Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

=))) biz de sabrederiz canım napalım telkin bana sabretmeyi öğretiyo :KK9:
Nasıl tık yok canım hiç bi ağrı sızı dolgunluk falan hissetmedinmi?
Hissetmesen de şöyle bi durum var canım altyapı ne kadar sağlamsa gelişme o kadar çabuk oluyor:) o yüzden herkeste aynı sürede aynı etkileri göstermeyebiliyo nezinde dediği gibi bize düşen sabır =)
zamanla oluyo hersey cnm hıc merak etme ayrıca yanlıs okumussunuz kızlar dınleme bıtelı uc ay gectı sondu yazmamıskı arkadas 3 21ındeymıs sanırım cunku dınlemeyı bıtırıp de uc ay uzerınden gecen ben varım:KK1: Ve benımde sadece bu son reglımde sonme cıvıma oldu suanda dolgunlasmaya basladı gayetde ıyıler yanı ustler baya dolmaya basladı artık aynada da farkedılır hale geldı dokununca ustler zaten yaglandıgı bellıydıde sımdı bıraz daha kabartı var aynada bakıncada moralınızı bozmayın zamana bırakın kızlar:KK34: Aynen cnm alt yapı saglam olunca gelısmede hızlı oluyo mesela 6 ay oldu benım baska bırı olsa 75 le baslayan bırı gayet daha ıyı sonuc alırdı ama dumduz olunca malesef yanı:KK37: Ancak daha henuz bu kadar oldu yanı 75 ı tam dolduruyo ıste zamanla yanı basladıgım aya gerı dondugumde yanı bı 6 ay sonra ben ınanıyorumkı 80 d olacak ıns.:KK64: Bı dusunun daha once hangı yaptıgımız yontemde yaglanma oldu yanı azcık bı sıslık gerı fıss yanı tamam bundada sonmeler oluyo ama ıcerde calısma oldugu ıcın ıste cıvıma sonrası dolgunluk oluyo sonucda :KK53: dınlemeyı bıtırelı uc ay oldu nerdeyse hergun mutalaka belırtım oldu agrı olsun karıncalar olsun hala da devam edıyo yanı etkılerı bu aralar hareket edıncede cok agrıyo mesela soyle kendımı sıkınca gogus kısmına dogru acıyo ust kısımlar yada soyle ellerı bırlestırme hareketı varya mesela onu hayatta yapamam deyım ust kısma azcık bı gerılme olsun cok acıyo yada anı bı yere uzanınca falan agrıyo

Son düzenleme:
Merhabalar, dinlemeye yeni başladım 21 gün denemeye karar verdim. Peki etkisi kalıcı oluyor mu? Kullanıp da memnun kalan var mı? Bir de yanında hayıt tohumu da kullanacağım. İnşallah bir sonuç alırım. ama en önemlisi kalıcı olması:)

bende şimdi o hayıt otu konusuna bakıyodum. telkine başlayalı 3 ünüm daha. acaba hayıt otuyla birliktemi kullansam :)))

Arkadaşlar bugün 14. günüm ve değişim var bence emzirme sonrası sarkan ve küçülen göğüslerim biraz kendine gelmeye başladı sanki. Umutluyum çok:))) Benim ölçülerim göğüs altı 72 göğüs ucu 75 çok fena durumdayım yani.70A'yım galiba. Tahta gibi...:KK43:Tabiki dolgulu kullanıyorum mecburen... gelişmeleri paylaşıcam sizinle.

cnm yaa:KK1: inşallah kurtulursun tahtalardan. insanın çok morali bozuluyor dimi?
valla benim inşallah geri dönüş olmazsa göğüslerimin durumu güzel. telkinden sonuç aldm. memnun da kaldım açıkçası.
hayıt tohumundan tırsmıştım önceden ama kullandım gitti. onunla birlikte çok hoşuma gitti bdurum. isteyen kullanır

cnm yaa:KK1: inşallah kurtulursun tahtalardan. insanın çok morali bozuluyor dimi?
valla benim inşallah geri dönüş olmazsa göğüslerimin durumu güzel. telkinden sonuç aldm. memnun da kaldım açıkçası.
hayıt tohumundan tırsmıştım önceden ama kullandım gitti. onunla birlikte çok hoşuma gitti bdurum. isteyen kullanır

cnm gerı donus olmaz ancak cıvımalar olur sonmeler olur ama gecıcı bı sure ıcın olur yanı cunku gelen hıc bı dolgunluk bosa degıl artık sana aıt oluyo cnm merak etme:KK34:ama zaman zaman cıvımalara sonmelerede hazırlıklı ol:KK16:

