olabılır cnmbana etkisi çok mu çabuk oldu acaba ?
Aşırı büyük değildi göğüslerim ama çok memnundum.
Gayet hoş duruyorlardı.
Sonraa, kilo verirken bir baktım minicik kaldılar, söndüler resmen.
Ama oturup ağlayacaktım.
Hala ne bulursam yiyip tekrar kilo almayı bile düşündüm derken bu telkinleri buldum.
1 hafta falan oldu.
Günde yaklaşık 8 saat dinliyorum ve eski formundan da iyi.
çok memnunum şu halinden.
Yine de tamamlayayım süreyi diyorum bakalım neler olacak daha ..
ben anlayamadim kizlar...
bu ölcüye göre 75D cikiyor ki bu asla ve asla dogru degil bende
diger arkadasin paylastiginda ise 75B cikiyor ama B cup de bazilari sIkiyor bazilari tam oluyor
75C cup giyince yine bazilari oluyor bazilarini tam doldurmuyor
iyice kafam karisit :S
ben de 2. 21i bitirdim ne kadar ara veriyoduk 2.21 den sonra 1 hafta mı?
3.21 i bitirdim :) artık telkini zorda olsa bırakıorum olcak gelişmelerden haberdar ederm:)
Kızlaaar bir haberde benden :82:
Bugün benim ilk 21 in son günü.Telkine ilk başladığımda göğüslerim dolgun ama küçüktü başladıktan 1 hafta sonra olan dolgunluk gitti 2 hafta falan sönüktü resmen çok kötü hissettim kendimi eskisinden kötü oldu dieDünde yokladım benimkileri cıvık cıvıktı tam umutlarım söndü sönecek derkeeen akşam bi daha yokladım veee üstten yine dolgunlaşmış benimkiler
İçleri sert sert reglimede 1,5 hafta var daha herkeste olmuş bu dolgunluğun gidip tekrar gelmesi tek umudum buydu ve gerçekleşti
Benim 80b dolgusuza tam oluyo ama ben dolguluyu tercih ediyorumHedef 80C inanıyorum olacak
Çok çok daha büyükleri sizin başınıza inşallah
canımcımlarım düzenli yapmış olsaydım şuan sonuncu 21im içindeyim fakat tatil vs tamamlayamadım
sorum şu : 21 dinledikten sonra düğünüme bi iki hafta kalmış olcak, 2 hafta tam dinlerim ama düğün telaşı ile o hafta yarım kalır muhakkak...
ilk 21 den sonra bi 18 gün ara vermem gereirse nasıl olur sizce ???
yada iki 21 yapıyorum ama 2.21 in son günü düğün günüme gelcek
1. 21 2. 19 gün olsa nasıl olur bilmiyorum ki ????
ne yapsam sizce lütfen yardım 3 aydır tamamlayamadım 19 günüm şeker bayramı tatili vesilesiyle boşa gitmişti
tek 21 işe yaramıyomu düğünümde dolgun olmaları lazımm
kızlarrr birşey söyliycem ay çok mutlu oldum :) göğüslerim, uçları etrafı ve koltuklatına doğru karıncalanma gibi şeyler var ve inanılmaz kaşınıyor.. karıncalanmamıdır bilemiycem ama çok kaşınıyorküçükken de dizler falan kaşınınca boyun uzuyck derlerdi veya bir yer kaşınınca orası gelişiyor denirdi
kızlarrr birşey söyliycem ay çok mutlu oldum :) göğüslerim, uçları etrafı ve koltuklatına doğru karıncalanma gibi şeyler var ve inanılmaz kaşınıyor.. Karıncalanmamıdır bilemiycem ama çok kaşınıyorKüçükken de dizler falan kaşınınca boyun uzuyck derlerdi veya bir yer kaşınınca orası gelişiyor denirdi
aynı durumdayız canım.. benim de reglime birbuçk hafta var ve ilk 21imin son gunu.. aynı şeyler bende de oldu harfiyen :) sadece benim 75 b dolgulu bile olmuyor ve benim hedefim de 80 c
3den sonra gelısmeler cok daha memnun kalacagın sekılde oluyo cnm bıde sonme olayı olmuyo benım aylardır cnm
cnm bendekı karıncaların ta kendısı ıstekasınma gıbı bı hısde verıyo aynı zamanda da ıcınde karıncalar gezınıyo demı Gelısmeler guzel cnm devam et