Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben bir kitap okuyup bayağı gaza gelmiştim ama 3 hafta sonra düğünüm var.
koşturmalar heyecanlar derken unuttum gitti

sizler konu açıp yazana kadar almış olduğum cd yi bile unuttum

ben sadece gece uyurken diniyorum. Sesini duyabilceğim kadar açıyorum sabaha kadar çalıyor.bir de bende sızı yok 5. Günüm ama inanılmaz kaşıntım var normal mi?? Sizce

kasıntı bende de oluyo zaman zaman cnm ama sızı agrıda oluyo tabı

naptınız bakalım kızlar bugün pek giremedim nete. ben 2 saatiir dinliyorum göğüslerimin arası kaşınmaya başladı

benim dünle bugun belirtiler yok bugun pek dinleyemedim gerçi uyurken dinlemeye çalışcagım telefona bir şey olmaz umarım

benim dünle bugun belirtiler yok Bugun pek dinleyemedim gerçi uyurken dinlemeye çalışcagım telefona bir şey olmaz umarım

cnm benımde kac gun oldu bak ama hergun hergun olmuyo oyle agrı mesela bugun cook az oldu normale gore gogusumde boynumda oldu daha cok gunduz aksam hıc dınleme fırsatım olmadı ve hıc olmadı sızı sımdı yenı dınlıyorum dınledıkce oluyo gercekden cnm bırde bunu anladım dınlerken de oluyo acaba 21 gun sonunda dınlemeyınce buyume devam edermıkı yaa

ben sabırsızım biraz .daha yeni başladım ondan olabilir inşallah 21 gün snra da etkisi devam eder

ben sabırsızım biraz .daha yeni başladım ondan olabilir inşallah 21 gün snra da etkisi devam eder

cnm belkı yenı baslamakla da ılgılı olabılır ama oyle aman aman cok agrı zaten olmuyo kı benım 16 gun oldu bazı gunler olmadıgı bıle oluyo agrı nerdeyse yanı ama buyume oluyo yanı merak etme sen devam et oyle regl oncesı agrı gıbı falan zaten olmuyo

bırakmak yok sonuna kadar dinleyeceğim reglme bir hafta falan var belki de ondandır ilk gün ve 2. gün olmustu agrılar sızılar sımdı ıkı gundr yok ıns yıne olur sabırlı olmak gerek.

benim de kaşınmaya başladı bu büyüyo demek mi şimdi
evet cnm buyuyo
bırakmak yok sonuna kadar dinleyeceğim reglme bir hafta falan var belki de ondandır ilk gün ve 2. Gün olmustu agrılar sızılar sımdı ıkı gundr yok ıns yıne olur sabırlı olmak gerek.

evet tatlım aynen sabır ıstıyo benımde ıkıncı gunden dolgunluk baslamıs olmasa bende belkı sabırsızlanırdım ama buyumeyı gorunce daha rahat edıyo ınsanın ıcı daha hevesle dınlıyo gercekden

burcu hg cnm sende mı burdasın naber tatlım

canımm benm hoşbuldkkk iyiyim ALLAh'a şükürr sen nasılsnnn nasl gidiyo melodiiyi dnliyormusn?gelişme vrmıı ben dün dnlemeye başladmm reglym .ama aradaa hissettğm tuhf şyler olduu regl dönemndede etki edermi bu melodi

canım ben senn paylaştğn melodiyi indrdmm çok güzl bir melodii.diğeri cızırtılı gibi korkunçç.ama snn paylaştğn linkteki süper ruhumu dnlendiriyo adetaa teşekkrler canım.inşallah fydasıda olurrr bakalmm.

Kafam karıştı benim birşey sorabilirmiyim..? Ben ilk konu başlıgındaki 3. den ilkini indirdim.. Dogrumu.. Birde ben regl döneminde başladım 3. günüm hiç kıpraşım yokk.. Sizlerde ilk 3 gün birşeyler oldumu..?

nımmm bn ilk dün akşm dnledmm reglym bndee ama kaşntı gibi şeyler hissettm aradaa sn dnlemeye devm et bncee ümidini kaybetmeee dnlemektn zarar gelmezz :)

nımmm bn ilk dün akşm dnledmm reglym bndee ama kaşntı gibi şeyler hissettm aradaa sn dnlemeye devm et bncee ümidini kaybetmeee dnlemektn zarar gelmezz :)

ya nezcim sen bayadır yapıyosun sanırım war mı bi değişiklik??

Keyifle dinliyorum şimdi telefonuma attım kesintizis dinlemek için.. Pozitifte düşünüyorum bakalım neler olucak.. Teşekkür ederimm.. Keyifli dinlemeler..

kızlarr tek umudum bu telkinnnnn vlla çok kçklerr naslll byücekler blmiyorm ama dnlicemmmmmmmm :) dün bşladmm bndee

selam kızlar... :82:

bu gece de hep kulağımdaydı telkini dinleyerek uyudum

ama sabah kalkınca ağrı falan hissetmiyorum dün bi ara göğüslerimin ortası kaşınmıştı içten içten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…