Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ayyyyyyyyyyyyy koptummmmm.
Allah iyiliğini versin kız
Çek kopar valla

Son düzenleme:
benim bugün 7. günüm cnm cidden azaldı o pis düzlük

ben hergün aksatmadan dinledim ve artık geceleri dinliyorum uyurken daha etkili olduğu için

geceleri dinleyemem mümkün değil uyurken.. artık iş yerinde bi yere gidip gelirken falan elimden geldiğince dinlemeye çalışıcam başka çare yok... bu hafta bütün gün ofisteydim keşke pazartesi farketseymişim, önümüzdeki hafta da hep dışarda / şehir dışında falan olcam off.. neyse bakıcaz çaresine artık

yanımda dolaşıyorlar göğüsleri resmen ağzıma gircek. tabi benim böyle kompleksli olduğumdan haberleri yok deli olcam artık ya

hadi hayırlısı canımmm :) umarım hep,imiz istediğimiz sonuca ulaşırızz:)
yaaa baznn üzülüyormmm kçklerr diyee baznde halima şükrediyormm

sende kaç günde etkisi oldu canım ?
birde melodiyimi dinliyorsun sadece masaj yada başka birşey yapıyormusnn ?ben 75 kullanıyorum sdyennn o bile büyük geliyo okdar küçk yanii sdyensiz hiç yoklarr

Ben gözle görülür etkiyi 10. gün sonrasında gördüm canım. Yani erken pes etme.

Masaj yapmıyorum sadece müziği dinliyorum canım.
Bende 75 kullanıyorum canım. :18: 80'i tam doldurana kadar dinleyeceğim bu müziği.

Kızlar benden bir tavsiye müziği dinlerken arada masajda yapın etki 2 kat artar

nasıl bu kadar emin olabiliyorsun diye düşünenler olabilir.şöyle söyliyim;ego güçlendirici telkinleri dinlemeye başladığımda daha ilk haftada kararlarım netleşti,düşüncelerim berraklaştı,söylendiği gibi dik ve kendimden emin yürümeye başladım.erken uyanma telkini dinlememe rağmen erkenden kalkıp günlerimi daha verimli geçirmeye başladım.
Bilinçaltımız hayatımızı oluşturur, şekillendirir.bilgileri yargısız,kaygısız direk kaydeder.hedeflerimize ulaşmada bilinçli zihnimizi kullanırsak ,kaygı ve endişerimiz artarak bilinçaltımız bu hedefin kaygı ve endişelerini kaydeder.(MESELA YA ZATEN EN PAHALI KREMLEİ DENEMİŞİM OLMAMIŞ BUNLA OLACAK İŞ DEİL GİBİ..YDA BU YAŞTAN SONRA OLURMUKİ ACABA?GİBİ KAYGILAR)bu noktadada işte bu telkinler bilinçaltımızın doğru ve pozitif düşüncelerle şekillenmesini sağlıyor.bilincimizle bilinçaltımız arasında oluşan çekişmede hep bilinç altımızın dediği olduğundan bu sadece bilinç altımızın duyduğu olumlu telkin içerikleriyle çok olumlu sonuçlar alınıyor.aslında hepsinin altında çekirdek inanç ve kuantum düşünce tekniği yatıyor.

Yani arkadaşlar bildiğim kadarını aktarmaya çalıştım.yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Diyeceğim şu ki inanın doğru yoldayız.mantıksız hiçbir durum yok.şimdiden sonuç almaya başlayan arkadaşlarmız da var.ben onca krem,bitki vs den sonra bunun en etkili yöntem olduğunu düşünüyorum...tabiki bunlarlada destekleyebiliriz amacımızı..ve inanıyorum ki hepimiz dilediğimiz ölçülere sahip olacağız.(tabiki herkeste bu süre değişecektir.biraz sabırr..)

Bu arada bence telkinleri sadce bu amaçla kullanmayın.hayatınızı düzene sokmaya şimdiden başlayın derim.zayıflamadan,erken uyanmaya,fobilerinize kadar hayatınızın her alanı için güvenle uygulayabilirsiniz

Son düzenleme:
Ya kızlar tahta gibi diyosunuzda o kadar küçük mü yahu göğüsleriniz? :26:
Ben 80 kullanıyorum.(Destekli) Eğer desteksiz olursa 75 oluyo.
Südyen giymediğimde bile göğüslerim var. :26:

Son düzenleme:
kızlar ben bugun göğüslerime takmış durumdayım sürekli elimle kontrol edip duruyorum kendi kendimi ellerken basılcam odamda resmen
ama içinde parça parça bişiler var elimle bastırınca sağa sola oynuyo. genellikle kontuk altıma doğru olan kısım öyle. üstleri semsert. off ya anlamadım ne ki bunlar, regl olunca geri söncekler mi çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…