Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Merhaba kızlaaaarr ben geldimmmmmm :KK3:
Ne zamandır yazmıyodum yahu :KK1: Ama takip ediyodum burayı gelişmelerinizi sevinerek okudum :)
Size ne var ne yok bi de ben söyliyim =)

Öncelikle 2. 21in 2. haftasını geride bıraktım kızlar. Uyurken dinleyerek dolduruyorum süreyi.
Benim memişler bi acayip. Daha önce sizin yazdıklarınızda böyle bi belirti okumadım. Belkide gözümden kaçmıştır.

Benim memişler bi iki gün arayla dolgunlaşıp sönüyo. 1 gün dolgunlaşıyo, ertesi gün eski hallerine dönüyolar :KK53:
İlk dolgunluk geldiğinde bi sevindim coştum yarın buraya yazar müjdeyi veririm dedim kendi kendime ama ertesi gün bi baktımki eser yok :KK50: Noluyo ya dedim anlamadım.
Çok da üzüldüm ama buraya yazıp da moralinizi bozmıym dedim ve yakın gözleme aldım memişleri :KK1: Herneyse o söndüğü günden bi iki gün sonra baktım yine şişmişler. Kız cimcimeler bi karar verin artık durcaksanız durun yerinizde a aaa dedim diğer gün yine eski hallerini aratmadılar sönmüş balon gibi :)) Ve bugüne baktığımızda ise benimkiler yine dolgun avuçlarımdan taşıyo :KK1:
(Bunu farkettiğim zaman reglime nerdeyse 3 hafta vardı, şimdi 13 gün var)
Bu ne demek şimdi kızlar noluyo benim memişlere yerinde duramıyolar bi el atın yahu :KK9:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:sen ne dıyosun cnm yaa benım sabah uyanıyodum dolgun aksama fıss:KK9: bı donem oldu yanı boyle ama sonra normele donuyo yanı buyusemmı yoksa buyumesemmı dıye karar mı veremıyo nedır :KK37: daha once yazıldı cnm gozunden kacmıs demekkı:KK52:sonme cıvıma oluyo ama bazende oyle kısa surede dolgunluk oluyo gıdıyo yanı ıcerde calısmalar oldugu burdan bellı cnm:KK51:

Son düzenleme:
cnm ındırmene sevındım:KK34: Yasla pek de ılgısı yok sanırım burda herkes cok da kucuk degıl yanı ergenlıkde olanda var 20 ıle 30 yas arası olanda cnm yanı ve herkesde etkı edıyo tek yapman gereken sey duzenlı beslenmek ve duzenlı dınlemek cnm:KK34: ne kadar kucukse o kadar da uzun suruyo buyume cnm ama oluyo yanı merak etme ancak sabırlı olmalısın cnm

bugün başladım dinlemeye ama 2-3 saat kadar dinleyebildim. bu uykuda dinleme olayı benimde aklıma yattı bende öle mi yapsam acaba. gerçi bide müzikte kendimi eski türk filmlerinde gibi hissediyorum nazan soray- cüneyt arkın dramaları gibi. artık ilk 21 den sonra sizinle durumu paylaşırım. takipteyim :) hepinize teşekkürler hepimize kocaman dolgun memişler

kızlar bana bişey diyin bişey söyleyin yapıyım onu nolursunuz psikolojim çok bozuldu artık... telkini tamamladım hatta yaklaşık 3 ay geçti üstünden ama sonuç ne mi küçüldüler ölçüm küçüldü dolgunluğu küçüldü şimdi ben ne yapayım sizce tekrar sadece 1 adet 21 gün telkin dinlesemmi ne yapayım yardımcı olun ne olur:KK43:

aklıma takıldı bu durum:KK59:

Son düzenleme:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:sen ne dıyosun cnm yaa benım sabah uyanıyodum dolgun aksama fıss:KK9: bı donem oldu yanı boyle ama sonra normele donuyo yanı buyusemmı yoksa buyumesemmı dıye karar mı veremıyo nedır :KK37: daha once yazıldı cnm gozunden kacmıs demekkı:KK52:sonme cıvıma oluyo ama bazende oyle kısa surede dolgunluk oluyo gıdıyo yanı ıcerde calısmalar oldugu burdan bellı cnm:KK51:

Yuppiiiii görmemişim demek söylediğini sende de olmuş rahatladım canım ya :KK64:
Bi gün dolgun bi gün fıss olunca seviniyimmi üzülüyimmi bi karar verememiştim telkinden oluyomuş demek memişlerim koltuk altlarıma doğrı olan kısım falan ağrıyo acıyo nefes alamıyorum bazen ay valla işe yarıyoo buuu :KK62::KK62: Kalıcı dolgunluğu bekliyorum ozaman teşekkürler canımmm :124:

bugün başladım dinlemeye ama 2-3 saat kadar dinleyebildim. Bu uykuda dinleme olayı benimde aklıma yattı bende öle mi yapsam acaba. Gerçi bide müzikte kendimi eski türk filmlerinde gibi hissediyorum nazan soray- cüneyt arkın dramaları gibi. Artık ilk 21 den sonra sizinle durumu paylaşırım. Takipteyim :) hepinize teşekkürler hepimize kocaman dolgun memişler
hadı bakalım kolay gelsın cnm:KK34:muzıge hıc takılma bıle zaten ust uste dınlendıgı ıcın duymuyosun bellı bı zaman sonra alısıyo sanırım kulagın guzel haberlerı paylasmanı beklıyoruz cnm:KK16:
yuppiiiii görmemişim demek söylediğini sende de olmuş rahatladım canım ya :KK64:
Bi gün dolgun bi gün fıss olunca seviniyimmi üzülüyimmi bi karar verememiştim telkinden oluyomuş demek memişlerim koltuk altlarıma doğrı olan kısım falan ağrıyo acıyo nefes alamıyorum bazen ay valla işe yarıyoo buuu :KK62::KK62: Kalıcı dolgunluğu bekliyorum ozaman teşekkürler canımmm :124:

gun gun de degısıyodu cnm bı donem sabah aksamda dıyodum bende ne oluyo bunlara ama sonra gectı yanı:KK9: Zaten koltuk altından gelıyo cnm agrı genelde buda guzel bı belırtı buyudugune ısaret:KK34: Benımde cok sıddetlı agrılarım oldu ıkı gundur zor dayandım yaa:KK37: Cıvımada gectı yıne toplandılar bakalım bu hafta yenı bı dolgunluk gelecekmı hemen sımdı regl oncesındekı halı gıbı oldular hemen:KK9:

Şimdi benim anlamadığım birşeyler var uygulayan arkadaşların boyutlarında bir gelişme oldu mu? Bir var diyorlar bir yok okuyorum okuyorum anlamıyorum bir türlü. Aranızda telkinleri bitirip bir üst sütyen seviyesine kimler geçti????? :26:

göğsülerimde dolgunluk var hissediorum böyle arada sırada git geller yaşıorum amaaa sabırsızlanıorum bazen kasıma kadar cm lik fark görmek istiyorum yaa:KK43:

gun gun de degısıyodu cnm bı donem sabah aksamda dıyodum bende ne oluyo bunlara ama sonra gectı yanı:KK9: Zaten koltuk altından gelıyo cnm agrı genelde buda guzel bı belırtı buyudugune ısaret:KK34: Benımde cok sıddetlı agrılarım oldu ıkı gundur zor dayandım yaa:KK37: Cıvımada gectı yıne toplandılar bakalım bu hafta yenı bı dolgunluk gelecekmı hemen sımdı regl oncesındekı halı gıbı oldular hemen:KK9:

Cicim büyüsünler de ben çekmeye razıyım hem alıştım artık ağrıyla yaşamaya ağrı olmayınca garip geliyo :KK37:
Ohhh ohh seninkiler tam gaz devam ediyo zaten maşaallah onlara :KK9:

göğsülerimde dolgunluk var hissediorum böyle arada sırada git geller yaşıorum amaaa sabırsızlanıorum bazen kasıma kadar cm lik fark görmek istiyorum yaa:KK43:

Üzülme canım değişikliğin sen de farkındasın nasılsa bak dolgunluk da olmuş yani gerisi neden gelmesin ki olumlu düşünmenin çok faydası var unutma =)

Cicim büyüsünler de ben çekmeye razıyım hem alıştım artık ağrıyla yaşamaya ağrı olmayınca garip geliyo :KK37:
Ohhh ohh seninkiler tam gaz devam ediyo zaten maşaallah onlara :KK9:

:KK1:bakalım buyudukden sonra nasıl olacak cnm agrılar son bulacak o zamanda agrıya bagımlı olup da yıne ıstemeyelımde:KK9:buyuyolar cnm hıc merak etme ama uzun zamanda oluyo yanı:18:sabır ıstıyo sadece cnm sabır:KK34:

sirine_55 bndede yok gelişme ama eninde sonunda glcekler dmekten bşka çare yokk :KK43: şu an sadece regl dolgunluğum var inş bitince geçmez .. tatlım sen masj kemeri kullanıyodun onun olmadı mı hiç faydasıı??

