ılk tebrık benden gelsın cnmCok sevındım senın adına dedım ya dınlıyosun dınlıyosun sızı oluyo agrıyo bırgun bı bakıyosun sabah kalkınca fark etmıs cnm Dınlemeye devam kızlar pes etmek yooook Bırde bısey sorcam kızlar benım gogus ucum artık hep dısarda onceden ıcte duruyodu sızde de boyle bı durum varmı acaba bırde kızlar ılk gunlerde cıvıma oluyodu yenı baslayan arkadaslar varmı boyle bı belırtı yumusama cıvıma gıbı yayılıyodu gogus
Çok kırıldı umudum ama bilemiyorum devam etmek için içimde hiçbir istek yokki...
teşekkür ederim canım. Darısı herkesin başına.
Evet canım ucu dışarıda benimki de öyle.
Hatta şimdi sızlama var. Mutluyum. (ne hale düştüm, sızlıyor diye seviniyorum tövbe tövbe.)
oh ya! Sendeki gelişmeler bende de olmaya başladı. Moralim yerine geldi valla.
çok kırıldı umudum ama bilemiyorum devam etmek için içimde hiçbir istek yokki...
kacıncı gunun bugun umarım sonra pısman olmazsın cnm sen bılırsın yınede
7. Günüm canım. Bir hafta tamamlanıyordu yani bugün.
kendın ıcın en dogru kararı alacak olan yıne sensın cnm kafan soyle rahat oldugu bı zamanda tatılde baslarsın sende o zaman ınsallah faydasını gorursun tuh ya bır haftada pek cokmus neyse hayırlısı olsun cnm bırakınca agrılar sızılar buyume baslarmıs bıde
bır gun gecmeden gerı donersende sasırmam soyleyım buyuyo bunlar falan dıye cnmumarım öyle birşey olurda bana da güç heves gelir.çıkıyorum kızlar dersim var. Hepinize bol şans diliyorum
kızlar ben buna başlamadan önce göğüslerim bir avuç kadardı şimdi avucumdan taşıyor daha 5. Günüm nez benim ğöğüs uçlarım yoktu pek şimdi olmaya başladı çok güzel yuppi yuppi çocuk gbi seviniyorum
o sitenin ismini özelden bana gönderebilirmisin
bır gun gecmeden gerı donersende sasırmam soyleyım buyuyo bunlar falan dıye cnm
evet tatlım benımde ılk hafta oldu dolgunluk baya ınsanı heveslendırecek kadar hemde suan benımde avucumdan tasmaya basladı bı haylı gogus uclarım vardı ama ıcte duruyodu ama sımdı hep dısardaAnlamadım gıttı yanı benım o ılk sevıncım gectı valla alıstım artık ee buyuyo ıste falan oldum
kızlar ben buna başlamadan önce göğüslerim bir avuç kadardı şimdi avucumdan taşıyor daha 5. günüm nez benim ğöğüs uçlarım yoktu pek şimdi olmaya başladı çok güzel yuppi yuppi çocuk gbi seviniyorum
canım aynı internet sitesinden mi bahsediyoruz bilmiyorum. ama o beyden bende utana sıkıla benim için göğür büyütmesi için telkin cd si istedim. 1 hafta içinde elime geçti. bir kaç gün dinledim. ama daha sonra sıkıldım dinlemedim. cd hala duruyor
ılk tebrık benden gelsın cnmCok sevındım senın adına dedım ya dınlıyosun dınlıyosun sızı oluyo agrıyo bırgun bı bakıyosun sabah kalkınca fark etmıs cnm Dınlemeye devam kızlar pes etmek yooook Bırde bısey sorcam kızlar benım gogus ucum artık hep dısarda onceden ıcte duruyodu sızde de boyle bı durum varmı acaba bırde kızlar ılk gunlerde cıvıma oluyodu yenı baslayan arkadaslar varmı boyle bı belırtı yumusama cıvıma gıbı yayılıyodu gogus
cızırtı falan yok cnm dogru olanı dınlıyosun devam et normal slow muzık benımde dınledıgımcanım ben dün paylaşmştn yaa konuşmuştk onu indrdmm müziklii ruhu dnlendren slow bi şarkııı gibii onu dnledmm.diğeride mzksiz cızırtılı bşydiii hangisi iyii melodiliii sloww olannn mı?
Evet şuanda tamda benden bahsediosun.önce bir kaç gün gerildi gerildi bi setlik büyüme sızı hassasiyet oldu sonra durdu dedim ya aynı böyle oldu ne değişik :)
evet şuanda tamda benden bahsediosun.önce bir kaç gün gerildi gerildi bi setlik büyüme sızı hassasiyet oldu sonra durdu dedim ya aynı böyle oldu ne değişik :)
sayfanın hızına yetişilmiyor.sanırım olumlu sonuçlardan kaynaklı kapatıp tekrar açtığımda bi 3-4 sayfa ilerde görüyorum başlığı.