Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

İşe yarıyor ya gerçekten şekli değişti 2 haftada..:KK62: Sen ne kadar ilerleme kaydettin peki?

benim hiiç ama hiç yoktu şimdi ise belli oluyor yani..dümdüz tahta gibiyken tabiri caizse şimdi çok büyük olmasa da eskisine nazaran belirginler.bunu gördükçe bile şükrediyorum.

kızlar telkini cepten mi dinliyorsunuz hopörlerden mi çünkü bazı cep telefonları ses dalgalarını iletemeyebiliyormuş hopörlerden dinlemek daha sağlıklıymış bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen

ayy cnm merak etme oda gecıcı ama donem donem oluyo yam yam oluyosun resmen bılıyorum:KK1:yedıgın ıctıgın etkılıyo ya cnm goguslerını ondan yanı:KK61:ama merak etme hep olmuyo donem donem yanı:KK60:

peki neler yemeliyim bu aralar yediklerime dikkat etmem gerekiyo da ben pek sağlıklı beslenen bi model değilim ondan soruyorum. malum çalışan insanlarız. sabahları simit poğaça öğlenleri şirketin anlaştığı sağlığından bin şüphe catring firmalarının gönderdiği yemekler ilkindi vakti çikolata bisküvi falan akşamda işte annemin çorbaları falan. en çok ne tüketmem lazm protein ağırlıklı olması lazım dimi. bana süt yumurta mantar balık demeyinde ne derseniz deyin :KK53:

kızlar telkini cepten mi dinliyorsunuz hopörlerden mi çünkü bazı cep telefonları ses dalgalarını iletemeyebiliyormuş hopörlerden dinlemek daha sağlıklıymış bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen

hadi yaaaa :KK43: ama benim günümün 5 saati yolda geçiyo bende fırsat bu fırsat deyip sabah evden çıkarken akşamda şantiyeden çıkarken takıveriyorum kulaklıklarımı eğer işe yaramıyosa 5 günüm boşuna gitt demekmi oluyo şimdi :KK59: :84:

peki neler yemeliyim bu aralar yediklerime dikkat etmem gerekiyo da ben pek sağlıklı beslenen bi model değilim ondan soruyorum. malum çalışan insanlarız. sabahları simit poğaça öğlenleri şirketin anlaştığı sağlığından bin şüphe catring firmalarının gönderdiği yemekler ilkindi vakti çikolata bisküvi falan akşamda işte annemin çorbaları falan. en çok ne tüketmem lazm protein ağırlıklı olması lazım dimi. bana süt yumurta mantar balık demeyinde ne derseniz deyin :KK53:

canımm butün karbonhidratlı yiyeceklerin içinde protein var en çok yumurtada protein var hatta yumurtadaki protein günlük protein ihtiyacını karşılıo proteinli diğer besinlerse Süt Soya Sütü Yumurta Yoğurt Peynir Fıstık ezmesi Et, balık ve kümes hayvanları Fasulye, Tofu, Mercimek ve diğer Baklagiller Ekmek ve makarna da dahil olmak üzere tahıl,Fındık ve Tohumlar (mış:):KK60:

peki neler yemeliyim bu aralar yediklerime dikkat etmem gerekiyo da ben pek sağlıklı beslenen bi model değilim ondan soruyorum. Malum çalışan insanlarız. Sabahları simit poğaça öğlenleri şirketin anlaştığı sağlığından bin şüphe catring firmalarının gönderdiği yemekler ilkindi vakti çikolata bisküvi falan akşamda işte annemin çorbaları falan. En çok ne tüketmem lazm protein ağırlıklı olması lazım dimi. Bana süt yumurta mantar balık demeyinde ne derseniz deyin :KK53:
evet cnm et sut yumurta proteın agırlıklı ve meyve tuket bol bol cnm vıtamın acısından hurma da yıyebılırsın gunluk bıde gojı berry kurt uzumu yanı oda etkılı baya:KK34:
hadi yaaaa :KK43: Ama benim günümün 5 saati yolda geçiyo bende fırsat bu fırsat deyip sabah evden çıkarken akşamda şantiyeden çıkarken takıveriyorum kulaklıklarımı eğer işe yaramıyosa 5 günüm boşuna gitt demekmi oluyo şimdi :KK59: :84:

yok cnm bısey olmaz ben hep kulaklıkla dınledım telefondan etkısıde cok yanı halada devam edıyo:KK1:

