Desene canım bizimki baya bi aynı ilerliyor :81: kaşıntılar falanda varmış benimde öyle valla sağ sol alt üst uyuz gibi kaşınıyorum desem yeridir okadar yanii :90: Gelişmeleri ben yazarım sizlerin tüüüm gelişmelerini her an takip ediyorum zatenKızlar sizler sayesinde bu kadar ümitlendim ve ilerleme var hissediyorum durmak yok yola devam
cnm sabırlı ol bıraz ıkıncıden sonra cıkıyo cogu ınsanda yanı mutlaka er yada gec herkesde etkı edıyo merak etme
canım nez 3 ü de bitireli baya oldu ve tatmin edici dolgunluk geliyormuş ve gtmiyormuş yani sürekli ilerleme var , zaten 1 beden buyutmuştu sanırım üstüne dolgunluk geliyorkızlaaarr ya bende giremiyodum nete uzun süredir takip edemiyorum kimler nasıl gelişme gösterdi özet geçebilir misiniz rica etsem........... bende 10-15 gün dinlemiştim sonra devam edemedim elimde olmayan sebeplerden dolayı tekrar başlamayı düşünüyorum da ............. göğüsleri eski haline dönen falan var mı acaba ne durumdasınız??
Nerdeyse herkes sonuç aldı ama ben 3.21 e geçicem yarn.hala bi değişiklik yok.çok üzülüyorum gerçekten.
Nerdeyse herkes sonuç aldı ama ben 3.21 e geçicem yarn.hala bi değişiklik yok.çok üzülüyorum gerçekten.
tatlım hiç üzülme iyi düşün olumlu düşün.. hiçbir belirti olmadı mı kaşıntı, ağrı, cıvıma,lifler veya sen dikkat etmemiş olabilirmisin ??
Hiçbir gün atlamadan dinledm :/ önceleri ağrılar oluyodu ama bayadr olmuyo.bu gece 3.21 e başlıcm :/ umarm artıııık sonuç alırım
kızlllaarr müjdemii isteriimIlk 21 im bitti dun yattım yataga göğsüm nasıl acıyor.. Anlamadım önce çamaşırdan oluyor zannettim sonra çamaşırı çıkardım.. Nasıl batıyor.. Iğne batıyor gbi ama iğne de değil çuvaldız batıyor sanki Nasıl batıyordu öyle ya çok keskin keskin.. Sonra bir anda aklıma telkin geldi.. Sizin anlattıgınız batmalar aynısı.. Psikolojik olamaz yerimden zıplattı o derece ama ben mutlu mutlu gülümsüyordum.. özellikle de sağ taraftaki daha küçük olan şişlendi resmen
devamı gelır ıns cnm senın adına cok sevındım pıskolojık falan degıl tabıkı tatlım nedense ınsanda bı ınanamama oluyo yaa zamanla gecıyo buyudukce ama baslarda kılıf arıyo acaba baska seyden mı dıyeama oluyo cnm oluyo suphen olmasın bu agrılara ıgnelere alıs bence
nezcimm çok şaşırdım ya bir bilsen.. Agrı olur diyordum da bu kadar belirginini inan beklemiyordumInşallah gelir devamı canımm .. Bir yerim agrırken hiç gülümseyip durdugum olmamıştı Alışırım tabiikii zevklee :)
len benim de mememde batma olsun. Varsa yoksa elim kolum ağrıyor yav