Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

sayfanın hızına yetişilmiyor. :KK52: Sanırım olumlu sonuçlardan kaynaklı kapatıp tekrar açtığımda bi 3-4 sayfa ilerde görüyorum başlığı. :KK52:

cnm ıse yaradıgı ıcın bu yontem herkes sıkı takıpcısı oldu valla ondan heyecanla bakıyo bu bolume herkes:KK52:

Son düzenleme:
canım çoğu kişi olmlu snç almşş bnde yni bşladm işte bakalmmm snde katldnmı aramıza:) dnliyomusn?

evet canım dinliyorum 2 mayıstan beri. sonuçlar gayet iyi resmen büyüyolar gerçekten inanılmaz. :KK52:

bi yandan da göbeğimi içime çekiyorum her aklıma geldiğinde bu da göbek için etkili bi yöntem. aslında göbeği sertleştirip bırakmak sertleştirip bırakmak lazım sık sık ama o çok zor. :KK37:

biri içeri biri dışarı inşallah. :KK71:

evet canım dinliyorum 2 mayıstan beri. sonuçlar gayet iyi resmen büyüyolar gerçekten inanılmaz. :KK52:

bi yandan da göbeğimi içime çekiyorum her aklıma geldiğinde bu da göbek için etkili bi yöntem. aslında göbeği sertleştirip bırakmak sertleştirip bırakmak lazım sık sık ama o çok zor. :KK37:

biri içeri biri dışarı inşallah. :KK71:

canımm benim cok sevindmm :/ benmkilerde büyür inşş bakalmmmm fzla dnleme frsatm olmuyo akşm ve yatrken dnlicm:)bugn 2.gün

olucak canımmm inanıyormmm ewe gidincee dnlicm hemenn buz masajıda yapıyormmm bakalmm elbet büyück :KK70::KK70:

İsteyince kadınların elinden ne kurtulabilmiş canım. Azimle bu yola devam. :KK60:

Sen iyi yatarken dinleyebiliyorsun. Ben ses olunca uyuyamadığım için dinleyemiyorum. Çok acayip bir kızım. :KK60:
Uyuda dinlemek daha iyi dediler bir kere deneyim dedim uyuyamadım. O gün bugündür dinlemiyorum. Sabah kalktığımda takıyorum kulaklığı sonra süresi bitene kadar dinliyorum. :KK61:

Allah allah, ben de tam silikon ameliyatını falan düşünüyordum, bu sayfaya rastladım... Bakalım dinlemeye başladım, benimkilerin sonuç ne olacak :KK9: 70A kullanıyorum, şöyle bi C cup fena olmaz :KK16:

İsteyince kadınların elinden ne kurtulabilmiş canım. Azimle bu yola devam. :KK60:

Sen iyi yatarken dinleyebiliyorsun. Ben ses olunca uyuyamadığım için dinleyemiyorum. Çok acayip bir kızım. :KK60:
Uyuda dinlemek daha iyi dediler bir kere deneyim dedim uyuyamadım. O gün bugündür dinlemiyorum. Sabah kalktığımda takıyorum kulaklığı sonra süresi bitene kadar dinliyorum. :KK61:

canım nrmalde bn kulaklığı takarm mzk dnleyerk uyurm bndn snraaonunla uyucmm melodi güzll zatn uykumuda getirrr:KK70::KK70:D:KK70:: :KK64::KK64::KK64:

Allah allah, ben de tam silikon ameliyatını falan düşünüyordum, bu sayfaya rastladım... Bakalım dinlemeye başladım, benimkilerin sonuç ne olacak :KK9: 70A kullanıyorum, şöyle bi C cup fena olmaz :KK16:

Aramıza hoş geldin. İnşallah sende de etkisi olur. :KK66:

--
canım nrmalde bn kulaklığı takarm mzk dnleyerk uyurm bndn snraaonunla uyucmm melodi güzll zatn uykumuda getirrr:KK70::KK70:D:KK70:: :KK64::KK64::KK64:

Oh oh! ne güzel. Vazgeçme de tek dinle. :KK66:

canımm benim cok sevindmm :/ benmkilerde büyür inşş bakalmmmm fzla dnleme frsatm olmuyo akşm ve yatrken dnlicm:)bugn 2.gün

inşallah canım. vakti olmayanlara en uygunu uyurken dinlemek canım. bi de ben inanıldığında daha çok etki gösterdiğini düşünüyorum. sen inan yeter ki onlar sana uyar, sonuçlar da gayet iyi bak. merak etme. :KK34:

inşallah canım. vakti olmayanlara en uygunu uyurken dinlemek canım. bi de ben inanıldığında daha çok etki gösterdiğini düşünüyorum. sen inan yeter ki onlar sana uyar, sonuçlar da gayet iyi bak. merak etme. :KK34:

:KK49: canımm sabırla dinlicem dha öncede dnledmm diğerini ama sevmedğm içn bıraktmm bu melodi gerçktn hoşuma gtt,i boş vktlermde dnlicem hepp :)

canımm müziği dnlerkn büyüğünü dşnsem dhaa cok etkisi olrmu:ÇDD:KK70::KK70:

Bilmiyorum da ben etkisi olduğunu umuyorum. Şimdi düşünüyorum, düşününce de mutlu oluyorum. Mutlu olunca da göğüslerime etki ediyor doğal olarak. Hepsi birbiriyle bağlantılı yani. :KK61:

Bilmiyorum da ben etkisi olduğunu umuyorum. Şimdi düşünüyorum, düşününce de mutlu oluyorum. Mutlu olunca da göğüslerime etki ediyor doğal olarak. Hepsi birbiriyle bağlantılı yani. :KK61:

sende kaç günde etkisi oldu canım ?
birde melodiyimi dinliyorsun sadece masaj yada başka birşey yapıyormusnn ?ben 75 kullanıyorum sdyennn o bile büyük geliyo okdar küçk yanii sdyensiz hiç yoklarr :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

yaa ben bakınca ya da dokununca farkı anlayamıyorum şimdilik, ama göğüslerimin arasından farkedebiliyorum :KK9: ortası dümdüzdü tahta gibi böyle 2-3 cm falandı düz olan yer :KK43: şimdi bakıyorum da 1-1.5 cm falan kalmış :KK66: ben de büyüdüğünü böyle anlayabiliyorum :KK66:

sende kaç günde etkisi oldu canım ?
birde melodiyimi dinliyorsun sadece masaj yada başka birşey yapıyormusnn ?ben 75 kullanıyorum sdyennn o bile büyük geliyo okdar küçk yanii sdyensiz hiç yoklarr :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

aynen benimki de senin gibi canım nerdeyse yok gibi ama yavaş yavaş büyüyo sanırım :KK66:

yaa ben bakınca ya da dokununca farkı anlayamıyorum şimdilik, ama göğüslerimin arasından farkedebiliyorum :KK9: ortası dümdüzdü tahta gibi böyle 2-3 cm falandı düz olan yer :KK43: şimdi bakıyorum da 1-1.5 cm falan kalmış :KK66: ben de büyüdüğünü böyle anlayabiliyorum :KK66:

he benimki de işte tam ortası o kadar geniş, hmmm daralıyorsa süpermiş :KK16: kaç günde oldu ki?

ben hatırlamıyorum kaç gündür dinliyorum bi hafta oldu ama kesin. şuan acayip dolgunlar ağrılarımda var. zaten benin 1-2 yıldır göğüslerim hep ağrır ama hiç büyümezler. bu seferde eminim şişkinlik. regl dönemim yaklaştı ondan dolayı mı bu kadar şiş yoksa müzik mi etkili oldu bilmiyorum. ama inatla her gece müziği açıyorum sabah işe gidene kadar açık. iş yerinde aciyorum tüm ofis dinliyoz bütün gün, umarım erkeklerin göğüslerinide büyütmeyiz böyle :KK70:
bi de sinir oluyorum artık büyük göğüslü kadınları görünce. ofisteki tüm kadınların devasa büyüklükte göğüsleri var. :KK43: olamaz ya bu haksızlık. allahtan çok bişey istemiyoruz ki. sadece bayan olduğumu hissetmek istiyorum. çekip koparıcam kadınların memelerini:KK53:

benim bugün 7. günüm cnm cidden azaldı o pis düzlük :63:

ben hergün aksatmadan dinledim ve artık geceleri dinliyorum uyurken daha etkili olduğu için :KK34:

canımm böle duydukça dha çok hevesleniyorummm gerçktennn gecelerii dinlicem hergünnn azimliymm kararllıyım :KK19::KK19::KK19:

X