Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ben de üçüncü 21'i bugün bitirdim, ama maalesef hiç değişiklik yok.
Ölçü olarak göğsün altından ve üstünden 1-2 cm büyüme oldu ama bunun nedeni de 2 ay spora ara verdiğim için 3 kilo almam.
ya da telkin iştah açtı da ondan kilo aldım bilmiyorum...
ağrım da olmadı, kaşıntım da, hiç bir belirti yok, değişiklik de yok...
regl öncesi olmasına rağmen eskiden olan şişkinliğim bile yok...

Ayrıca Nez12, bu ağrılar ne zamana kadar devam edecek acaba, ben endişe duymaya başladım sizin adınıza. Sürekli büyüme oluyorsa ne zaman duracak bi de onu düşünüyorum...

Kızlar ya ben 2. 21 arasındayım daha önce yazdığım gibi aradan 9 10 gün geçti ve benim göğüsler hala toparlanmadı sönük kaldılar böyle moralimi bozmıyım bozmıyım diyorum ama hep böyle kalır diye içim içimi yiyo ya :18: Cıvıma nasıl oluyo diye hiç anlamazdım şimdi gayet iyi anlıyorum bildiğin cıvık bişey oldular ağrılarda durdu şirine_55inde gelmemiş dolgunluğu okudum hepten koptum ben

cnm 3 aydır dınlemıyorum ben 20 gun ne kı buyumede belırtılerde hala devam edıyokı ara ver cnm vermeden olmaz 3de de bı hafta ver cnm ara ayrıca bas agrısı oluyo donem donem ama gecıcı yanı
nezcim ben 3 21i de tamamladım hala bi değişiklik yok çok taktım kafaya sence 4.ye başlayımmı
bıraz ara ver kendı halıne bırak cnm bı ay kadar falan bakdınkı hıc en ufak fark yok belırtı yok o zaman dınle ama uc kez yeterlı oluyo yanı
endıse edecek bı durum yok cnm buyudugu ıcın agrıyo buyume benım ıstedıgım boyuta gelene dek devam edecek 80 beden olana kadar yanı sureklı buyuyup de 6 ayda 75b oldu yanı daha oyle cook aman aman bı anda da olmuyo yavas yavas oluyo a normal bı durum olsa bı anda olurdu yanı

cnm hıc oyle kalırmı yanı elbette toplanır sabırlı olıcerde neler oldugunu bılmıyosun sonucda demı

çalışmasam evde otururken muhakkak denerdim ama iş yerinde olmaz e eve gittiğimde zaten ne kadar ayakta duruyorum onun için yapamam ama vaktim olsa yapardım hemen :)

çalışmasam evde otururken muhakkak denerdim ama iş yerinde olmaz e eve gittiğimde zaten ne kadar ayakta duruyorum onun için yapamam ama vaktim olsa yapardım hemen :)

kızlar sora bilimiyim göyüzleriniz 80 ile 95 arasinda ise normal niye dert ediyorsunuz ki

tatlım benim 2.21 den sonra söndü taki 3.21in sonlarına kadar.şuan iyi durumdalar ama adet olmadan 1 hafta önce toparlandılar.yani adet dolgunluğu.telkinle alakalı değil.şuan reglimin 2. günü.bittikten sonra yine sönecekler biliyorum.bu arada telkini bitirdim ben bundan sonra hep aradayım gelişme olursa mutlaka yazarım.

Ben 20 yaşındayken çok zayıftım ama kolesterolüm yüksekti, tabi memeler yine küçüktü. doktorum diyetisyene göndermişti. diyetisyen vücudumda -kolesterolüm olmasına rağmen- yağ oranının çocuklarınkinden bile düşük olduğunu söylemişti. Memelerin niye küçük kaldığını şimdi anlıyorum. Ve bana kilo alma ve yağ yapma diyeti vermişti, Diyette badem, fındık, ceviz gibi sağlıklı yağ yapıcı yiyecekler vardı ayrıca bol protein (et,süt,yumurta) vardı bir de beyaz ekmek yerine kepekli ekmek vardı. Ben tabi 2 aydan fazla yapamadım göğüs ölçüsüyle alakalı değil ama kilo aldığından yakınan ve göğüs büyütmeye çalışanların bu şekilde beslenmesi faydalı olabilir diye düşünüyorum.