2. 21'e başlamışken ilk günler sonrası devam edemedim:KK43: bi dahamı başlasam diyorum, ama o giden 21 de yani kötü oldu valla.. sevgili yapmak göğüslerime yaramadı :)

Uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum. Baktım herkes umutlu onca şey denemişken bunu neden denemeyeyim dedim. İlk 21 dün bitti. Gözle görünür derecede değişim var :KK52:
İlk başladığımda pek umutlu değildim ağrı sızı falan bikaç gün hissetmedim pekte inanmadım açıkçası. Sonrasında kendiliğinden geldi ağrılar hergün olmasada hissettim. Karıncalanmalar, yanmalar, sızılar..
Sonuç alamazsam ilk telkini tamamlayınca devam etmem diyordum ama yazılanlar insanı gerçekten motive ediyor ve sonucu kendi gözlerimle görünce artık kararlıyım telkine devam edicem istediğim sonucu alana kadar. Tabi günde 6-8 saat dinlemek gerçekten zor oluyor. Uyurken zaten dinleyemiyorum seste ışıkta flan uyuyamadığım için :26:
Gündüzleri televizyon izlerken, kitap okurken vs. sürekli açık. Bir yandan işimi yapıyorum bir yandan dinliyorum. Duymak yetiyor, kulak vermesekte .. Zaten insan bi süre sonra alışıyor.. Cm olarak henüz 2 cm büyüme oldu. Dolgunluk ve sertleşme var ama bazen bu dolgunluk ertesi gün geçiveriyor yerini cıvıma ve sönmeye bırakıyor :KK58:
Ben üstler biraz dolsun istiyorum. O da zamanla olacaktır umarım. Herşeyin birden olmasını bekleyemeyiz tabii :KK59:

Ben de hayırlısıyla 2. 21'e başladım dün. Şimdilik iyi gidiyorum ama günde 1-2 saat dinliyorum. Etkilerini fark ediyorum.

canımm butün karbonhidratlı yiyeceklerin içinde protein var en çok yumurtada protein var hatta yumurtadaki protein günlük protein ihtiyacını karşılıo proteinli diğer besinlerse Süt Soya Sütü Yumurta Yoğurt Peynir Fıstık ezmesi Et, balık ve kümes hayvanları Fasulye, Tofu, Mercimek ve diğer Baklagiller Ekmek ve makarna da dahil olmak üzere tahıl,Fındık ve Tohumlar (mış:):KK60:

-bol karbonhidratsa sorun yok zaten simit poğaça bisküvi derken bol miktarda tüketiyorum zaten.:KK64: teşekkürler

gojı bery kurt üzümümü?
ilk senden duydum cnm nerden buluruz aktarlardamı vardır ? oda etkili dediğin neye etkili göğüsemi :KK66: aklım fikrim göğüslerim oldu ne haldeyim yaaa :KK53:
bu arada telkinle birlikte hayıt kullananda varmı arkadaşlar ? ben bugün başladım sabah akşam birar bardak ama hayatımda tadı bu kadar iğrenç bişi içtiğimi bilmiyorum. sırf tadını kısa sürede atlatabilmek için 1 dikişte içiyorum ama nafile. bide boğazda yanma hissi bırakıyo. nasıl berbat bişidir bu yaaa bari yarasa. ahhh memişlerim ahhh ne hallere düşürdünüz beni yaa :KK31:

gojı bery kurt üzümümü?
ilk senden duydum cnm nerden buluruz aktarlardamı vardır ? oda etkili dediğin neye etkili göğüsemi :KK66: aklım fikrim göğüslerim oldu ne haldeyim yaaa :KK53:
bu arada telkinle birlikte hayıt kullananda varmı arkadaşlar ? ben bugün başladım sabah akşam birar bardak ama hayatımda tadı bu kadar iğrenç bişi içtiğimi bilmiyorum. sırf tadını kısa sürede atlatabilmek için 1 dikişte içiyorum ama nafile. bide boğazda yanma hissi bırakıyo. nasıl berbat bişidir bu yaaa bari yarasa. ahhh memişlerim ahhh ne hallere düşürdünüz beni yaa :KK31:
evet cnm aktarda ınternette bıraz arastırırsan cnm ıcerıgını zaten anlayacaksın buyume hormonlarını etkılyo ıste ıcınde bı suru vıtamın falan var o yuzden sana bı tavsıyede bulunuyum etkısı gecıcı seylerı hıc kullanma sonrasında hayal kırıklıgı olur gecınce etkısı gogusun buyumesı oyle otla cöple olmuyo malesef kı cnm zor ancak ıste bu telkınle uzun zamanda da olsa yaglanıyo