cnm gerı donus olmaz ancak cıvımalar olur sonmeler olur ama gecıcı bı sure ıcın olur yanı cunku gelen hıc bı dolgunluk bosa degıl artık sana aıt oluyo cnm merak etme:KK34:ama zaman zaman cıvımalara sonmelerede hazırlıklı ol:KK16:

evt cnm . ama hayıtta şişlik yaptı ya hayıtın etkisi tabii ki geçecek. hayıtı da denemş oldum işte.
muhakkak sönme olur artk onlara alşcaz ama asla eskisi gibi olmadılar hiç bi zaman.önceden dokunmak istemezdm. şimdi elime alıyorum ohhh sapık gibi:KK1::KK1:
bigün özel olarak senin memişleri görsem çok iyi olcak:KK17:merak etmiyor değilim

evt cnm . ama hayıtta şişlik yaptı ya hayıtın etkisi tabii ki geçecek. hayıtı da denemş oldum işte.
muhakkak sönme olur artk onlara alşcaz ama asla eskisi gibi olmadılar hiç bi zaman.önceden dokunmak istemezdm. şimdi elime alıyorum ohhh sapık gibi:KK1::KK1:
bigün özel olarak senin memişleri görsem çok iyi olcak:KK17:merak etmiyor değilim

ıste o ımkansız cnm:KK1:gormek :KK61:ama baya dolgunlastı artık ustlerde doldu yaa en cok bu hosuma gıdıyo valla ustten bakınca ust kısım baya dolmus cnm zamanla oluyo ıste bence o tarz hayıt vb seyler sadece hayal kırıklıgı yapıyo ınsanda gecıcı oldugu ıcın etkısı ınsanı hemde yanıltıyo en ıyısı hıc bulasmamak:KK37:

ıste o ımkansız cnm:KK1:gormek :KK61:ama baya dolgunlastı artık ustlerde doldu yaa en cok bu hosuma gıdıyo valla ustten bakınca ust kısım baya dolmus cnm zamanla oluyo ıste bence o tarz hayıt vb seyler sadece hayal kırıklıgı yapıyo ınsanda gecıcı oldugu ıcın etkısı ınsanı hemde yanıltıyo en ıyısı hıc bulasmamak:KK37:

sen mutluysan en önemlisi bu cnm. cidden ama insan kadın olduğunu hissediyor. sen de bana katılır mısın cnm bilmem. yani böyle sexi hissediyorum:KK17::KK17:

sen mutluysan en önemlisi bu cnm. Cidden ama insan kadın olduğunu hissediyor. Sen de bana katılır mısın cnm bilmem. Yani böyle sexi hissediyorum:KK17::KK17:

dogru soyluyosun cnm yaa ınsan varlıklarını hıssettıkce daha bı baska dusunuyo:KK69: Allah herkesın gonlune gore versın ınsallah cnm :KK34:kım ne boyutta ıstıyosa en kısa zamanda olur umarım

bu telkin olayına başladım başlayalı iç çamaşırsız takılıyorum ve nerdeyse 2. telkinim biteli 1,5 ayı geçti bi süre daha beklemek istiyorum 3.sü için.. ağrılarım hiç geçmedi mesela devam ediyor ve değişimleri de çok hoşuma gidiyor.minik tepeciklerimi seviyorum :))

Walla bozulmuyor desem yalan olur.. Allahtan kocam takıntılı değil . Sen kaçla başladın şimdi kaç oldu?

bu telkin olayına başladım başlayalı iç çamaşırsız takılıyorum ve nerdeyse 2. telkinim biteli 1,5 ayı geçti bi süre daha beklemek istiyorum 3.sü için.. ağrılarım hiç geçmedi mesela devam ediyor ve değişimleri de çok hoşuma gidiyor.minik tepeciklerimi seviyorum :))

İşe yarıyor ya gerçekten şekli değişti 2 haftada..:KK62: Sen ne kadar ilerleme kaydettin peki?

