Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar ilk 21 im dün bitti. Sanırım alt 72 üst 77 ile başladım sabah ölçtüğümde alt 72 üst 78,5 idi. Kup atlamak için daha çok çalışmam lazım!!!!! Ama olacak inanıyorum gözle baktığımda da hafif bir toparlanma var çok mutluyum. Azimle önceki yazılanları da okuyorum:)) Ancak 300'e yeni geldim:) Benim bu 21 gün içinde hafif sızlamalar oldu, kaşıntı nadiren ve çok az oldu, kızarıklık olmadı, şu anda bile hafif ağrım oluyor. Tamamen 6 saat dinlyemedim ama hergün mutlaka fırsat buldukça dinledim. Gün içinde sabah kalkınca, gündüz, akşam yemek yaparken ve yatarken 1-2 saat. Başta kulaklıkla dinlemiyordum ama sonra nezin uyarısıyla kulakllıkla dinlemeye başladım. Biraz sinirlilik yaptı. Hatta bu kızıma da yansıdı o nedenle kesinlikle çocuklar duymamalı müziği zaten beyinleri süper çalışıyor çk zararlı onlar için! Benden şmdilik bu kadar gelişmeleri ben de yazacağım! Hepimize koca memişli günler:)

evet canım yaa malesef.bir ara çok mutluydum masajla felan şahane olmuşlardı bu telkinin 2.21inde.sonra bir cıvıdı aman allahım.masaj bile işe yaramıyor artık.
masajı ıste bu yuzden yapmayın dıyorum yaa cnm hıc dokunma bence zamanla toplanıyo zaten o hemde fazlasıyla yanı gerı gelıyo
Kızlar ilk 21 im dün bitti. Sanırım alt 72 üst 77 ile başladım sabah ölçtüğümde alt 72 üst 78,5 idi. Kup atlamak için daha çok çalışmam lazım!!!!! Ama olacak inanıyorum gözle baktığımda da hafif bir toparlanma var çok mutluyum. Azimle önceki yazılanları da okuyorum:)) Ancak 300'e yeni geldim:) Benim bu 21 gün içinde hafif sızlamalar oldu, kaşıntı nadiren ve çok az oldu, kızarıklık olmadı, şu anda bile hafif ağrım oluyor. Tamamen 6 saat dinlyemedim ama hergün mutlaka fırsat buldukça dinledim. Gün içinde sabah kalkınca, gündüz, akşam yemek yaparken ve yatarken 1-2 saat. Başta kulaklıkla dinlemiyordum ama sonra nezin uyarısıyla kulakllıkla dinlemeye başladım. Biraz sinirlilik yaptı. Hatta bu kızıma da yansıdı o nedenle kesinlikle çocuklar duymamalı müziği zaten beyinleri süper çalışıyor çk zararlı onlar için! Benden şmdilik bu kadar gelişmeleri ben de yazacağım! Hepimize koca memişli günler:)
tebrık ederım cnm ılk 21ı bıtırmıssın ne guzel kulaklıkla dınleyerekde en ıyısını yapmıssın tek kulaklık dursa yeter zaten dısarıyla bagında kopmaz 2. 21de farkı da fazlasıyla gorursun umarım

telkinden önce 75 b giyiyordum hep ama tam olmuyor diyordum ama telkinden sonra 75 b dolduruyordu (sadece1.ciden sonra evet malesef ikinciye bi başlayamadım!!! ) bu arada sırt ölçüm tam olmuyormuş aslında.. 70c tam geldi tam :) tabi şunu da farkettim.. 70 75 80 diye buyudukçe cup da buyuyor.. 2.21 den sonra 75 c olur ve 3.den sonra 80c veya d olur belki dee.. ayy çok guzel olur ..hepimiz istedigimize kavuşuruz umarım :)

Ben telkini dinliyordum ağrılarını falan çektim ama okul açılınca bırakmak zorunda kaldım maalesef, ve 1 aydan fazla yapmıyorum erteledim, yaz tatilinde yapmaya başlıcam geceleri falan daha rahat dinleyebilmek için. Nez sen uzun zamandır dinliyorsun nasıl oldu sonuç? Hala devammı

ben telkini dinliyordum ağrılarını falan çektim ama okul açılınca bırakmak zorunda kaldım maalesef, ve 1 aydan fazla yapmıyorum erteledim, yaz tatilinde yapmaya başlıcam geceleri falan daha rahat dinleyebilmek için. Nez sen uzun zamandır dinliyorsun nasıl oldu sonuç? Hala devammı

uc aydır cnm dınlemıyorum uc kez 21 gun dınledım ve uc aydır hala devam edıyo buyume hergun mutlaka agrılarım oluyo :)tam gaz devam edıyo yanı bı tek regl zamanı cıvıma oluyo sonra yenı dolgunlukla bırlıkde oda gecıyo ve dolgunluk yerıne gelıyo yanı

