- 29 Mart 2011
- 522
- 2
2.21 hafta ne demek :/ ne kadar dinlemek gerekiyor,arada mı veriliyor. aydınlatırmısnız beni
Tabii canım :)
Her gün 6-8 saat dinliyorsun. Zamanı doldurabilmek için uyurken de dinleyebilirsin. Müzik dinlerken kitap okurken tv izlerken vs.
21 gün boyunca bu şekilde dinlemeye devam ediyosun. 21 günü tamamlayınca 1 hafta ara veriyorsun.
Sonra 2. 21 güne başlıyosun. 21 olmasının sebebi bilinç altımızın bu sürede mesajı tam olarak kodlaması :)
Çok ilginç :) Umarım etkisi olur. çok teşekkürler
Tkrar bişi sorcam yahu ... Gerçekten büyüyormu acaba,yoksa piskolojik olarak bizmi öyle sanıyoruzz.. Bosuna sevinmek istemem de..
2saat az degl mi canim?en az 6saat diyorlar.
Beli ince gösteren, sarkık göğüsleri dik ve dolgun gösteren mucize korse! | Güzellik | Kadınsaati - Kadın , Kadınca , Diyet , Astroloji , Kadınlar Kulubü , zayıflama , diyet , moda , astroloji kızlar şuna bakın ben çok beğendim böyle bişiyi nerden bulabilecğimi bilen var mı
cnm korse güzel bişeye bbenziyo ama göğüs yokki dik dursun allasen:44:
evet cnm aktarda ınternette bıraz arastırırsan cnm ıcerıgını zaten anlayacaksın buyume hormonlarını etkılyo ıste ıcınde bı suru vıtamın falan var o yuzden sana bı tavsıyede bulunuyum etkısı gecıcı seylerı hıc kullanma sonrasında hayal kırıklıgı olur gecınce etkısı gogusun buyumesı oyle otla cöple olmuyo malesef kı cnm zor ancak ıste bu telkınle uzun zamanda da olsa yaglanıyo
tmm bunuda mutlaka alıcamya daha 7günü bitirdim bugün hiç bi değişiklik yok ağrı sızı yok hiç bişey yok ama sabırla beklicem 21i doldurmak için. otla çöple olmuyo diyosun cnm ama napim ben fena kafaya taktım bu işi her şeyi denemeye kararlıyım. ya görseniz halime acırsınız hiç kadınsı değil bikini bile giyemiyorm bu yüzden. hani denizde görürüz ya küçücük kızlar bikini giyerler üstler düm düz şirin görünürler aynı onlarınki gibi hiç göğsüm yok. ama fark şuki bu yaşta şirin görünmeyi bırak çok çirkin duruyorlar ya ben öyle sütyenimden dolsun taşsında istemiyorum sadece accıkın göğsüm olsun kadına benzeyeyim istiyorum ( inş. olucak sabır biraz daha sabır
benm göğüslerde aşırı küçük bilye kadar :) ilk telkinden etki almadım 2.den itibaren etki görmeye başladım o yüzden mutlaka 3ünü de yap
o zaman bendensin :) 2.den etki aldım diyosun peki ne kadarlık bi fark var hani bariz belli oluyomu baktığında ??
Rubby cnm o paylastıgın vıdeoda bısey dıkkatımı cektı sankı buyutuyo da mı demek ıstemıs guya yaglar yukarıya mı cıkıyomus ben mı oyle anladım acaba ?
görsel açıdan çok daha büyük gösterio ama büyütme büyütmeme kısmını bilmiorum türkçesini bulamadım tek bildiğim çinde çok satılan bir ürünmüş