Bugun 80 bedenın en kucuk dantellı penyesını denedım ve doldurdum ıcını ama ustten tasma yok malesefama yavasda olsa ılerleme olması guzel bısey Hıc potluk olmadı tam doldu ama tabı tasmayınca pek de bı guzel goruntu olmuyo halıyle neyse o gunlerde yakındır ıns ustlerde yaglanma oldukca var ama hala yetersız sanırım hep ustun dolması gerek bundan sonra kı tam ıstedıgım gıbı olsun
cnm uyurken ac yanında dınle yanı 6 en az en cok 10 saat gunluk tam bı etkı gormek ıstıyosan eger duzenlı sekılde gunde en az 6 saat dınlebende dün başladım daha :) ama 6saat cok değilmiokul dersane filan derken ancak yatarken ve iş yaparken dinleme fırsatm oluyo.günde 2 saati gecmez yani dinleyebilceğim (
siz düzenli olarak 6saatmi dinlediniz ?
cnm degısım oluyo ama henuz farkında degılsın kucuk olunca sonuc daha gec alıyosun sabırlı olman gerek cnm malesef:26:ben de hiçbir değişim yok 2. 21in 13. gününde olmama rağmen. Göğüslerim çok küçük alttan 70 üstten 77. sanırım bu yüzden hiç etki etmiyor bana
ne güzellbizede nasip et allahımm büyümsini
Bugun 80 bedenın en kucuk dantellı penyesını denedım ve doldurdum ıcını ama ustten tasma yok malesefama yavasda olsa ılerleme olması guzel bısey Hıc potluk olmadı tam doldu ama tabı tasmayınca pek de bı guzel goruntu olmuyo halıyle neyse o gunlerde yakındır ıns ustlerde yaglanma oldukca var ama hala yetersız sanırım hep ustun dolması gerek bundan sonra kı tam ıstedıgım gıbı olsun
nezcim tatlım birşey sorcam.. 75 c veya 75 d denedinmi hiç.. olur gibime geliyor.. yani cup kısmından bahsediyorum sırtı sıksa da cupları doldurur mu ki? aklıma takılıyor da hep.. :92:
yok cnm hıc denemedım 75a yı denedım bı tek
uykuda dinlemek güzel fikir tesekkür ederm :))cnm uyurken ac yanında dınle yanı 6 en az en cok 10 saat gunluk tam bı etkı gormek ıstıyosan eger duzenlı sekılde gunde en az 6 saat dınle
Ben günde 5-6 saat dinleyemiyorum. Bazen 2-3 saat bazen 1 saat dinliyorum. İlk 21'in bitmesine 4 gün var. Altlardan dolgunluk var ve daha belirgin. Yani şart değil 6 saat dinlemek. Ama mümkün olduğunca çok dinlemek lazım.
anladım tatlım ama penyede bırak 75c yi b sini bile dolduruyorsa şahanee :)
kızlaarr ben dosyayı sanırım indirdimama şöyle bi sorun var dosyayı bulamıyorum arattırıcam dosyanın adını bilmiyorum yaaaa
Kızlar sizi nisandan beridir ara ara takip ediyorum:) ve şimdi dosyayı indiricem ama kaçıncı sayfadaki linkten indiricem??
3 telkini bitirdim :) merdivenlerden inerken salanan göğüsler istiyorum artıııııııkk
hoşbulduk cnmkızlaar benim alt 68 üst 75 durum çok mu vahimmm 49 kiloyum 1.60 boy.. var mı benim gibi olanlar?
kaç cm yada beden büyüme oldu canım ? yoksa Hiç mi etki etmedii(