Yarın 2. 21e başlamayı düşünyorum. 1 haftadan fazla ara verdim sakıncası olur mu acaba yaa :26:
Küçülme sönme olmadı da olursa diye pimpiriklenmeye başladım :/

Bugün itibariyle 2.21 i bitiriyorum bakalım kızlar :21: Hemen size bendeki değişiklikleri söyleyeyim

Öncelikle dolgunluk çook güzel gözüküyo sönme 2 kez oldu şimdiye kadar bende şu an iyiler maşallah diyeyim :KK16:
Dikkat ettim neredeyse herkeste bi ağrı vardı bende o olmamıştı sadece kaşıntıların oluyordu ama dünden beri bende de başladı mı başladı valla :KK52::KK52: Psikolojik mi bilmiyorum ama arada yokluyorum acıyan yerleri gerçekten acıyomu die :KK37: sanki üstlerde de biraz yağlanma var vee reglimede en az 2 hafta var :KK76:
Şimdilik bende bunlar var bakalımm gayet iyi gidiyo daha iyileri sizin başınıza inşş :KK71:

Veee sıze yenı bı gelısme daha ıkı gundur hıc aralıksız ust kısım boydan boya agrıyo hareket edınce bıle ıcden ıce acıyo resmen kolumu zorlayınca falan hele dun sag kısım felaket agrıdı saatlerce o yuzden sımdı olan sanıyelık agrılara agrı demezsınız bunu yasayınca bu arada bı kac gun sonra 6 ay bıtıyo tam olarak baslayalı bu ıse sanırım ustun dolması baya zor olacak hanı zaten dolmusdu yaglanmısdı ama dısarıya tam manasıyla yansıması zahmetlı sanırım hıc boyle olmamısdı cunku:KK5: Dokununca bastırıncada acıyo ust kısım hanı hepımızın dolmasını ıstedıgımız yer varya boydan boya acıyo agrıyo:KK5:

yarın 2. 21e başlamayı düşünyorum. 1 haftadan fazla ara verdim sakıncası olur mu acaba yaa :26:
Küçülme sönme olmadı da olursa diye pimpiriklenmeye başladım :/

ben ıkıncıden sonra 20 gun ara vermısdım cnm bısey olmaz ayrıca sonme elbette olacak ama gecıcı sen ona takılma dınlemene bak:KK34:oyle oyle buyuyo cunku:KK9:

Bugün itibariyle 2.21 i bitiriyorum bakalım kızlar :21: Hemen size bendeki değişiklikleri söyleyeyim

Öncelikle dolgunluk çook güzel gözüküyo sönme 2 kez oldu şimdiye kadar bende şu an iyiler maşallah diyeyim :KK16:
Dikkat ettim neredeyse herkeste bi ağrı vardı bende o olmamıştı sadece kaşıntıların oluyordu ama dünden beri bende de başladı mı başladı valla :KK52::KK52: Psikolojik mi bilmiyorum ama arada yokluyorum acıyan yerleri gerçekten acıyomu die :KK37: sanki üstlerde de biraz yağlanma var vee reglimede en az 2 hafta var :KK76:
Şimdilik bende bunlar var bakalımm gayet iyi gidiyo daha iyileri sizin başınıza inşş :KK71:

Süper!! Peki varmı beden ya da cm olarak değişiklik? ben üstte yazmıştım şimdi ilk 21'in dinlenme dönemindeyim. dinlenme bitince yine yazıcam cm'i, bide 2. 21'den sonra yazıcam... şuan bile ağrım var sağda:21:

Veee sıze yenı bı gelısme daha ıkı gundur hıc aralıksız ust kısım boydan boya agrıyo hareket edınce bıle ıcden ıce acıyo resmen kolumu zorlayınca falan hele dun sag kısım felaket agrıdı saatlerce o yuzden sımdı olan sanıyelık agrılara agrı demezsınız bunu yasayınca bu arada bı kac gun sonra 6 ay bıtıyo tam olarak baslayalı bu ıse sanırım ustun dolması baya zor olacak hanı zaten dolmusdu yaglanmısdı ama dısarıya tam manasıyla yansıması zahmetlı sanırım hıc boyle olmamısdı cunku:KK5: Dokununca bastırıncada acıyo ust kısım hanı hepımızın dolmasını ıstedıgımız yer varya boydan boya acıyo agrıyo:KK5:

