Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canımmm ben dün akşam bşladm ama gce dnlemeyi unuttm yaa bugn ewe giderkennn gecer fln dnlicemmm

iyiym cnm sğl bugun sabah sızı oldu hem de bir süre devam etti o da dün az dinlememe ragmen ve badimden biraz daha belirginleşmeye başladı süper bir şey bu kızlar kesınlıkle bırakmayın iki gündr bende bir şey yoktu bugun yıne başladı ve sırtım boynum ağrıyor sizde olucak inş. bu belirtiler. regl dönemine benim de bir haftam kaldı acaba o zaman nasıl olucak bende merak ediyorum.

cnm bnmde bugn 2.günüm olckk.işte oldğm içnn akşmları dnleyeblrm anckk ewe giderknn ewde fln dnlicmmm inş.bndede fydası olrr:)

benim de hafiften bi boyun ağrısı oluyo arada ama çok değil

zaten çok şiddetli olmuyor cnm.zamanla artıcak bu belirtiler bir de benim sağ göğsüm sızladı ağrıdı sol da bir şey yok o küçük kalmasın neden tekin de oluyor ki

zaten çok şiddetli olmuyor cnm.zamanla artıcak bu belirtiler bir de benim sağ göğsüm sızladı ağrıdı sol da bir şey yok o küçük kalmasın neden tekin de oluyor ki

bende de öyle oldu biliyomusun sağ sızladı sol sızlamadı :26:

zaten sol daha küçük

kızlar konuyu şöyle bi toparlayalım başka okuyan arkadaşlarımız varsa..
Nez arkadaşımız başta dinleyen diger arkdaşlarımız hepsi sonuç aldıklarını söylüyolar en azından bi dolgunluk hissediyolar ve agrı sızı oluyo bunlarda büyüdügüne işaret zaten

henüz 21 günü tamamnlayan yok aramızda.. 21 gün dinlenmesi lazım sonra 1hafta ara verilercek
gelişmelere bakıcaz..eger istedigimiz sonuç yoksa..21 gün daha dinleyebiliriz
ama olcagına inanıyruz ki herşeyin başı inanmak...:)

günde 6saat 8saat arası dinliyruz..herkes istedigi sonucu alır umarım arkdaşlar..

canım ben de regl döneminde başladım dinlemeye ve bende de etki olmadı acaba regl iken dinlenmemeli mi

canım sen hangı cızırtılıyı dınledın acaba 3 dk mı yıne eger oyleyse yuskek frekanslı olandır eger 30 sn ıse de 10 gunde 3 cm buyuten melodıdır dınlemen gereken ıse benım verdıgım lınkdekı cnm
cnm ılk sayfadakı ılk lınk var ya ondan ındırecekdın benım ıkıncı gun basladı cnm belırtıler
ya nezcim sen bayadır yapıyosun sanırım war mı bi değişiklik??
su ara buyume durdu cnm hafta bıtımıne dogru bırden buyuyo zaten oyle oldu en son ama sızı boyunda agrılar kasıntılar oluyo tabıkı
aynen benim de öyle sol küçük nez de acaba iki göğsünde de sızı oluyor mu belki ilerleyen zamanlarda dğerinde de başlar

cnm benım sol buyuk sag kucuk ılk baslarda benımde sanırım sagda oldu agrı ılk sonra ıkısınde de oluyo sımdı ve ıkısının de boyutu esıt oldu artık

Kızlar ben bırakıyorum dinlemeyi. Sadece buradan gelişmeleri takip edeceğim ve kendimi gerçekten hazır hissedersem tekrar dinlemeye başlayacağım...

kızlar ben bırakıyorum dinlemeyi. Sadece buradan gelişmeleri takip edeceğim ve kendimi gerçekten hazır hissedersem tekrar dinlemeye başlayacağım...

cnm yerınde olsam 21 gun u tamamlardım sonra bır hafta ara verıp tekrar 21 gun devam ederdım basladın o kadar da dınledın bosa mı gıtsın sımdı yanı mucıze beklemeyın ne olur hem herkesın bunyesı farklı demekkı az once eskı yazılarımı okudumda benım ılk gun kıpırtılar olmaya baslamıs mesela ıkıncı gunde sızılar baslamıs bende cabuk etkı ettı ama sende belkı 10 gunden sonra edecek sabırlı ol lutfen hem alt tarafı dınlıyosun bı zahmetı yok kı sana :26:

Kızlar ben bırakıyorum dinlemeyi. Sadece buradan gelişmeleri takip edeceğim ve kendimi gerçekten hazır hissedersem tekrar dinlemeye başlayacağım...

Nez çok haklı, katılıyorum bak ben az önce bir kıpırtı yok dedimm.. ama olumlu düşünmeyi bırakmadım şimdi nasıl tatlı kaşınıyor bir bilsen..

Kızlar müjdemi isterim. 12. günümdeyim ve göğsüm büyüyor.
Yataktan bir kalktım yüz üstü yatmışım tabi. Annecim o da ne! Göğsüm ele gelir şekilde olmuş. VE BEN ÇOK MUTLU OLDUM. Yatmadan birşey hissetmiştim ama sabah daha iyi anladım.
İyi ki bırakmamışım ya.

Azmini tebrik ediyorum, darısı başımıza hadi 21 günlerimiz bitince yeni bir başlıkta nasıl iç çamaşırı alsak diye paylaşımlar yaparız.. Saglıkla İnşAllah..

ılk tebrık benden gelsın cnm Cok sevındım senın adına dedım ya dınlıyosun dınlıyosun sızı oluyo agrıyo bırgun bı bakıyosun sabah kalkınca fark etmıs cnm Dınlemeye devam kızlar pes etmek yooook Bırde bısey sorcam kızlar benım gogus ucum artık hep dısarda onceden ıcte duruyodu sızde de boyle bı durum varmı acaba bırde kızlar ılk gunlerde cıvıma oluyodu yenı baslayan arkadaslar varmı boyle bı belırtı yumusama cıvıma gıbı yayılıyodu gogus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…