- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
Merhaba kızlaaaarr ben geldimmmmmm
Ne zamandır yazmıyodum yahu Ama takip ediyodum burayı gelişmelerinizi sevinerek okudum :)
Size ne var ne yok bi de ben söyliyim =)
Öncelikle 2. 21in 2. haftasını geride bıraktım kızlar. Uyurken dinleyerek dolduruyorum süreyi.
Benim memişler bi acayip. Daha önce sizin yazdıklarınızda böyle bi belirti okumadım. Belkide gözümden kaçmıştır.
Benim memişler bi iki gün arayla dolgunlaşıp sönüyo. 1 gün dolgunlaşıyo, ertesi gün eski hallerine dönüyolar
İlk dolgunluk geldiğinde bi sevindim coştum yarın buraya yazar müjdeyi veririm dedim kendi kendime ama ertesi gün bi baktımki eser yok Noluyo ya dedim anlamadım.
Çok da üzüldüm ama buraya yazıp da moralinizi bozmıym dedim ve yakın gözleme aldım memişleri Herneyse o söndüğü günden bi iki gün sonra baktım yine şişmişler. Kız cimcimeler bi karar verin artık durcaksanız durun yerinizde a aaa dedim diğer gün yine eski hallerini aratmadılar sönmüş balon gibi :)) Ve bugüne baktığımızda ise benimkiler yine dolgun avuçlarımdan taşıyo
(Bunu farkettiğim zaman reglime nerdeyse 3 hafta vardı, şimdi 13 gün var)
Bu ne demek şimdi kızlar noluyo benim memişlere yerinde duramıyolar bi el atın yahu
sen ne dıyosun cnm yaa benım sabah uyanıyodum dolgun aksama fıss bı donem oldu yanı boyle ama sonra normele donuyo yanı buyusemmı yoksa buyumesemmı dıye karar mı veremıyo nedır daha once yazıldı cnm gozunden kacmıs demekkısonme cıvıma oluyo ama bazende oyle kısa surede dolgunluk oluyo gıdıyo yanı ıcerde calısmalar oldugu burdan bellı cnm
Son düzenleme: