her seyın bı sırası var sanırım cnm once o agrıları cekıyosun sonra dıgerını
evet cnm herkes devam edıyo ben 3 kez dınledım ıkı aydan fazla oldu dınlemıyorum beklıyorum toplamda 5 ay bıttı baslayalı cnm buyuyo yavas yavas ıste cnmnezcim sonuc ne ne oldu senin ben ne zamandır bakamıyorum bu sayfaya devam ediyormu herkes
2.si de bitti. Sıra gelmeyyo bi türlüNeyse bekleyelim bakalımmm
ceyar kis sen camasira gitedinmi...yalanciii....
gittim lann vallaherkes beni mi takip ediyo olum. aşk meleği de özel mesaj atmış yalancı diye
evet hamile kalınca büyüyor hatta bence sevişirken de büyür ama onu mu beklicem yaa. bi de hamile kalmak istemiyorum uzun süre. nolcekkk
telkin iyidir iyi, büyüycekler
2.21 den sonraki aradayım 3. günüm.göğüslerim eski haline döndü.ama sizin anlattığınız gibi sadece cıvıma değil.cm olarak da küçüldükendimi çok kötü hissediyorum kızlar yaa
cnm moralını bos yere bozarsın benden soylemesı bı hafta hıc bakma goguslerıne okzaten cıvıma olunca sonuyoda cnm merak etme duzelır zaman ıstıyo sadece
Dogumdan sonraki ilk aylarda inanılmaz büyük oluyor...Kızlar benden size bir tavsiye,ameliyat olabilecek durumunuz varsa kesinlikle bu işin tek çözümü ameliyat.Kilo alıncada gögüsler büyür ama zayıflayınca küçülür...Ben 5000ytl lik kredi çektim azar azar ödüyorum,araştırın derim ben
cnm tesellı degıl ınan bana gercek bu yanı bu degısıme alısman gerek bellı bı sure oluyo cnm boyle gel gıtler sonra rayına oturuyo 3 aydan sonra yanınezim sağol kuzum.teselliye ihtiyacım vardı iyi oldu.umarım dediğin gibi olur canım
cnm tesellı degıl ınan bana gercek bu yanı bu degısıme alısman gerek bellı bı sure oluyo cnm boyle gel gıtler sonra rayına oturuyo 3 aydan sonra yanı
elclone agrımı ıstıyonbende agrıdan öluyorum cnm yaa sımdıde koltuk altında agrılarım arttı off agrı olmadan buyuse ne guzel olacak valla gunluk agrı oluyo ya goguslerde bellı bı zaman sonra gercekden bıkacaksın bak demısdı dersın
bıkma ama yaa ne guzel işte :) buyudugunun daha guzel ne işareti olabilir ki.. yalnız çok ilginç ya o kadar zamandır dinlemiyorsun ve agrı artmış.. :97: şu an ne boyuttalar canım kaç beden giyiyosun ? görunumleri nasıl çapı da genişledi mi? son durum nedir yani
oylede cnm bazen bıkıyo ınsan sureklı agrı sızı oluncaruh halın her zaman kaldırmayabılıyo yanı evet cnm ıkı aydan fazladır dınlemıyom agrı hep var cnm boyut da ıyı cnm ama ınan ne olcuyorum ne sutyen kullanıyorum sadece bakıyorum ara da bı o yanı ıyıce buyuyene kadar pek ustune dusmek ıstemıyorum ama baya gelısme var cnm bol gıysılerden falan baya dolgun duruyo artık eskıye nazaran yanı gelısmeler guzel cap genısledı yaglar ustlere yayıldı yanlara her yere yanı
oh oh maşallahGülümseyerek okudum inan çok mutlu oldum senin adına Hele bol giysilerden dolgun durması süper ehehehh