Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Teşekkür ederim canım. Darısı herkesin başına.

Evet canım ucu dışarıda benimki de öyle.
Hatta şimdi sızlama var. Mutluyum. (Ne hale düştüm, sızlıyor diye seviniyorum tövbe tövbe. )
Oh ya! Sendeki gelişmeler bende de olmaya başladı. Moralim yerine geldi valla.

Son düzenleme:
Çok kırıldı umudum ama bilemiyorum devam etmek için içimde hiçbir istek yokki...

buyudugu ıcın sanırım cnm ucu dısa cıkdı bende oyle cnm suan buyume durdu ama yınede cok mutluyum cunku ınanıyorum olacak ınsallah bu kez sanırım bu haftanın sonuna dogru olacak yenı dolgunluk dayanı sabırlı olmak gerek cnm sahsen benım erken oldu belırtı olmasaydı ancak bırı bana benım yaptıgım gıbı olumlu gelısmelerı anlatsaydı ınan sonuna kadar devam eder pes etmeden sansımı denemek ısterdım yanı

Kafama çok taktım sanırım derslerime de yoğunlaşamıyorum. Haziranda tekrar başlamak üzere telkin macerama ara veriyorum. Gelişmeleri sık sık takip edeceğim burdan. Sanırım o zamana kadar sizin koca memişleriniz olacak. İnşallah hepinizin ki istediğiniz boyuta ulaşır. Bütün desteğiniz için teşekkür ederim kızlar. Kocaman öpücük benden size

7. Günüm canım. Bir hafta tamamlanıyordu yani bugün.

kendın ıcın en dogru kararı alacak olan yıne sensın cnm kafan soyle rahat oldugu bı zamanda tatılde baslarsın sende o zaman ınsallah faydasını gorursun tuh ya bır haftada pek cokmus neyse hayırlısı olsun cnm bırakınca agrılar sızılar buyume baslarmıs bıde

Umarım öyle birşey olurda bana da güç heves gelir. Çıkıyorum kızlar dersim var. Hepinize bol şans diliyorum

kızlar ben buna başlamadan önce göğüslerim bir avuç kadardı şimdi avucumdan taşıyor daha 5. günüm nez benim ğöğüs uçlarım yoktu pek şimdi olmaya başladı çok güzel yuppi yuppi çocuk gbi seviniyorum

umarım öyle birşey olurda bana da güç heves gelir. çıkıyorum kızlar dersim var. Hepinize bol şans diliyorum
bır gun gecmeden gerı donersende sasırmam soyleyım buyuyo bunlar falan dıye cnm

evet tatlım benımde ılk hafta oldu dolgunluk baya ınsanı heveslendırecek kadar hemde suan benımde avucumdan tasmaya basladı bı haylı gogus uclarım vardı ama ıcte duruyodu ama sımdı hep dısarda Anlamadım gıttı yanı benım o ılk sevıncım gectı valla alıstım artık ee buyuyo ıste falan oldum

canım ben dün paylaşmştn yaa konuşmuştk onu indrdmm müziklii ruhu dnlendren slow bi şarkııı gibii onu dnledmm.diğeride mzksiz cızırtılı bşydiii hangisi iyii melodiliii sloww olannn mı?

selencim sn hangisini dnliyosnn cızırtılı gibi melodisz olanımı yoksaa diğerinmii ???

ewet cnm sanırım aynı siteden bahsediyoruz.sitenin daha doğrusu forumun kurucusu ATAKAN BEY sübliminal telkin uzmanı yani gerçekten bu işte profesyonel..facetede reklamları var çekirdek inanç diye..ve cem diye bir tvde programlara katılıyor anlatıyor sık sık..birbildiğim kadarıyla bu konuyla ilgili internette zaten tek bir site var ..

bu telkini isteyebildiğine göre başkalrının düşüncelerini önemsememe telkinini dinlemene gerek kalmamış ama sen büyümelerini yeterince istemiyorsun sanırım..dinlemeyi niye bıraktınki..ben olsam bıkmdan usanmadan dinlerdim profesyonelce hazırlanmış öyle bir telkini..diğer arkadaşların dediği gibi sen dinlemiyorsan buraya ekle bari bizler yaralanalım olmazmı cnm..
ve ben sonucun bütün pozitif düşünen bayanlarda harika olacağına emin olduğum için birçok hayır dua alacağına da o kadar eminm eklediğin takdirde

evet şuanda tamda benden bahsediosun.önce bir kaç gün gerildi gerildi bi setlik büyüme sızı hassasiyet oldu sonra durdu dedim ya aynı böyle oldu ne değişik :)

canım ben dün paylaşmştn yaa konuşmuştk onu indrdmm müziklii ruhu dnlendren slow bi şarkııı gibii onu dnledmm.diğeride mzksiz cızırtılı bşydiii hangisi iyii melodiliii sloww olannn mı?
cızırtı falan yok cnm dogru olanı dınlıyosun devam et normal slow muzık benımde dınledıgım

Evet şuanda tamda benden bahsediosun.önce bir kaç gün gerildi gerildi bi setlik büyüme sızı hassasiyet oldu sonra durdu dedim ya aynı böyle oldu ne değişik :)

evet cnm cok farklı bı sekılde buyuyo yanı Bu ara durdu benım mesela bı duruyo sonra bırden bı sabah kalkıyosun bı bakıyosun aa dolgunluk artmıs dıyosun yanı

sayfanın hızına yetişilmiyor. sanırım olumlu sonuçlardan kaynaklı kapatıp tekrar açtığımda bi 3-4 sayfa ilerde görüyorum başlığı.

sayfanın hızına yetişilmiyor. sanırım olumlu sonuçlardan kaynaklı kapatıp tekrar açtığımda bi 3-4 sayfa ilerde görüyorum başlığı.

canım çoğu kişi olmlu snç almşş bnde yni bşladm işte bakalmmm snde katldnmı aramıza:) dnliyomusn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…