ben zamanı başka nedenlerden dolayı koymak zorunda oldum ama ilkinde 1 hafta 2 ile üç arasında uzun bi zaman koyulmasını öneriolar :) benim göğüslerim aşırı küçük canımm gelişme var mesela göğüs altım 80 sırtım biraz geniş omuzlarımda ama göğüslerim 85 telkine başlamadan önceki ölçümünü bilmiorum sutyenden taşma yada beden ölçülerimde şimdilik değişme yok ama dolgunluk yayılma var onlara dokunup sıktığımda dokuyu hissediorum ağrılarım hala devam edio biri göğüslerimi tutuoda çekiomuş gibi bi ağrı hisediorum şimdilik gelişmelerim çok iyii bi iki ay içindede en az 10 cm lik bi fark elde edeceğimi düşünüorum :) :)
2. telkinimin 1. haftasındayım.
bende çok belirgin şeyler yok ama biraz büyüme var gibi.
umutluyum ama büyüyecekler. sadece çok küçük oldukları için biraz zaman alıyor.
bugüün 2. telkine başladım.. başım o kadar ağrıdıki.. oysaki alışmıştım, yine ilk zamanlardaki gibi çok ağrıdı başım
waaaooowwwbu çok iddialı olmuş 1-2 ay içinde 10 cm.amin diyorum bende o zaman darısı başımıza
tubinehir sağol tatlımalışcam artık büyük göğüsler için regl olcam şimdi güzeller , reglden sonra gelecek dolgunluğumu bekliyorummm heyecanla
kızlar bana bişey diyin bişey söyleyin yapıyım onu nolursunuz psikolojim çok bozuldu artık... telkini tamamladım hatta yaklaşık 3 ay geçti üstünden ama sonuç ne mi küçüldüler ölçüm küçüldü dolgunluğu küçüldü şimdi ben ne yapayım sizce tekrar sadece 1 adet 21 gün telkin dinlesemmi ne yapayım yardımcı olun ne olur
breast adlı slow bi müzik kızlar bu mu cidden. ben daha önce daha rahatsız edici bişi indirip dinlemştim bunu o sandım ama deil sanırım..
kızlar bana bişey diyin bişey söyleyin yapıyım onu nolursunuz psikolojim çok bozuldu artık... telkini tamamladım hatta yaklaşık 3 ay geçti üstünden ama sonuç ne mi küçüldüler ölçüm küçüldü dolgunluğu küçüldü şimdi ben ne yapayım sizce tekrar sadece 1 adet 21 gün telkin dinlesemmi ne yapayım yardımcı olun ne olur
pekı sen nasıl hazırladın bunu cnm bıde zararı olmaz degılmı
sonunda indirebildim. Iş mailime gönderdim artık proje çizerken bol bol dinlerim yalnız sormak istediğim bişey var kızlar benım yaşım biraz büyük ben 84 lüyüm 1 ay sonra 28 yaşına giricem ve bekarım. Ve benim ne kadar acıdırki hiç ama hiç göğsüm yok. Dümdüz maalesef. Acaba yaşın bunda bi etkisi olurmu işe yaramama durumu gibi .? Cvp verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler