Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

minnak memişlerimden pek bir rahatsızım şu ara kafaya takmış durumdayım. nişanlım askerde bu fındıkları görünce şok geçirecek çocuk :KK43: iyicede zayıfladım ondanda belki oldu ama bugün indirdim telkini şuan 3 saat oldu tam dinliyorum bir yandanda yorumları okuyorum ama bunu biz sonsuza kadarmı yapacağız. dinlemeyi kesince bu fıs edecekse dinlememek daha iyi diye düşünmekteyim. evdeki bulgurdan olmak var işin ucunda

yok canım sonsuza kadar dinlemiyorsun :KK53: 3 defa 21 gün dinliyorsun 1er hafta ara ile.sonra da küçülme olmuyor aksine büyüme devam ediyor.istediğin ölçüye gelene kadar.bence topiği bir güzel kurcala.aklına takılan herşeyin cevabını bulacaksın zaten.:KK3:

ya ben 2.21 bıttırdıkten sonra 3.21 ıcın 1 hafta ara vermıstım.3.21 3 yada 4 kere dınleye bıldım vede aradan 2 hafta geçtim şımdı baştan baslasam olurmu. 3.21 ıcın..

bende 2.21in 2. günündeyim.
çok büyük değişikleriklerim yok zaten 1 hafta aradada ağrılarım falan olmamıştı ama başladı ağrılar telkini dinlemeye tekrar başlayınca.
bakalım 2.21de neler olacak :44:

ya ben 2.21 bıttırdıkten sonra 3.21 ıcın 1 hafta ara vermıstım.3.21 3 yada 4 kere dınleye bıldım vede aradan 2 hafta geçtim şımdı baştan baslasam olurmu. 3.21 ıcın..
olur cnm son 21ını dınlemeye baslayabılırsın bu kez ara vermeden tam olarak dınlersın umarım:KK34: bır yerıne ıkı hafta ara vermıs olursun sadece bende 20gun ara vermısdım zaten cnm:KK16:
bende 2.21in 2. günündeyim.
çok büyük değişikleriklerim yok zaten 1 hafta aradada ağrılarım falan olmamıştı ama başladı ağrılar telkini dinlemeye tekrar başlayınca.
bakalım 2.21de neler olacak :44:

hadı bakalım cnm bu 21de umarım guzel gelısmelerın olur:KK16:guzel haberlerını paylasırsın bu 21 sonunda:KK54:

Nez ben 2.21 deyim ama bi değşiklik yok gbii şimdilik.. Ne tür değişimler beklemem gerek ?

cnm cok hatırlamıyorum hem hemde kısıden kısıye degısıklık gosterdıgı ıcın etkılerı ne desem yalan olur sankı ama ıste karıncalar falan agrılar hafıfden olması gerek yokmu belırtın hıc

cnm cok hatırlamıyorum hem hemde kısıden kısıye degısıklık gosterdıgı ıcın etkılerı ne desem yalan olur sankı ama ıste karıncalar falan agrılar hafıfden olması gerek yokmu belırtın hıc
Ya büyüdüler bence onu kabul etmeliyim. Ama ağrım filan olmadı benim.

Ya büyüdüler bence onu kabul etmeliyim. Ama ağrım filan olmadı benim.

cnm keske benımde agrısız buyuse formda zaten agrısız buyudugunu soyleyenler vardı ya cnm senınde oyle demekkı ne guzel ıste sevınmelısın bence cunku agrı bazen cekılmıyo gunluk agrım oluyo uyku uyayacam tam agrıdan uyuyamıyom bazen:KK37:buyuyosa gerısı onemlı degıl zaten cnm:KK34:

