Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

elif-t büyümediğini sakın düşünme kendini hep büyümüş hayal et.bir de ölçüm yapıyor musun? Mesela benim de sütyen boyutu olarak bir değişim henüz yok. Mezuro ile başlangıçta ölçmüştüm. göğüs altından ölçünce 72, tam göğüs ucundan ölçünce 77 geliyordu. 1. 21'in sonunda 72 alt, 78,5 üst olmuştu. 1 hafta ara verip 2. 21'in başında ölçtüğümde ise 72- 79,5 oldu. böyle böyle oluyor yani... birden kup atlamıyor kimse... sende bence bu şekilde ölç mutlaka... bir de sürekli geçme ayna karşısına moralin bozulmasın kötü sinyal gitmesin!!!!!! bir de ölçüm yaparken nefesinize dikkat edin, göğüs altının hep aynı çıkması lazım, o nefeste göğüs ucunu ölçün. bu standartı alırsanız daha sağlıklı olur çünkü sırtımız genişlemiyor göğüs büyütürken!!!!:112::128:

ya kızlar siz nasıl ölçüm yapıyorsunuz komle mezureyi göğüs hizasında vucuduna dolayarakmı?
ben öyle yapmıyorum her defasında sabit olmadığı için kayma olabiliyo. ben şöyle ölçüyorum onu göğüs büyütmek için gittiğim güzellik merkezinde (cihazları bozulduğu için devam edemedim öğrendim.tam kürek kamiklerini ortasından yani boynun tam bittiği yerden çapraz bi şekilde göğsünün tam altına tutup ölçüyosun. ben öyle ölçtüğümde sol 23 sağ 22cm geliyo süreklide ölçmemeye dikkat ediyorum bide sürekli bakmıyrm göğüslerime büyüselerde süpriz olsa diye.bide ben nasıl bi bayanım anlayamadım ya hep sölüyolar duyuyorum yok adetim yalaştı göğsüm büyüdü adetim yaklaştı göğüslerim acıyo. ya bende hiç böle bişi olmuyo adet dönemimde ne göğsüm büyüyo nede acıyo hep aynı ( neyse ama teşeşşür ederim kızlar devam edicem kesinlikle bırakma niyetinde değilim ama 1cm bile olsa büyümüş olsalar umudum artacak. inanıyorum telkine sonuna kadar ama bide sonuçlarını görmeye başlasam.:26:

ben tam göğüs altından ve ayrıca göğüs ucundan yere paralel olacak şekilde tüm vücuda sarıyorum mezuroyu. bu arada alt ölçü hiç değişmeyeceği için (nefes fazla alırsak ve çok verirsek ciğerlerden dolayı değişir) altı hep ölçtüğüm ölçüyle -nefesi değiştirmeden- göğüs ucundan ölçüyorum. zaten sütyen bedeni (75-80) de öyle belli oluyor. kup ise (A,B.C)göğüs ucu ile göğüs altının farkı ile belli oluyor.:126::128:

sen bence yanlıs okumusun cnm ılk 21den sonra kımsenın dokununca acıyo olayı olmadı yanı asama asama devam eden bısey bu benım aylar sonra oldu dokununca acıma olayı yanı ayrıca daha dıkkatlı oku ıstersen cnm baslarda yazılanları ılk 21de kı agrılar zaten varla yok arası yanı 3 aydan sonra netlesıyo aylar sonra yanı ılk 21de degısım olmaması normal yanı sende farklı bısey yok devam et cnm en azından bak etkısını hıssetmıssın degısıklık olmasa dahı bazılarında etkısı bıle olmadı ılk 21de okbos yere moralını bozma dıye dıyorum cnm cm olarakda hıc takılma ben hep dıyorum hıc olcum yapmıyorum zamanla anlayacaksınız demek ıstedıgımı yasayarak

Canım bende bendeki gelişmeleri söyleyeyim belki rahatlarsın
Şu an 2.21 bitti 1 haftalık arayıda yarın bitiriyorum.Öncelikle benim sendeki gibi ağrım olmadı mesela.Sadece biraz kaşıntı oluyordu.İlk ağrım 2.21 i bitirmeme 1 hafta kala başladı.Yeni yeni azaldı bakalım Dolgunluk falan da çok olmamıştı hatta bi ara bi cıvıma geldi 2 haftada falan anca düzeldi çok korkmuştum düzelmicek diye saolsun kızlar düzelecek normaldir diye destek verdiler Ölçmedim başladığımdan beri ama iç çamaşırımdan belli oluyor üstleri artık arada yokluyorum yerindeleri mi die Bendeki gelişmelerde bunlar canım sen inan ve sonuna kadar devam et.Herkeste başta yada sonda gelişme var kaybedeceğin bişi olmaz