Evet kızlaaarr 2. 21imde bitmiş bulunmakta :KK24:

Gelişmeler süpeeeeerr :nazar: Ama şu sol (küçük olan) memişime çok fena ağrılar giriyo ya ağlayasım geliyo nefesimi böyle korka korka alıyorum dahada acır diye :KK1:
İştah açılmasından bahsetmişsiniz şöyle diyim şuan saat gecenin körü ve ben kendime makarna yaptım :KK56: Bende de oluyo yani :KK9:
Benim ciciklere gelince, daha önce de yazmıştım ben bi gün dolgun bi gün sönük cıvık oluyolar diye. Şimdi o zaman farkı daha da azaldıııııı :))))

Ben böyle üstlerden dolsun taşsın istiyorum henüz o kısma gelemedim ama. Dolgunluk var tabii elimle şöööylee bi avuçluyorum löp löp geliyolarrr :)) Ama sütyenle üstlerden falan taşamıyo işte o da olcak inşallahh :)

Dayanamayıp bu saatte ölçtüm eski haline göre 3.5 cm fark vaaaaaaaaarrr kızlaarrrrrr :KK52:
Ama artık reglime 1 hafta kaldı onunda bi şişkinliği olmaya başlamıştır. Çünkü bazen dahada şiş oluyoooo yaşasın yaaaa :KK62:
Yalnız ufak bi sorum olcak ben ne kadar ara versem daha iyi olur 2 hafta mı ?

Evet kızlaaarr 2. 21imde bitmiş bulunmakta :KK24:

Gelişmeler süpeeeeerr :nazar: Ama şu sol (küçük olan) memişime çok fena ağrılar giriyo ya ağlayasım geliyo nefesimi böyle korka korka alıyorum dahada acır diye :KK1:
İştah açılmasından bahsetmişsiniz şöyle diyim şuan saat gecenin körü ve ben kendime makarna yaptım :KK56: Bende de oluyo yani :KK9:
Benim ciciklere gelince, daha önce de yazmıştım ben bi gün dolgun bi gün sönük cıvık oluyolar diye. Şimdi o zaman farkı daha da azaldıııııı :))))

Ben böyle üstlerden dolsun taşsın istiyorum henüz o kısma gelemedim ama. Dolgunluk var tabii elimle şöööylee bi avuçluyorum löp löp geliyolarrr :)) Ama sütyenle üstlerden falan taşamıyo işte o da olcak inşallahh :)

Dayanamayıp bu saatte ölçtüm eski haline göre 3.5 cm fark vaaaaaaaaarrr kızlaarrrrrr :KK52:
Ama artık reglime 1 hafta kaldı onunda bi şişkinliği olmaya başlamıştır. Çünkü bazen dahada şiş oluyoooo yaşasın yaaaa :KK62:
Yalnız ufak bi sorum olcak ben ne kadar ara versem daha iyi olur 2 hafta mı ?

2.21 hafta ne demek :/ ne kadar dinlemek gerekiyor,arada mı veriliyor. aydınlatırmısnız beni :KK34:

uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ve artık üyede olduguma göre sizlere bişey sormak istedim. 1. 21i bitirdim 3-4 gün sonra 2.ye başlıycam çok bi degisiklik olmadı bende ilk 21de cokda bi degisiklik beklemiyodum ama 75b sütyeni dolduramıyodum suan dolduruyo sayılır. bugün bişey dikkatimi cekti ve sormak istedim. göğüs uclarınız büyüdü mü ? benimkiler büyümüş sanki :/

uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ve artık üyede olduguma göre sizlere bişey sormak istedim. 1. 21i bitirdim 3-4 gün sonra 2.ye başlıycam çok bi degisiklik olmadı bende ilk 21de cokda bi degisiklik beklemiyodum ama 75b sütyeni dolduramıyodum suan dolduruyo sayılır. bugün bişey dikkatimi cekti ve sormak istedim. göğüs uclarınız büyüdü mü ? benimkiler büyümüş sanki :/

Evet uclarda da değişimler var sert ve büyükler daha çok çıktılar :/ 1.21 ne demek ?:2:

X