- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
zamanla oluyo hersey cnm hıc merak etme ayrıca yanlıs okumussunuz kızlar dınleme bıtelı uc ay gectı sondu yazmamıskı arkadas 3 21ındeymıs sanırım cunku dınlemeyı bıtırıp de uc ay uzerınden gecen ben varım Ve benımde sadece bu son reglımde sonme cıvıma oldu suanda dolgunlasmaya basladı gayetde ıyıler yanı ustler baya dolmaya basladı artık aynada da farkedılır hale geldı dokununca ustler zaten yaglandıgı bellıydıde sımdı bıraz daha kabartı var aynada bakıncada moralınızı bozmayın zamana bırakın kızlar Aynen cnm alt yapı saglam olunca gelısmede hızlı oluyo mesela 6 ay oldu benım baska bırı olsa 75 le baslayan bırı gayet daha ıyı sonuc alırdı ama dumduz olunca malesef yanı Ancak daha henuz bu kadar oldu yanı 75 ı tam dolduruyo ıste zamanla yanı basladıgım aya gerı dondugumde yanı bı 6 ay sonra ben ınanıyorumkı 80 d olacak ıns. Bı dusunun daha once hangı yaptıgımız yontemde yaglanma oldu yanı azcık bı sıslık gerı fıss yanı tamam bundada sonmeler oluyo ama ıcerde calısma oldugu ıcın ıste cıvıma sonrası dolgunluk oluyo sonucda dınlemeyı bıtırelı uc ay oldu nerdeyse hergun mutalaka belırtım oldu agrı olsun karıncalar olsun hala da devam edıyo yanı etkılerı bu aralar hareket edıncede cok agrıyo mesela soyle kendımı sıkınca gogus kısmına dogru acıyo ust kısımlar yada soyle ellerı bırlestırme hareketı varya mesela onu hayatta yapamam deyım ust kısma azcık bı gerılme olsun cok acıyo yada anı bı yere uzanınca falan agrıyo=))) biz de sabrederiz canım napalım telkin bana sabretmeyi öğretiyo
Nasıl tık yok canım hiç bi ağrı sızı dolgunluk falan hissetmedinmi?
Hissetmesen de şöyle bi durum var canım altyapı ne kadar sağlamsa gelişme o kadar çabuk oluyor:) o yüzden herkeste aynı sürede aynı etkileri göstermeyebiliyo nezinde dediği gibi bize düşen sabır =)
Son düzenleme: