zamanla oluyo hersey cnm hıc merak etme ayrıca yanlıs okumussunuz kızlar dınleme bıtelı uc ay gectı sondu yazmamıskı arkadas 3 21ındeymıs sanırım cunku dınlemeyı bıtırıp de uc ay uzerınden gecen ben varım=))) biz de sabrederiz canım napalım telkin bana sabretmeyi öğretiyo
Nasıl tık yok canım hiç bi ağrı sızı dolgunluk falan hissetmedinmi?
Hissetmesen de şöyle bi durum var canım altyapı ne kadar sağlamsa gelişme o kadar çabuk oluyor:) o yüzden herkeste aynı sürede aynı etkileri göstermeyebiliyo nezinde dediği gibi bize düşen sabır =)
cnm yaainşallah kurtulursun tahtalardan. insanın çok morali bozuluyor dimi?
valla benim inşallah geri dönüş olmazsa göğüslerimin durumu güzel. telkinden sonuç aldm. memnun da kaldım açıkçası.
hayıt tohumundan tırsmıştım önceden ama kullandım gitti. onunla birlikte çok hoşuma gitti bdurum. isteyen kullanır
cnm gerı donus olmaz ancak cıvımalar olur sonmeler olur ama gecıcı bı sure ıcın olur yanı cunku gelen hıc bı dolgunluk bosa degıl artık sana aıt oluyo cnm merak etmeama zaman zaman cıvımalara sonmelerede hazırlıklı ol
evt cnm . ama hayıtta şişlik yaptı ya hayıtın etkisi tabii ki geçecek. hayıtı da denemş oldum işte.
muhakkak sönme olur artk onlara alşcaz ama asla eskisi gibi olmadılar hiç bi zaman.önceden dokunmak istemezdm. şimdi elime alıyorum ohhh sapık gibi
bigün özel olarak senin memişleri görsem çok iyi olcakmerak etmiyor değilim
ıste o ımkansız cnmgormek ama baya dolgunlastı artık ustlerde doldu yaa en cok bu hosuma gıdıyo valla ustten bakınca ust kısım baya dolmus cnm zamanla oluyo ıste bence o tarz hayıt vb seyler sadece hayal kırıklıgı yapıyo ınsanda gecıcı oldugu ıcın etkısı ınsanı hemde yanıltıyo en ıyısı hıc bulasmamak
sen mutluysan en önemlisi bu cnm. Cidden ama insan kadın olduğunu hissediyor. Sen de bana katılır mısın cnm bilmem. Yani böyle sexi hissediyorum
cnm yaainşallah kurtulursun tahtalardan. insanın çok morali bozuluyor dimi?
valla benim inşallah geri dönüş olmazsa göğüslerimin durumu güzel. telkinden sonuç aldm. memnun da kaldım açıkçası.
hayıt tohumundan tırsmıştım önceden ama kullandım gitti. onunla birlikte çok hoşuma gitti bdurum. isteyen kullanır
bu telkin olayına başladım başlayalı iç çamaşırsız takılıyorum ve nerdeyse 2. telkinim biteli 1,5 ayı geçti bi süre daha beklemek istiyorum 3.sü için.. ağrılarım hiç geçmedi mesela devam ediyor ve değişimleri de çok hoşuma gidiyor.minik tepeciklerimi seviyorum :))
Walla bozulmuyor desem yalan olur.. Allahtan kocam takıntılı değil . Sen kaçla başladın şimdi kaç oldu?
gerçekten kocalarımız sorun etmiyor mudur acaba??
ben 75b dolgulu sütyen kullanıyordum. ama göğüs ölçüm "b" olduğu için değil. belki de göğüslerim "a" ydı. çünkü 75b dolguluyu hiç doldurmuyorlardı. hatta bazen öyle küçülüyorlardı ki minnack.
artk eskisi gibi minnack olmuyorlar. yine 75b dolgulu takıyorum.boşluklar biraz daha doluyor.regl dönemine yakınsa ohhh löp löp oluveriyolar.. yani şunu demek istiyorum göğüs ölçüm "b" den "c"ye çıkmadı.ama eskisi gibide değiller. kendimi daha iyi hissettirecek durumdalar
Ya bana belli etmiyo ama doğum sonrası büyümüş olmasından da memnundu, şimdi tekrar eski haline sarkark ve küçülerk geri döndüler ama tabi bu evlilik hayatımızı pek etkilemiyor. Göğsüm küçük diye evlilik kompleksine girmesin kimse çünkü herşey meme değil emin olun. kendinizi olumlu görün, göğüs sadece belki durumu başlatıcı etkilerden sadece biri olabilir şimdi pek açık yazamıyorum ama erkekler herşeyi bizim kadar kompleks düşünmüyorlar çok dert etmeyin yani. ben kendim için uğraşıyorum açıkçası ama olmuyorsa da güveniniz kırılmasın göğsüm yok evlenemem diye. Allah korusun göğüs kanseri olup memesini aldıranlar var. çok şükür hepimiz sağlıklıyız.
kızlarrrrr içimde bi canavar var yaaa( telkin sebebiyle iştahı açılan varmı aranızda ya 2 gündür deli gibi yemeye başladım telkine başlayalı 4 gün oldu. değişik bişeyde yapmadımki ona bağlasam telkinden diye düşünmüyo değilim. içimdeki kurabiye canavarı hiç durmuyo patlıcak gibi hissedene kadar yiyorum. bu gidişle memişlerim değil komple vücudum büyicek :84:
Ya bana belli etmiyo ama doğum sonrası büyümüş olmasından da memnundu, şimdi tekrar eski haline sarkark ve küçülerk geri döndüler ama tabi bu evlilik hayatımızı pek etkilemiyor. Göğsüm küçük diye evlilik kompleksine girmesin kimse çünkü herşey meme değil emin olun. kendinizi olumlu görün, göğüs sadece belki durumu başlatıcı etkilerden sadece biri olabilir şimdi pek açık yazamıyorum ama erkekler herşeyi bizim kadar kompleks düşünmüyorlar çok dert etmeyin yani. ben kendim için uğraşıyorum açıkçası ama olmuyorsa da güveniniz kırılmasın göğsüm yok evlenemem diye. Allah korusun göğüs kanseri olup memesini aldıranlar var. çok şükür hepimiz sağlıklıyız.