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. hepiniz moral verdiniz bana. tmm yılmak yok telkine devam :) inat ettim sonuna kadar devam edicem. telkinede gerçekten inanıyrm iş yerinde bikaç arkadaşım bana güldü geçti saçma kendini kandırıyosun dedi ama ben inanmaya devam ediyorum. özellikle nez sana teşekkür ederim konunun başından beri sürekli herkese destek oldun. doğru söylüyosun nez belkide ben yanlış okudum. bide bişey daha sorucam 3.21 den sonra devam ediyormuyuz yoksa orda nokta koyup bırakıyormuyuz?

evet cnm aynen oyle yoksa sende olmayan bı durum yok olması gerektıgı sekılde devam edıyo tam etkısını bılmeyınce beklentı de yuksek oluyo halıyle ama sakın umutsuzluga kapılma cnm herkesde olan sende de oluyo bunun ıcın tek gereken sey zaman cnm zamanla oluyo hersey ben uc kez dınledım bırakdım uc ayı gectı cnm dınlemıyorum hala hergun etkısı belırtısı ve buyume devam edıyo yanı uc kez yeterlı bence

merhaba herkese kaç gndr yorumları takip ediyorum hayıt otuyla ilgili falan ama şu telkin olayını anlamadm bde indiremedim becerebilen biri yardım edebilir mi :)

merhaba herkese kaç gndr yorumları takip ediyorum hayıt otuyla ilgili falan ama şu telkin olayını anlamadm bde indiremedim becerebilen biri yardım edebilir mi :)

bide bu telkin paket prog. gbi bşey mi yani satın mı alıyorz direk indirebliomuyuz

bide bu telkin paket prog. gbi bşey mi yani satın mı alıyorz direk indirebliomuyuz

Canım ilk sayfadaki buradan indirinize tıkla, açılan sayfada aşağı doğru in, 'slower download'ı tıkla, sayfa değişince hemen üstte tıkladığının üstünde bir saat çıkıyor, süre bitince saatin olduğu yerde enter code diyor orada gördüğün karakterleri yazman gerekiyor altındaki kutucuğa. sonra start download now diyorsun. işte bu kadar!!!!! haydi kolay gelsin. bu arada yazılanları baştan itibaren oku bence!:128:

aynen uyguladım talimatları saol canım hepsini okuyamadım

2. 21 bugün bitti. Ama ben çok az dinleyebiliyorum. Yani günde 1 saat falan. Pek etki göremedim. İlki daha etkiliydi sanki. 2 hafta ara versem nasıl olur? üçüncüyü daha çok dinlemeye özen göstereceğim.

bgn başladım dinlemeye.faydası olacağına çook inanıyorum yorumları okudum bu bir mucize diye düşünüyorum :) ikinci mucize de bunu bizlerle paylaşan arkadaşımız :)
bu arada emin olmak istedğm şeyler var.21 gün dinleyip bir hafta ara verip yeniden başlıyorm dğl mi.günde 6 saat dnlemem gerekiyo.bu 6 saati parça parça tamamlayabilir miyim ? bde fazla dinlememde bir saknca var mı mzk dnlemeyi çok severm ve mzk çokk rahatlatıcı :) cevabınızı bekliyorum :)

evet cnm 21 gun bıtınce bır hafta ara verıp ıkıncı kez 21gun dınlemeye baslıyosun sonra yıne aynı sekılde bı hafta ara ıkıncı bıtınce son kez ucu dınlıyosun cnm vee beklemeye gecıyosun bu sırada bılınc altın kodlamıs oluyo ve buyume dınlemedıgın halde gun gun devam edıyo 6-10 saat arası cnm dınlıyosun fazlası bas agrısı yapıyo ama gunluk 8 saat bence en ıdeal olanı kulaklıkla dınlemenı tavsıye ederım

anladım canım çok saol :) arkadaşlar da yazmışlar inanılmaz motive edicisin yaa söylemeden geçemedim :)
sivilcelerle ilgili telkin var mı paylaşımda ? ben istekte bulundum diğer konuda ama

anladım canım çok saol :) arkadaşlar da yazmışlar inanılmaz motive edicisin yaa söylemeden geçemedim :)
sivilcelerle ilgili telkin var mı paylaşımda ? ben istekte bulundum diğer konuda ama
valla ben yasadıklarımı soyluyom cnm motıve etmekden cok gercekler bunlar yanı cıdden ıse yarıyo super bısey bu tek gereken sey zaman vee duzenlı dınlemek cnm onu bılmıyorum cnm sıvılceler ıcın ama sanırım yok yapan arkadas gelmıyo artık buralara cnm o yuzden yazsan bıle bosa yanı

annaaammmmmm neyse o zaman ciciklerimizle yetinelim onlar büyüsün inşş :) peki cnm kaç gndr dinliosn ne kdr fark olştu.cm olarak biliyomusun

annaaammmmmm neyse o zaman ciciklerimizle yetinelim onlar büyüsün inşş :) peki cnm kaç gndr dinliosn ne kdr fark olştu.cm olarak biliyomusun

cm olarak olcum yapmıyom ama 75b oldu sıfırdan cnm 6 ay once baslamısdım dınlemeye uc 21 yaptım uc aydır da bısey yapmıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…