Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

waaaooowww bu çok iddialı olmuş 1-2 ay içinde 10 cm.amin diyorum bende o zaman darısı başımıza

kızlar beklentılerınızı bu kadar da cok yuksek tutmayın yanı zaman acısıdından normalde elbette oluyo ıstedıgımız asamaya gelmesı ıcın ılerleme ama bı kac ayda cook buyuk sonuc beklersenız hayal kırıklıgı olur sonucu 5bucuk ay gectı ve her ay yenı yenı eklemelerle ılerlıyo ancak az az oluyo bı anda kesınlıkle olmuyo belkı dıyorum bellı bı sevıyeye geldıkden sonra hızlanır yanı

2. telkinimin 1. haftasındayım.
bende çok belirgin şeyler yok ama biraz büyüme var gibi.
umutluyum ama büyüyecekler. sadece çok küçük oldukları için biraz zaman alıyor.

aynen oyle cnm ne kadar buyukse boyutu buyumesı de o kadar cabuk o yuzden dıyorm bellı bı sevıyeye gelsın boyutu hızlanacak buyume dıye

bugüün 2. telkine başladım.. başım o kadar ağrıdıki.. oysaki alışmıştım, yine ilk zamanlardaki gibi çok ağrıdı başım

bugüün 2. telkine başladım.. başım o kadar ağrıdıki.. oysaki alışmıştım, yine ilk zamanlardaki gibi çok ağrıdı başım

bende ilk günler çok zorlandım ara verince daha zor oluyormuş tekrar adepte olmak bugün 1 hafta geçti bile sanada kolay gelsin canım

tubinehir sağol tatlım alışcam artık büyük göğüsler için regl olcam şimdi güzeller , reglden sonra gelecek dolgunluğumu bekliyorummm heyecanla

tubinehir sağol tatlım alışcam artık büyük göğüsler için regl olcam şimdi güzeller , reglden sonra gelecek dolgunluğumu bekliyorummm heyecanla

bütün çileler birazcık memiş içininş. dolgunluk tez zamanda hepimizde olur hep yakın tarihlerde dinliyoruz

2 ayda çok belirgin bir büyüme olmaz ama tabi bu bünyeyle de alakalı bir şey. Ben ilk 21den sonraki aradayım. Şimdi bana biraz sönmüşler gibi geldi. Sanırım dolgunluk geliyor

kızlar bana bişey diyin bişey söyleyin yapıyım onu nolursunuz psikolojim çok bozuldu artık... telkini tamamladım hatta yaklaşık 3 ay geçti üstünden ama sonuç ne mi küçüldüler ölçüm küçüldü dolgunluğu küçüldü şimdi ben ne yapayım sizce tekrar sadece 1 adet 21 gün telkin dinlesemmi ne yapayım yardımcı olun ne olur

Bir taraftan da masaj yapsan göğsüne daha iyi olabilir sanki.

breast adlı slow bi müzik kızlar bu mu cidden. ben daha önce daha rahatsız edici bişi indirip dinlemştim bunu o sandım ama deil sanırım..

kilo kaybı yaşadın mı canım hiç

sonunda indirebildim. iş mailime gönderdim artık proje çizerken bol bol dinlerim yalnız sormak istediğim bişey var kızlar benım yaşım biraz büyük ben 84 lüyüm 1 ay sonra 28 yaşına giricem ve bekarım. ve benim ne kadar acıdırki hiç ama hiç göğsüm yok. dümdüz maalesef. acaba yaşın bunda bi etkisi olurmu işe yaramama durumu gibi .? cvp verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler

cnm ındırmene sevındım Yasla pek de ılgısı yok sanırım burda herkes cok da kucuk degıl yanı ergenlıkde olanda var 20 ıle 30 yas arası olanda cnm yanı ve herkesde etkı edıyo tek yapman gereken sey duzenlı beslenmek ve duzenlı dınlemek cnm ne kadar kucukse o kadar da uzun suruyo buyume cnm ama oluyo yanı merak etme ancak sabırlı olmalısın cnm

Son düzenleme:
Merhaba kızlaaaarr ben geldimmmmmm
Ne zamandır yazmıyodum yahu Ama takip ediyodum burayı gelişmelerinizi sevinerek okudum :)
Size ne var ne yok bi de ben söyliyim =)

Öncelikle 2. 21in 2. haftasını geride bıraktım kızlar. Uyurken dinleyerek dolduruyorum süreyi.
Benim memişler bi acayip. Daha önce sizin yazdıklarınızda böyle bi belirti okumadım. Belkide gözümden kaçmıştır.

Benim memişler bi iki gün arayla dolgunlaşıp sönüyo. 1 gün dolgunlaşıyo, ertesi gün eski hallerine dönüyolar
İlk dolgunluk geldiğinde bi sevindim coştum yarın buraya yazar müjdeyi veririm dedim kendi kendime ama ertesi gün bi baktımki eser yok Noluyo ya dedim anlamadım.
Çok da üzüldüm ama buraya yazıp da moralinizi bozmıym dedim ve yakın gözleme aldım memişleri Herneyse o söndüğü günden bi iki gün sonra baktım yine şişmişler. Kız cimcimeler bi karar verin artık durcaksanız durun yerinizde a aaa dedim diğer gün yine eski hallerini aratmadılar sönmüş balon gibi :)) Ve bugüne baktığımızda ise benimkiler yine dolgun avuçlarımdan taşıyo
(Bunu farkettiğim zaman reglime nerdeyse 3 hafta vardı, şimdi 13 gün var)
Bu ne demek şimdi kızlar noluyo benim memişlere yerinde duramıyolar bi el atın yahu

yarın gece 3. telkine başlıyorum. Artık olacaklar olsun, delirtmesin beni bu memeler :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…