arkidişler ben de ne zamandır gelişmelerimi aktarmak istiyodum ama internetim yoktu.hemen deneyimlerimi aktarmaya başlayım:)
ben ilk 12 günü her gün 6 saat hatta daha da fazla olacak şekilde kusursuzca dinledim.ama daha sonraki günler bazen6 saate ulaştım bazen sadece 10 dakika dinleyebildim.ve sonunda 21 günü doldurdum.yani hiç düzenli olmadı.ama muhakkak her gün müziği duymaya çalıştım.şuan 1 haftalık aradayım.pazrtesi ikinciye başlıycam.bu zaman zarfında büyüyen göğüslerimde ne bir küçülme ne bir gevşeme hiçbişey olmadı.hala dolgun ve oldukça ağırlar.85-B dolgulu sütyene göğüslerimi sığdıramıyrom askıların sıkması sebebiyle yaralarım geçmiyo:))ki önceden ben bu sütyende boşluklar oldugu için içine bazen pamuk sıkıştırıyodum düşünün yani.şimdi nasıl mutluyum anlatamam:)))))ayrıca ağrım sızım da hiç olmadı.
göğüslü olmak güzel bişeymiş)))))

Arkadaşlar hem siteye yeni üye oldum hem de böyle bir konuyu ilk defa duyuyorum. 4 gün oldu başlayalı, ilk günden beri hafif hafif sızlamalar oluyor ve sanki bir şeyler değişmeye başladı:KK64:... Benim 3 yaşında bir kızım var hamile kalmadan önce çok küçüktü göğüslerim ama diriydi eşim küçük olmasını dert etmiyordu hiç ya da bana belli etmiyordu bu da ilişkimizi hiç etkilemedi. şanslıyım yani :) hamile kalınca bir büyüdüler aklınız durur tabi içi süt dolduğu için... eşim de bu durumdan çok memnundu, fakat emzirmeyi bırakınca küçüldü ve sarktılar, eski hali bile daha güzeldi hiç diri değiller şimdi. Eşim yine sağ olsun hiç takılmıyor buna ama büyük olunca insan daha dişi hissediyor kendini!:KK1:!!!! Şimdi dinlerken biraz daha dirileşiyormuş gibi geliyor bana. dinlerken bir yandan da okuyorum çok gaza getirdi yazddıklarınız özellikle nez12 kullanıcısı fakat 4 günde ancak 120'li sayfalarına kadar okuyabilim yazdıklarınızı... acaba devam edenler son durumlarınız nedir tekrar paylaşabilir misiniz geri dönen oldumu regl döneminden etkileniyor mu? Şimdiden teşekkürler

arkadaşlar hem siteye yeni üye oldum hem de böyle bir konuyu ilk defa duyuyorum. 4 gün oldu başlayalı, ilk günden beri hafif hafif sızlamalar oluyor ve sanki bir şeyler değişmeye başladı:KK64:... Benim 3 yaşında bir kızım var hamile kalmadan önce çok küçüktü göğüslerim ama diriydi eşim küçük olmasını dert etmiyordu hiç ya da bana belli etmiyordu bu da ilişkimizi hiç etkilemedi. şanslıyım yani :) hamile kalınca bir büyüdüler aklınız durur tabi içi süt dolduğu için... Eşim de bu durumdan çok memnundu, fakat emzirmeyi bırakınca küçüldü ve sarktılar, eski hali bile daha güzeldi hiç diri değiller şimdi. Eşim yine sağ olsun hiç takılmıyor buna ama büyük olunca insan daha dişi hissediyor kendini!:KK1:!!!! şimdi dinlerken biraz daha dirileşiyormuş gibi geliyor bana. Dinlerken bir yandan da okuyorum çok gaza getirdi yazddıklarınız özellikle nez12 kullanıcısı fakat 4 günde ancak 120'li sayfalarına kadar okuyabilim yazdıklarınızı... Acaba devam edenler son durumlarınız nedir tekrar paylaşabilir misiniz geri dönen oldumu regl döneminden etkileniyor mu? şimdiden teşekkürler

cnm duzenlı sekılde dınlersen guzel sonuc da alıyosun ınan bıde senın buyumusde kuculmus nede olsa etkısı daha hızlı olacakdır :KK34:regl donemınde etkılıyo tabı sonmelerde oluyo bazen cıvıyo gıbı oluyo ama uzun surmuyo her gecen ay yenı dolgunluk gelıyo:KK76: Oyle oyle buyume devam edıyo anlıycan tamamını okumanı tavsıye ederım cnm yazılanların cunku bı takım etkılerı oluyo kol omuz agrısı vs.. Gıbı bılınclı olman senın acından ıyı olur cnm :KK61:

Teşekkürler nez12 okumaya devam o zaman:) bir de yazılanları okurken dinlersem müziği daha çok etki ediyor gibi :) Senin beden olarak fark etti mi bu zamana kadar?

