sayfanın hızına yetişilmiyor.Sanırım olumlu sonuçlardan kaynaklı kapatıp tekrar açtığımda bi 3-4 sayfa ilerde görüyorum başlığı.
canım çoğu kişi olmlu snç almşş bnde yni bşladm işte bakalmmm snde katldnmı aramıza:) dnliyomusn?
bnde dn dinledmm bi etkisi yk biraz belim ağrıyoo
evet canım dinliyorum 2 mayıstan beri. sonuçlar gayet iyi resmen büyüyolar gerçekten inanılmaz.
bi yandan da göbeğimi içime çekiyorum her aklıma geldiğinde bu da göbek için etkili bi yöntem. aslında göbeği sertleştirip bırakmak sertleştirip bırakmak lazım sık sık ama o çok zor.
biri içeri biri dışarı inşallah.
İşte kilit nokta orada ''ağrı ve sızı''. O ağrılardan sonra büyüme yavaş yavaş olacak demek ki canım.
olucak canımmm inanıyormmm ewe gidincee dnlicm hemenn buz masajıda yapıyormmm bakalmm elbet büyück
İsteyince kadınların elinden ne kurtulabilmiş canım. Azimle bu yola devam.
Sen iyi yatarken dinleyebiliyorsun. Ben ses olunca uyuyamadığım için dinleyemiyorum. Çok acayip bir kızım.
Uyuda dinlemek daha iyi dediler bir kere deneyim dedim uyuyamadım. O gün bugündür dinlemiyorum. Sabah kalktığımda takıyorum kulaklığı sonra süresi bitene kadar dinliyorum.
Allah allah, ben de tam silikon ameliyatını falan düşünüyordum, bu sayfaya rastladım... Bakalım dinlemeye başladım, benimkilerin sonuç ne olacak70A kullanıyorum, şöyle bi C cup fena olmaz
canım nrmalde bn kulaklığı takarm mzk dnleyerk uyurm bndn snraaonunla uyucmm melodi güzll zatn uykumuda getirrrD :
canımm benim cok sevindmm :/ benmkilerde büyür inşş bakalmmmm fzla dnleme frsatm olmuyo akşm ve yatrken dnlicm:)bugn 2.gün
Aramıza hoş geldin. İnşallah sende de etkisi olur.
--
Oh oh! ne güzel. Vazgeçme de tek dinle.
inşallah canım. vakti olmayanlara en uygunu uyurken dinlemek canım. bi de ben inanıldığında daha çok etki gösterdiğini düşünüyorum. sen inan yeter ki onlar sana uyar, sonuçlar da gayet iyi bak. merak etme.
canımm müziği dnlerkn büyüğünü dşnsem dhaa cok etkisi olrmu:ÇDD
Bilmiyorum da ben etkisi olduğunu umuyorum. Şimdi düşünüyorum, düşününce de mutlu oluyorum. Mutlu olunca da göğüslerime etki ediyor doğal olarak. Hepsi birbiriyle bağlantılı yani.
sende kaç günde etkisi oldu canım ?
birde melodiyimi dinliyorsun sadece masaj yada başka birşey yapıyormusnn ?ben 75 kullanıyorum sdyennn o bile büyük geliyo okdar küçk yanii sdyensiz hiç yoklarr
yaa ben bakınca ya da dokununca farkı anlayamıyorum şimdilik, ama göğüslerimin arasından farkedebiliyorumortası dümdüzdü tahta gibi böyle 2-3 cm falandı düz olan yer şimdi bakıyorum da 1-1.5 cm falan kalmış ben de büyüdüğünü böyle anlayabiliyorum
he benimki de işte tam ortası o kadar geniş, hmmm daralıyorsa süpermişkaç günde oldu ki?
benim bugün 7. günüm cnm cidden azaldı o pis düzlük
ben hergün aksatmadan dinledim ve artık geceleri dinliyorum uyurken daha etkili olduğu için