Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

olabılır cnm Sonucda bız sıfrdan basladık ama senın temelın zaten varmıs yanı daha kolay olur buyumesı ben hep dıyorum ne kadar buyukse o kadar da kolay ve cabuk buyuyo dıye

Son düzenleme:
Kızlaaar bir haberde benden :82:

Bugün benim ilk 21 in son günü.Telkine ilk başladığımda göğüslerim dolgun ama küçüktü başladıktan 1 hafta sonra olan dolgunluk gitti 2 hafta falan sönüktü resmen çok kötü hissettim kendimi eskisinden kötü oldu die Dünde yokladım benimkileri cıvık cıvıktı tam umutlarım söndü sönecek derkeeen akşam bi daha yokladım veee üstten yine dolgunlaşmış benimkiler
İçleri sert sert reglimede 1,5 hafta var daha herkeste olmuş bu dolgunluğun gidip tekrar gelmesi tek umudum buydu ve gerçekleşti
Benim 80b dolgusuza tam oluyo ama ben dolguluyu tercih ediyorum Hedef 80C inanıyorum olacak
Çok çok daha büyükleri sizin başınıza inşallah

kızlar bn agustosun 10 unda telkin dinlemeye başlamıştım 13 gün dinledim bıraktım beynime zarar fln nolur nolmaz die tırstım sonracıma gögüslerime bakıorum şimdi o zamandan beri regl dolgunlugunda ve gitmiyor acaba 12 gün dinledim ve dolgunluk kalıcı mı oldu valla bn memnunumda nedeni telkin mi anlayamadım

tatlım ölçülere pek takılma. her sütyene göre ölçüler farklılaşıyor. boşver

3.21 i bitirdim :) artık telkini zorda olsa bırakıorum olcak gelişmelerden haberdar ederm:)

aynı durumdayız canım.. benim de reglime birbuçk hafta var ve ilk 21imin son gunu.. aynı şeyler bende de oldu harfiyen :) sadece benim 75 b dolgulu bile olmuyor ve benim hedefim de 80 c

Son düzenleme:
canımcımlarım düzenli yapmış olsaydım şuan sonuncu 21im içindeyim fakat tatil vs tamamlayamadım

sorum şu : 21 dinledikten sonra düğünüme bi iki hafta kalmış olcak, 2 hafta tam dinlerim ama düğün telaşı ile o hafta yarım kalır muhakkak...

ilk 21 den sonra bi 18 gün ara vermem gereirse nasıl olur sizce ???

yada iki 21 yapıyorum ama 2.21 in son günü düğün günüme gelcek

1. 21 2. 19 gün olsa nasıl olur bilmiyorum ki ????

ne yapsam sizce lütfen yardım 3 aydır tamamlayamadım 19 günüm şeker bayramı tatili vesilesiyle boşa gitmişti

tek 21 işe yaramıyomu düğünümde dolgun olmaları lazımm

canım biraz heyecanlı heyecanlı yazmışsın karışık geldi ama anladıgım kadaryla ben 2. 21 e başlamandan yanayım.. birçok etki o zaman görunuyor hem.. yani diğer arkadaşlara da sor istersen de takviye yapabilirsin.. hani kalıcı olmayan ama bi süreliğine dolgunlaştıran yöntemler var ya yağ, masaj, hayıt gibi (hayıttan emin değilim düzenli kullanıldıgında kalıcı olduguna dair bilgilervar.) böylelikle düğün için daha dolgun göğüslere sahip olursun..yine diğer arkadaşların da fikrini al tabikii

kızlarrr birşey söyliycem ay çok mutlu oldum :) göğüslerim, uçları etrafı ve koltuklatına doğru karıncalanma gibi şeyler var ve inanılmaz kaşınıyor.. karıncalanmamıdır bilemiycem ama çok kaşınıyor küçükken de dizler falan kaşınınca boyun uzuyck derlerdi veya bir yer kaşınınca orası gelişiyor denirdi

Son düzenleme:

büyüyolardır canmı kaşınmları iyiye işaret

cnm bendekı karıncaların ta kendısı ıstekasınma gıbı bı hısde verıyo aynı zamanda da ıcınde karıncalar gezınıyo demı Gelısmeler guzel cnm devam et

Son düzenleme:
aynı durumdayız canım.. benim de reglime birbuçk hafta var ve ilk 21imin son gunu.. aynı şeyler bende de oldu harfiyen :) sadece benim 75 b dolgulu bile olmuyor ve benim hedefim de 80 c

Desene canım bizimki baya bi aynı ilerliyor :81: kaşıntılar falanda varmış benimde öyle valla sağ sol alt üst uyuz gibi kaşınıyorum desem yeridir okadar yanii :90: Gelişmeleri ben yazarım sizlerin tüüüm gelişmelerini her an takip ediyorum zaten Kızlar sizler sayesinde bu kadar ümitlendim ve ilerleme var hissediyorum durmak yok yola devam

yapabiliosan 2.21 i tamamla hemen 3. için iki üç hafta ara verebilrsin :) evlenmenn etkiside olr belki göğüslerinde evliliğinin 2. ayına kocaman göğüslerler girersnn :)

cnm bendekı karıncaların ta kendısı ıstekasınma gıbı bı hısde verıyo aynı zamanda da ıcınde karıncalar gezınıyo demı Gelısmeler guzel cnm devam et

evet bende agrı olmuyor olmuyor dedim karıncalar bastı oleyyy ya çok sevinçliyimm :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…