Walla bozulmuyor desem yalan olur.. Allahtan kocam takıntılı değil . Sen kaçla başladın şimdi kaç oldu?

gerçekten kocalarımız sorun etmiyor mudur acaba??:KK59:
ben 75b dolgulu sütyen kullanıyordum. ama göğüs ölçüm "b" olduğu için değil. belki de göğüslerim "a" ydı. çünkü 75b dolguluyu hiç doldurmuyorlardı. hatta bazen öyle küçülüyorlardı ki minnack.
artk eskisi gibi minnack olmuyorlar. yine 75b dolgulu takıyorum.boşluklar biraz daha doluyor.regl dönemine yakınsa ohhh löp löp oluveriyolar.. yani şunu demek istiyorum göğüs ölçüm "b" den "c"ye çıkmadı.ama eskisi gibide değiller. kendimi daha iyi hissettirecek durumdalar:KK31:

gerçekten kocalarımız sorun etmiyor mudur acaba??:KK59:
ben 75b dolgulu sütyen kullanıyordum. ama göğüs ölçüm "b" olduğu için değil. belki de göğüslerim "a" ydı. çünkü 75b dolguluyu hiç doldurmuyorlardı. hatta bazen öyle küçülüyorlardı ki minnack.
artk eskisi gibi minnack olmuyorlar. yine 75b dolgulu takıyorum.boşluklar biraz daha doluyor.regl dönemine yakınsa ohhh löp löp oluveriyolar.. yani şunu demek istiyorum göğüs ölçüm "b" den "c"ye çıkmadı.ama eskisi gibide değiller. kendimi daha iyi hissettirecek durumdalar:KK31:

Ya bana belli etmiyo ama doğum sonrası büyümüş olmasından da memnundu, şimdi tekrar eski haline sarkark ve küçülerk geri döndüler ama tabi bu evlilik hayatımızı pek etkilemiyor. Göğsüm küçük diye evlilik kompleksine girmesin kimse çünkü herşey meme değil emin olun. kendinizi olumlu görün, göğüs sadece belki durumu başlatıcı etkilerden sadece biri olabilir şimdi pek açık yazamıyorum ama erkekler herşeyi bizim kadar kompleks düşünmüyorlar çok dert etmeyin yani. ben kendim için uğraşıyorum açıkçası ama olmuyorsa da güveniniz kırılmasın göğsüm yok evlenemem diye. Allah korusun göğüs kanseri olup memesini aldıranlar var. çok şükür hepimiz sağlıklıyız. :KK34:

Ya bana belli etmiyo ama doğum sonrası büyümüş olmasından da memnundu, şimdi tekrar eski haline sarkark ve küçülerk geri döndüler ama tabi bu evlilik hayatımızı pek etkilemiyor. Göğsüm küçük diye evlilik kompleksine girmesin kimse çünkü herşey meme değil emin olun. kendinizi olumlu görün, göğüs sadece belki durumu başlatıcı etkilerden sadece biri olabilir şimdi pek açık yazamıyorum ama erkekler herşeyi bizim kadar kompleks düşünmüyorlar çok dert etmeyin yani. ben kendim için uğraşıyorum açıkçası ama olmuyorsa da güveniniz kırılmasın göğsüm yok evlenemem diye. Allah korusun göğüs kanseri olup memesini aldıranlar var. çok şükür hepimiz sağlıklıyız. :KK34:

cok doğru söyledin valla canım. sikayet ediyoruz şükretmemiz gerekirken. Cok şükür...

kızlarrrrr içimde bi canavar var yaaa :KK43:( telkin sebebiyle iştahı açılan varmı aranızda ya 2 gündür deli gibi yemeye başladım telkine başlayalı 4 gün oldu. değişik bişeyde yapmadımki ona bağlasam telkinden diye düşünmüyo değilim. içimdeki kurabiye canavarı hiç durmuyo patlıcak gibi hissedene kadar yiyorum. bu gidişle memişlerim değil komple vücudum büyicek :84:

bnde bişe sorcam benm öle belrti falan yok ama brkaç kere oldu tam göğüs hizasında sırtım ama inceden br ağrı giriyor bu şekilde ağrısı olan odu mu sızı gibi yoksa bu başka bişeyden mii?? :44:

kızlarrrrr içimde bi canavar var yaaa :KK43:( telkin sebebiyle iştahı açılan varmı aranızda ya 2 gündür deli gibi yemeye başladım telkine başlayalı 4 gün oldu. değişik bişeyde yapmadımki ona bağlasam telkinden diye düşünmüyo değilim. içimdeki kurabiye canavarı hiç durmuyo patlıcak gibi hissedene kadar yiyorum. bu gidişle memişlerim değil komple vücudum büyicek :84:

ayy cnm merak etme oda gecıcı ama donem donem oluyo yam yam oluyosun resmen bılıyorum:KK1:yedıgın ıctıgın etkılıyo ya cnm goguslerını ondan yanı:KK61:ama merak etme hep olmuyo donem donem yanı:KK60:

tşk edrm cnm erkekleri biraz daha iyi anlattın seni tebrik ediyorum ve sana teşekkür ediyorum. insan kendini daha iyi hissediyr:KK16::KK16::KK16:

X