:KK1:bakalım buyudukden sonra nasıl olacak cnm agrılar son bulacak o zamanda agrıya bagımlı olup da yıne ıstemeyelımde:KK9:buyuyolar cnm hıc merak etme ama uzun zamanda oluyo yanı:18:sabır ıstıyo sadece cnm sabır:KK34:

=))) Biz de sabrederiz canım napalım telkin bana sabretmeyi öğretiyo :KK9:

moralimi bozmim bozmim diyorum ama olmuyor kızlar ya.3.21in 2. haftasındayım ben de tık yok :KK59:

Nasıl tık yok canım hiç bi ağrı sızı dolgunluk falan hissetmedinmi?
Hissetmesen de şöyle bi durum var canım altyapı ne kadar sağlamsa gelişme o kadar çabuk oluyor:) O yüzden herkeste aynı sürede aynı etkileri göstermeyebiliyo nezinde dediği gibi bize düşen sabır =)

sirine_55 bndede yok gelişme ama eninde sonunda glcekler dmekten bşka çare yokk :KK43: şu an sadece regl dolgunluğum var inş bitince geçmez .. tatlım sen masj kemeri kullanıyodun onun olmadı mı hiç faydasıı??

kemeri düzenli kullanamıyorum yaa malesef bazen çok yorgun oluyorum bazen başım ağrıyor derken yarım yamalak yaptım.ama telkinden ümitliydim.inşallah dediğin gibi eninde sonunda gelişme olur.

Nasıl tık yok canım hiç bi ağrı sızı dolgunluk falan hissetmedinmi?
Hissetmesen de şöyle bi durum var canım altyapı ne kadar sağlamsa gelişme o kadar çabuk oluyor:) O yüzden herkeste aynı sürede aynı etkileri göstermeyebiliyo nezinde dediği gibi bize düşen sabır =)

canım bi ara iğne batmaları dolgunluk oldu ama sonra onlar da geçti.şimdiye kadar geri gelmesi lazımdı dolgunluğun.bende sabır diyorum napim başka çarem yok.burada bir arkadaş telkin biteli 3 ay oldu göğüslerim çok küçüldü felan demişti galiba.bir de ona canım sıkıldı....

buyucegini ve kalici olcagini bilsem dinlemeye bende basliycam.

regl dolgunluğu sormuşsun .olmadn br hafta önce nerdeyse dolgunluk oluo benim bittikten sonra geçioyo işte. yaryacğnı bilsem başlıcam dmişsin ayryeten ama şahsen bn çok üşengeç biri olark en kolay bu yöntem geldi :KK53: düşün bazn bunu ble düzenli dnleyemdm . illaki göğüs bytmek adına bişe yapcaksan telkine başla derim etkisini görenler varr

canım bi ara iğne batmaları dolgunluk oldu ama sonra onlar da geçti.şimdiye kadar geri gelmesi lazımdı dolgunluğun.bende sabır diyorum napim başka çarem yok.burada bir arkadaş telkin biteli 3 ay oldu göğüslerim çok küçüldü felan demişti galiba.bir de ona canım sıkıldı....

ona benimde sıkldı cnımm :KK51::KK58:

Tatlm sen de belirtilerni görmüşsün dolgunluk iğne batmaları falan 'Bişeylerin Olduğuna' işaret değil mi zaten :) Demekki yavaş olsa da büyüyor. O arkadaşn yazdığını ben de okudum ama zayıfladımı yada küçülmesinde başka faktörlermi etkili oldu bilmiyoruz ki :18: Hem göğüslerimizi kremlerle yağlarla falan büyütmeye çalışmıyoruzki beynimize komut veriyoruz direk bu yüzen inanmakta büyümesine çok etki ediyo. Bende 2. 21 in 3. haftasına girdim ağrı acı sürekli oldu şimdilerde se dolgunluk bi gidiyo bi geliyo bi doluyo bi sönüyo memişler işe yaradığına da eminm =)

X