minnak memişlerimden pek bir rahatsızım şu ara kafaya takmış durumdayım. nişanlım askerde bu fındıkları görünce şok geçirecek çocukiyicede zayıfladım ondanda belki oldu ama bugün indirdim telkini şuan 3 saat oldu tam dinliyorum bir yandanda yorumları okuyorum ama bunu biz sonsuza kadarmı yapacağız. dinlemeyi kesince bu fıs edecekse dinlememek daha iyi diye düşünmekteyim. evdeki bulgurdan olmak var işin ucunda
olur cnm son 21ını dınlemeye baslayabılırsın bu kez ara vermeden tam olarak dınlersın umarımya ben 2.21 bıttırdıkten sonra 3.21 ıcın 1 hafta ara vermıstım.3.21 3 yada 4 kere dınleye bıldım vede aradan 2 hafta geçtim şımdı baştan baslasam olurmu. 3.21 ıcın..
bende 2.21in 2. günündeyim.
çok büyük değişikleriklerim yok zaten 1 hafta aradada ağrılarım falan olmamıştı ama başladı ağrılar telkini dinlemeye tekrar başlayınca.
bakalım 2.21de neler olacak :44:
olur cnm son 21ını dınlemeye baslayabılırsın bu kez ara vermeden tam olarak dınlersın umarımbır yerıne ıkı hafta ara vermıs olursun sadece bende 20gun ara vermısdım zaten cnm
saol.canımm ıcıme su serptın
saol.canımm ıcıme su serptın
ılla bı hafta sart degıl yanı cnmhadı bakalım son 21ınde kolay gelsın cnm
Nez ben 2.21 deyim ama bi değşiklik yok gbii şimdilik.. Ne tür değişimler beklemem gerek ?
Ya büyüdüler bence onu kabul etmeliyim. Ama ağrım filan olmadı benim.cnm cok hatırlamıyorum hem hemde kısıden kısıye degısıklık gosterdıgı ıcın etkılerı ne desem yalan olur sankı ama ıste karıncalar falan agrılar hafıfden olması gerek yokmu belırtın hıc
ılla bı hafta sart degıl yanı cnmhadı bakalım son 21ınde kolay gelsın cnm
Ya büyüdüler bence onu kabul etmeliyim. Ama ağrım filan olmadı benim.
arkadaşlar hem siteye yeni üye oldum hem de böyle bir konuyu ilk defa duyuyorum. 4 gün oldu başlayalı, ilk günden beri hafif hafif sızlamalar oluyor ve sanki bir şeyler değişmeye başladı... Benim 3 yaşında bir kızım var hamile kalmadan önce çok küçüktü göğüslerim ama diriydi eşim küçük olmasını dert etmiyordu hiç ya da bana belli etmiyordu bu da ilişkimizi hiç etkilemedi. şanslıyım yani :) hamile kalınca bir büyüdüler aklınız durur tabi içi süt dolduğu için... Eşim de bu durumdan çok memnundu, fakat emzirmeyi bırakınca küçüldü ve sarktılar, eski hali bile daha güzeldi hiç diri değiller şimdi. Eşim yine sağ olsun hiç takılmıyor buna ama büyük olunca insan daha dişi hissediyor kendini! !!!! şimdi dinlerken biraz daha dirileşiyormuş gibi geliyor bana. Dinlerken bir yandan da okuyorum çok gaza getirdi yazddıklarınız özellikle nez12 kullanıcısı fakat 4 günde ancak 120'li sayfalarına kadar okuyabilim yazdıklarınızı... Acaba devam edenler son durumlarınız nedir tekrar paylaşabilir misiniz geri dönen oldumu regl döneminden etkileniyor mu? şimdiden teşekkürler
teşekkürler nez12 okumaya devam o zaman:) bir de yazılanları okurken dinlersem müziği daha çok etki ediyor gibi :) senin beden olarak fark etti mi bu zamana kadar?
önemlı degıl cnmSırttan 80 takmam gerek aslında ama 75 gıbı duruyo cnm 75 sıkıyo tabı ama goguslere ıyı oluyo 80 penyeyı denedım onuda doldurdum ama tasma olmadı 5 ay bıttı ılk basladıgımdan bu yana cnm ıkı aydan fazladır da dınlemeyı bıtırdım ama hala etkısıde devam edıyo basladıgımda 70 beden vardı yanı Sımdı 75 dıyelım ıns 80ı de tam tasarak dolduracagım gunler yakındır Olabılır formdayken dınlemek etkılı oluyo dıyenler var cnm Duzenlı yaparsan sonucda alırsın emın ol kolay gelsın cnm bıde cocugunun falan yanında dınleme sakın bunu hatırlatıyoruz evlı bebeklı arkadaslara daha dogrusu kımsenın yanında dınleme kulaklıkla dınlersen daha da ıyı oluyo hem sonuc:18: