ben hatırlamıyorum kaç gündür dinliyorum bi hafta oldu ama kesin. şuan acayip dolgunlar ağrılarımda var. zaten benin 1-2 yıldır göğüslerim hep ağrır ama hiç büyümezler. bu seferde eminim şişkinlik. regl dönemim yaklaştı ondan dolayı mı bu kadar şiş yoksa müzik mi etkili oldu bilmiyorum. ama inatla her gece müziği açıyorum sabah işe gidene kadar açık. iş yerinde aciyorum tüm ofis dinliyoz bütün gün, umarım erkeklerin göğüslerinide büyütmeyiz böyle
bi de sinir oluyorum artık büyük göğüslü kadınları görünce. ofisteki tüm kadınların devasa büyüklükte göğüsleri var.olamaz ya bu haksızlık. allahtan çok bişey istemiyoruz ki. sadece bayan olduğumu hissetmek istiyorum. çekip koparıcam kadınların memelerini
benim bugün 7. günüm cnm cidden azaldı o pis düzlük
ben hergün aksatmadan dinledim ve artık geceleri dinliyorum uyurken daha etkili olduğu için
ben hatırlamıyorum kaç gündür dinliyorum bi hafta oldu ama kesin. şuan acayip dolgunlar ağrılarımda var. zaten benin 1-2 yıldır göğüslerim hep ağrır ama hiç büyümezler. bu seferde eminim şişkinlik. regl dönemim yaklaştı ondan dolayı mı bu kadar şiş yoksa müzik mi etkili oldu bilmiyorum. ama inatla her gece müziği açıyorum sabah işe gidene kadar açık. iş yerinde aciyorum tüm ofis dinliyoz bütün gün, umarım erkeklerin göğüslerinide büyütmeyiz böyle
bi de sinir oluyorum artık büyük göğüslü kadınları görünce. ofisteki tüm kadınların devasa büyüklükte göğüsleri var.olamaz ya bu haksızlık. allahtan çok bişey istemiyoruz ki. sadece bayan olduğumu hissetmek istiyorum. çekip koparıcam kadınların memelerini
sende kaç günde etkisi oldu canım ?
birde melodiyimi dinliyorsun sadece masaj yada başka birşey yapıyormusnn ?ben 75 kullanıyorum sdyennn o bile büyük geliyo okdar küçk yanii sdyensiz hiç yoklarr
yanımda dolaşıyorlar göğüsleri resmen ağzıma gircek. tabi benim böyle kompleksli olduğumdan haberleri yokdeli olcam artık ya
Ben gözle görülür etkiyi 10. gün sonrasında gördüm canım. Yani erken pes etme.
Masaj yapmıyorum sadece müziği dinliyorum canım.
Bende 75 kullanıyorum canım. :18: 80'i tam doldurana kadar dinleyeceğim bu müziği.
hedefim 90 benmdeD: D :d
ewet cnm sanırım aynı siteden bahsediyoruz.sitenin daha doğrusu forumun kurucusu atakan bey sübliminal telkin uzmanı yani gerçekten bu işte profesyonel..facetede reklamları var çekirdek inanç diye..ve cem diye bir tvde programlara katılıyor anlatıyor sık sık..birbildiğim kadarıyla bu konuyla ilgili internette zaten tek bir site var ..
Bu telkini isteyebildiğine göre başkalrının düşüncelerini önemsememe telkinini dinlemene gerek kalmamışAma sen büyümelerini yeterince istemiyorsun sanırım..dinlemeyi niye bıraktınki..ben olsam bıkmdan usanmadan dinlerdim profesyonelce hazırlanmış öyle bir telkini..diğer arkadaşların dediği gibi sen dinlemiyorsan buraya ekle bari bizler yaralanalım olmazmı cnm..
ve ben sonucun bütün pozitif düşünen bayanlarda harika olacağına emin olduğum için birçok hayır dua alacağına da o kadar eminm eklediğin takdirde
hedefim 90 benmdeD: D :d
yanımda dolaşıyorlar göğüsleri resmen ağzıma gircek. tabi benim böyle kompleksli olduğumdan haberleri yokdeli olcam artık ya
ben de istiyom 90 olsun gocaman gocaman böööyle
Ya kızlar tahta gibi diyosunuzda o kadar küçük mü yahu göğüsleriniz? :26:
Ben 80 kullanıyorum.(Destekli) Eğer desteksiz olursa 75 oluyo.
Südyen giymediğimde bile göğüslerim var. :26:
Kızlar benden bir tavsiye müziği dinlerken arada masajda yapın etki 2 kat artar
ewttt bende kocaman bıngıl bıngıl olsn istiyormmmm
bizde de var da erik kadar
bizde de var da erik kadar