Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

2.21 hafta ne demek :/ ne kadar dinlemek gerekiyor,arada mı veriliyor. aydınlatırmısnız beni

Tabii canım :)
Her gün 6-8 saat dinliyorsun. Zamanı doldurabilmek için uyurken de dinleyebilirsin. Müzik dinlerken kitap okurken tv izlerken vs.
21 gün boyunca bu şekilde dinlemeye devam ediyosun. 21 günü tamamlayınca 1 hafta ara veriyorsun.
Sonra 2. 21 güne başlıyosun. 21 olmasının sebebi bilinç altımızın bu sürede mesajı tam olarak kodlaması :)

Çok ilginç :) Umarım etkisi olur. çok teşekkürler

Tkrar bişi sorcam yahu ... Gerçekten büyüyormu acaba,yoksa piskolojik olarak bizmi öyle sanıyoruzz.. Bosuna sevinmek istemem de..

Tkrar bişi sorcam yahu ... Gerçekten büyüyormu acaba,yoksa piskolojik olarak bizmi öyle sanıyoruzz.. Bosuna sevinmek istemem de..

Ben sana bu yüzden araştır demiştim :) GERÇEKTEN yarıyor.. İnanıp inanmamak sana kalmış Mezura da psikolojik olarak değişmiyor ya

Son düzenleme:
cnm korse güzel bişeye bbenziyo ama göğüs yokki dik dursun allasen:44:

canım korsenin yaptığı göğüsleri yandan alıp ortada sıkıştırma iki elini göğüslerinin üstünde kenetlediğini düşün o şekilde gayette doğal duruo tbii dolgularının yanda ve fazla olması ve iç çamaşırı olarakta aşırı hoş görünmesi cabası birde şkil olarakta dekoltenin altına giyilecek türden tasarlanmış videoda bedeni A olan bir kızınkide verilmiş C cupmuş gibi duruo ahh şu japonlar gördüğüm andan beri içimm gittii

Son düzenleme:

tmm bunuda mutlaka alıcam ya daha 7günü bitirdim bugün hiç bi değişiklik yok ağrı sızı yok hiç bişey yok ama sabırla beklicem 21i doldurmak için. otla çöple olmuyo diyosun cnm ama napim ben fena kafaya taktım bu işi her şeyi denemeye kararlıyım. ya görseniz halime acırsınız hiç kadınsı değil bikini bile giyemiyorm bu yüzden. hani denizde görürüz ya küçücük kızlar bikini giyerler üstler düm düz şirin görünürler aynı onlarınki gibi hiç göğsüm yok. ama fark şuki bu yaşta şirin görünmeyi bırak çok çirkin duruyorlar ya ben öyle sütyenimden dolsun taşsında istemiyorum sadece accıkın göğsüm olsun kadına benzeyeyim istiyorum ( inş. olucak sabır biraz daha sabır

benm göğüslerde aşırı küçük bilye kadar :) ilk telkinden etki almadım 2.den itibaren etki görmeye başladım o yüzden mutlaka 3ünü de yap

kızlaarr 2.21 e daha yeni başlıyorum sanırım 2 buçuk hafta falan ara verdim.. aslında bir ara başlayacak gibi oldum ama olmadı.. nezcim bu arada mesajıma attgın cevap iiçimi rahatlattı. 75 dolguluyu bile tam dolduramıyorum diyordum ama dolduruyorum artık.. bu arada bu reglimde göğüslerim her zamankinden fazla şişti.. kıyafetlerimden bile çok belli ooluyordu.. tabi daha sadece ilk 21 i bitirdim.. artık eminim ki 2. 21 den sonra 75 ten taşıcam

Son düzenleme:
3-4 gündür dinliyorum ama 6 saati tamamlayamıyorum. Artık tv izlerken vs de açık olmasına dikkat edeceğim. Güzel sonuçlar alınmış olması beni sevindiriyor. Darısı başıma

benm göğüslerde aşırı küçük bilye kadar :) ilk telkinden etki almadım 2.den itibaren etki görmeye başladım o yüzden mutlaka 3ünü de yap

o zaman bendensin :) 2.den etki aldım diyosun peki ne kadarlık bi fark var hani bariz belli oluyomu baktığında ??

nezcim o üzümü buldum aldım aktardan. sordum hergün bi kaşık yiceksin dedi. sen ne kadar kullanmıştın cnm yada kullanmışmıydın :)

o zaman bendensin :) 2.den etki aldım diyosun peki ne kadarlık bi fark var hani bariz belli oluyomu baktığında ??

ben 3üde bitirdim çok az bi belirginleşme var gün geçtikçe dolgunlaşıo ama çok küçük olduğu için zamana ihtiyaçları var o yüzden telkini mutlaka 3 kere dinle ve beklemeye bırak istediğin sonuçlara en geç 1 yılda ulaşırsın:)

Rubby cnm o paylastıgın vıdeoda bısey dıkkatımı cektı sankı buyutuyo da mı demek ıstemıs guya yaglar yukarıya mı cıkıyomus ben mı oyle anladım acaba ?

Elıf t. Cnm ben sabah aksam 10 -15 adet yıyorum cnm uc aydan fazladır kullanıyorum yanı bıde demıssın yaa herseyı denemek ıstıyorum dıye ıste bu yuzden dıyorum bende sana bosa denemıs olma dıye dıyorum hepsının etkısı ya gecıcı ya olumsuz yanı bosa umutlanıyosun hem paran da bosa gıdıyo bı cok seyı deneyen bırı olarak dıyorum sana keske bende hıc bısey yapmamıs olsaydım ılk telkın cıksaydı karsıma ama ıste malesef gec buldum bunu

Elclone cnm onemlı degılsen uc 21ıde tamamla cnm gerısını bosver Olumlu tam ıstedıgım gıbı sonuc aldıgım tek sey bu yontem belkı yavas verıyo sonucu ama olsun onemı yok onunda

Rubby cnm o paylastıgın vıdeoda bısey dıkkatımı cektı sankı buyutuyo da mı demek ıstemıs guya yaglar yukarıya mı cıkıyomus ben mı oyle anladım acaba ?

görsel açıdan çok daha büyük gösterio ama büyütme büyütmeme kısmını bilmiorum türkçesini bulamadım tek bildiğim çinde çok satılan bir ürünmüş

görsel açıdan çok daha büyük gösterio ama büyütme büyütmeme kısmını bilmiorum türkçesini bulamadım tek bildiğim çinde çok satılan bir ürünmüş

yok gorsel acıdan zaten buyuk gosterıyo o bellı ama bı kac sahnesınde yag gıbı baloncukların yukarı cıktıgını gosterıyo gıbı bısey var cnm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…