Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yok gorsel acıdan zaten buyuk gosterıyo o bellı ama bı kac sahnesınde yag gıbı baloncukların yukarı cıktıgını gosterıyo gıbı bısey var cnm :18:

onu bende tam anlamadım türkiyeye getirsinler istiyorummmm göğüslerimin öyle görünmesini çok isterdim diğer rengi gelinliğin altına bile giyilcceek cinsten

onu bende tam anlamadım türkiyeye getirsinler istiyorummmm göğüslerimin öyle görünmesini çok isterdim diğer rengi gelinliğin altına bile giyilcceek cinsten

olacak cnm olacak telkınle bızımkıde olacak oyle gerek bıle kalmayacak o korseye falan

olacak cnm olacak telkınle bızımkıde olacak oyle gerek bıle kalmayacak o korseye falan

telkinle olana kadar o korsede olsa hani fena olmazdı beli inceltio göğsü büyük gösterio popyu şekillendirio 5 dakkada bunu sağlicak bişi yok

telkinle olana kadar o korsede olsa hani fena olmazdı beli inceltio göğsü büyük gösterio popyu şekillendirio 5 dakkada bunu sağlicak bişi yok

ıyıde bı omur o korseyle gezemezsın kı sonucda cnm bızım ıcın kalıcı gercek sonuc gereklı o yuzdende en mantıklısı bu yontem cnm sabır ıstıyo ancak ama sonucunu dusununce sabrın artıyo ınan bıde sonuc almaya basladıkca cnm

Yaa kızlar sizdede oldumu bilmiyorum benim daha önce yani telkine başlamadan önce normalde tahrik olduğumda göğüs uçlarım sızlardı malum (sızlama derken şöyle zevkli ve hoş bi durum yani) fakat telkine başladıktan sonra böyle bi olay olduğunda dahada bi hassaslaşmıştı. Bu aralar pek telkin dinleyemiyorum ama bu çalıştığının bir göstergesimiydi? Sizde durumlar nasıl?

inşallah canımm tek umudum artık

bu mesajı içeren parçanın, yani önde çalan parçanın asıl adını , bestesini yapanı söyleyebilecek birisi var mı?

Kızlar 2. 21 in arasındayım. 2. günüm ve göğüslerim indi resmen nerdeyse eski haline döndü inanmıyorum yaaa

Kızlar 2. 21 in arasındayım. 2. günüm ve göğüslerim indi resmen nerdeyse eski haline döndü inanmıyorum yaaa

cnm hıc bı zaman umudunu yıtırme benımde nerdeyse eskı halıne yakın bı hale gelerek cıvımıstı ıkıncı 21de falan o yuzden normal cnm buna hazırlıklı olman gerekır bı hafta ıcınde toplanır cnm merak etme

Böyle olcağını bilmiyodum ben canm ya baya bi söndüler çünkü kendilerinden geçtiler resmen demek normalmiş valla içime su serptin şurda tatlım ya çoook teşekkürler

Böyle olcağını bilmiyodum ben canm ya baya bi söndüler çünkü kendilerinden geçtiler resmen demek normalmiş valla içime su serptin şurda tatlım ya çoook teşekkürler

cnm o kadar sayfa yazıldı hıcmı dıkkat etmedın kıdıyoruz ya sonme cıvıma oluyo sonrasında yenı dolgunlukla bırlıkde fazlasıyla guzel oluyo falan dıye

cnm o kadar sayfa yazıldı hıcmı dıkkat etmedın kıdıyoruz ya sonme cıvıma oluyo sonrasında yenı dolgunlukla bırlıkde fazlasıyla guzel oluyo falan dıye

Yok yok biliyodum tabi çok yazıldı :) Ama demek istediğim ben gözümde bu kadar sönceğini hayal etmemiştim yarı yarıya gider dolgunluk heralde diye düşünüyodum insan tecrübesiz olunca :))) Daha öncede böyle olmadığından birdenbire nerdeyse tamamen söndüğünü görünce panik oldum canım yaa bi dahakini daha normal karşılarım artık :)))

ıste cıvıma oluyo cnm oyle oluncada cook sonuk bı gorunum oluyo bellı bıle olmuyo yok oluyo nerdeyse gogus hele kı kucukse daha beter benım en son oldugunda yıne buyudugu ıcın ılk zaman gore sonmus halı bıle ıyıydı deyım sana cnm neden oluyo bılmıyoruz ama bunun ardından yenı dolgunluk olusuyo

yaaaaa üffff o yeni dolgunluk bende niye olmuyor ağlamak istiyorum 3.21in bitmesine 3-4 günüm kaldı hemde......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…