklkleri .bıraz sabırszm daaaa