:103:Bir de arkadaşlar bu telkin etki etmeden önce mayalanma diye bir dönemi oluyormuş her halde kişinin kendini hazır hissetmesiyle alakalı, nez de etkili olmasının nedeni çok uzun zamanda çeşitli yöntemlerle göğüslerini belli ölçüye kadar büyütebilmiş olması ve böyle bir yönteme telkinle karşılaştığında zaten hazır olması diye düşünüyorum. o yüzden kesinliklle olmayacak, olmuyor diye koşullama yapmayın aynanın karşısına geçince kendinizi sevin!!!:103::103:

belkıde dedıgın gıbıdır cnm ılk dınlemeye basladıgımda hemen basladı cunku etkısı bende ılk haftadan fark ettı dolgunluk azcık bıle olsa yanı ınanmak da hızlandırıyo surecı sonucda ben bı cok sey denedım ama kalıcı sonuc pek olmadı ama tabı azda olsa yol katettım cnm masajla falan ama hıc bısey telkının yaptıgı seyı basaramadı ne pahalı yaglar ne de krem veya caylar cnm

eveet gelişmeleri aktariyim 2.21i btrdim ve aradaki 21. günüm . artık telkinden umudumu kesmye başlamıştım (bna yararı olmıcak snırım die) . ama 2.21in arasındyken regl oldum her zmanki regl şişkinliğim geldi ve bitince yine gitti artık iiyce yaramıo işe die düşünrken sönmesinin hemen ardından 1 yada 2 gün içinde göğsümün alt kısmında bir dolgunluk var içe doğru değilde altının ve sırta tarfını düşünün işte orası ve bu daha yuvarlağımsı gösterio artık üçgen değilde altları daha yuvarlak duruo sabrla dinleyin kızlar oluo gerçekten bu şeklde ortalar ve üstlerde dolarsa oooo ve bunu size yasmadan bekledim hemen yasmdım bakiyim geçcek mi die ama geçmedi.inş geçmez ve istedğim boyutlara ulaşır

Of off benimkiler de 2. 21den sonra söndü daha öncede sönmüştü ama o a geçenki sönmüş hali bu halimin yanında silikonlu kalır öyle bi söndüki anlatamam 10 gün falan geçti aradan düzelir diye bekledim normalde bende ağrı sızı hep olur ama oda gitti artık bütün bunların olmasıda içime tekrar dolgunlaşmıycakmış gibi bi his bırakıyo moralm yerlerde bakıp ne durumdalar diye yoklamıyorumda artık napıyım beklemektn başka
Canım hani sen 2.21 den sonra söndü diyosun ya eski halinemi dönmüştü yani senin de (regl dolgunluğu hariç)

ya arkadaşlar benım bugün 16cı günüm.geçen hafta sirket içinde pozisyon değişikliğim oldu.3-4 günlük bi dönem günde 1-2 saat ya dinleyebildim ya dinleyemedim. 2 gündğr tekrar eski düzende dinlemeye devam ediyorum. ama o düzenim bozulmadan evvel gün içinde ara ara çok accıkın olsada hafif sızı oluyodu böle çok hafif miktarda ama kendinide hissettiriyodu hatta göğüslerim acıyodu dokununca bile diyebilirim. ne zmanki iş değişikliğim oldu düzeni bozdum btün herşey bitti geçti ne ağrı ne sızı ne hafif dolgunluk hissi. ( nolucak şimdiiiiii (( acaba o 1 haftalık arayı vermeden 2.21emi başlasam???

evet canım eski haline döndüler malesef şu regli dolgunluğu inmese keşkeyeni dolgunluk bunun üzerine eklense.her ay böyle böyle büyüse ne güzel olur

evet canım eski haline döndüler malesef şu regli dolgunluğu inmese keşkeyeni dolgunluk bunun üzerine eklense.her ay böyle böyle büyüse ne güzel olur

Benim reglm bitti ama regl dolgunluğu da onla beraber uçtu malesef :/

Canım bence sen yine düzenli bi şekilde dinlemeye devam et kaybettiğin 3 4 günü de üstüne ekle sonra ara verirsin çok fazla gün kaybetmemişsin zaten hem az da olsa o günler içinde dinlemişsin :)

Ben de senin gibi dinledim ama normal bitirdim 1.yi yarın 2.ye başlıycam aynı şeyleri ben de yaşadım sönme gibi... bence normal sürede devam et

Evet bugün 2.21'e başladım. Ölçülerimi söylüyorum 72'ye 79,5!!!! Bir hafta dinlenmede 1 cm büyümüş mü ne????

Bunu hazırlayan kişi neden burda değil?
Bence ilk sayfadaki olumlamaları kendi kendinize tekrar ederek deneyin ama zor bu işleeer eziyet ya bu telkinleri dinlemek dolgunluk falan deyip de kendinizi kandırmayın aylardır yazıyorsunuz buraya ama pek umut verici bişey göremedim mesela 75ken 90 ölçüye çıkabilen biri olursa ben de dinlemeye başlarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…