Darısı başımıza valla ben de istiyoruuum:)))):KK9:

Darısı başımıza valla ben de istiyoruuum:)))):KK9:

ıns cnm zamanla oluyo ıste ama agrı zor yaa hala devam edıyo ust kısımın tamamı acıyo resmen sankı ıcınde yara var azcık agır bısey kaldırıyım yada gerılsın o kısım bı anı hareketımle falan cıglık attıracak gıbı batıyo acıyo:KK37:yuz ustu yatamıyorum mesela agrıyo

Son düzenleme:
Ben şu dinlenme aralığı bir an önce bitsin istiyorum, çok alıştım dinlemeye, 2. 21'imde daha uzun süre dinliycem, çok heyecanlıyım:):KK52: Bu aarada biraz geçsin bi mamografi çektireceğim, nez sende ihmal etme bence :44:

Ben şu dinlenme aralığı bir an önce bitsin istiyorum, çok alıştım dinlemeye, 2. 21'imde daha uzun süre dinliycem, çok heyecanlıyım:):KK52: Bu aarada biraz geçsin bi mamografi çektireceğim, nez sende ihmal etme bence :44:

ne kadar ezıyolar bılıyomusun cnm o memografıde korkulacak bı durum yok bence normal buyume agrıları yanı bugun gectı mesela yok o agrı

Son düzenleme:
Korktum şimdi ya niye o kadar çok ağrısın ki bi yan etkisi falan olmasın sakın. Ben 2.21'deyim ama günde 1 saat falan dinleyebiliyorum. Ayrıca kilo almaya da çalışıyorum zayıfım biraz. Umarım bir şey olmaz. Bende 1-2 kere hafif ağrı oldu geçti hemen.

Süper!! Peki varmı beden ya da cm olarak değişiklik? ben üstte yazmıştım şimdi ilk 21'in dinlenme dönemindeyim. dinlenme bitince yine yazıcam cm'i, bide 2. 21'den sonra yazıcam... şuan bile ağrım var sağda:21:

Valla cm olarak ölçmedim canım ama üstten biraz dolgunluk var farkındayım cm olarak pek bişi olmazsa moralim bozulur die ölçmüyorum bitene kadar bakalım :KK17: Ayrıca önceden yattığımda bariz dümdüz olan cicişlerim şimdi aynadan baktığımda belli belii besbelli ediyorlar kendilerini :KK52::KK52: Bu arada yine sende 1. 21 de ağrılar falan olmaya başlamış benim 2. nin sonunda kendini belli ettiler :KK76: sağ sol alt üst allah ne verdiyse ağrıyolar bakalım :KK9: İnanıyorum çok daha dolgun olacaklarr durmak yok kızlar :KK55:

benim daha ikinci günüm oldu ve hissedebiliyorum desem ? o.o
düzenli spor falanda yapıyorum acaba onunda mı etkisi var
çok mutluyum ya dansedebilirim şu an :KK70:

ıns cnm zamanla oluyo ıste ama agrı zor yaa hala devam edıyo ust kısımın tamamı acıyo resmen sankı ıcınde yara var azcık agır bısey kaldırıyım yada gerılsın o kısım bı anı hareketımle falan cıglık attıracak gıbı batıyo acıyo:KK37:yuz ustu yatamıyorum mesela agrıyo

yaa napıosunuz anlamadım nasıl büyüyooo sonradan okuduğum için anlamadımmm banada söyleyinnnnnnnnnnnnn

ben ıkıncıden sonra 20 gun ara vermısdım cnm bısey olmaz ayrıca sonme elbette olacak ama gecıcı sen ona takılma dınlemene bak:KK34:oyle oyle buyuyo cunku:KK9:

20 gün arada sönme olmadı mı canım? Aslında 1 haftadan fazla ara verdiğim için söner mi acaba diye düşünmüştüm de neyse ki şimdilik olmadı :KK61:
Bugün 2. 21in 2. günü. Böyle diyince de bi tuhaf oldu yaa :KK70:
Yalnız başım 2 gündür çok ağrıyor. 1.de de böyle olmuştu bi kaç gün:18:
3. de bu kadar ara vermem heralde :ı

X