Bugun 80 bedenın en kucuk dantellı penyesını denedım ve doldurdum ıcını ama ustten tasma yok malesef:KK37:ama yavasda olsa ılerleme olması guzel bısey :KK76: Hıc potluk olmadı tam doldu ama tabı tasmayınca pek de bı guzel goruntu olmuyo halıyle neyse o gunlerde yakındır ıns:KK9:ustlerde yaglanma oldukca var ama hala yetersız sanırım hep ustun dolması gerek bundan sonra kı tam ıstedıgım gıbı olsun:KK61:

teşekkürler nez12 okumaya devam o zaman:) bir de yazılanları okurken dinlersem müziği daha çok etki ediyor gibi :) senin beden olarak fark etti mi bu zamana kadar?

önemlı degıl cnm:KK34: Sırttan 80 takmam gerek aslında ama 75 gıbı duruyo cnm 75 sıkıyo tabı ama goguslere ıyı oluyo 80 penyeyı denedım onuda doldurdum ama tasma olmadı 5 ay bıttı ılk basladıgımdan bu yana cnm ıkı aydan fazladır da dınlemeyı bıtırdım ama hala etkısıde devam edıyo basladıgımda 70 beden vardı yanı :KK9: Sımdı 75 dıyelım :KK1:ıns 80ı de tam tasarak dolduracagım gunler yakındır:KK76: Olabılır formdayken dınlemek etkılı oluyo dıyenler var cnm:KK34: Duzenlı yaparsan sonucda alırsın emın ol kolay gelsın cnm bıde cocugunun falan yanında dınleme sakın bunu hatırlatıyoruz evlı bebeklı arkadaslara daha dogrusu kımsenın yanında dınleme kulaklıkla dınlersen daha da ıyı oluyo hem sonuc:18:

Son düzenleme:
önemlı degıl cnm:KK34: Sırttan 80 takmam gerek aslında ama 75 gıbı duruyo cnm 75 sıkıyo tabı ama goguslere ıyı oluyo 80 penyeyı denedım onuda doldurdum ama tasma olmadı 5 ay bıttı ılk basladıgımdan bu yana cnm ıkı aydan fazladır da dınlemeyı bıtırdım ama hala etkısıde devam edıyo basladıgımda 70 beden vardı yanı :KK9: Sımdı 75 dıyelım :KK1:ıns 80ı de tam tasarak dolduracagım gunler yakındır:KK76: Olabılır formdayken dınlemek etkılı oluyo dıyenler var cnm:KK34: Duzenlı yaparsan sonucda alırsın emın ol kolay gelsın cnm bıde cocugunun falan yanında dınleme sakın bunu hatırlatıyoruz evlı bebeklı arkadaslara daha dogrusu kımsenın yanında dınleme kulaklıkla dınlersen daha da ıyı oluyo hem sonuc:18:

Çocuğun yanında dinlememe olayını söylediğiniz çok iyi oldu çünkü okuduğum yere kadar hiç söylenmiyordu böyle şeyler, ben bazen dinliyodum zaman yok diye:26:, attım cep telefonuna oradan kulaklıkla dinleyeceğim artık!! Ayy çok sevindim kalıcı birşeyler bulduğuma tam gaz devam dinlemeye o zaman:KK62:Sizin için de çok sevindim :13:

bende dün başladım daha :) ama 6saat cok değilmi :KK43: okul dersane filan derken ancak yatarken ve iş yaparken dinleme fırsatm oluyo.günde 2 saati gecmez yani dinleyebilceğim :KK43:(
siz düzenli olarak 6saatmi dinlediniz ?

ben de hiçbir değişim yok 2. 21in 13. gününde olmama rağmen. Göğüslerim çok küçük alttan 70 üstten 77. sanırım bu yüzden hiç etki etmiyor bana

X