canımm benm hoşbuldkkk iyiyim ALLAh'a şükürr sen nasılsnnn nasl gidiyo melodiiyi dnliyormusn?gelişme vrmıı ben dün dnlemeye başladmm reglym .ama aradaa hissettğm tuhf şyler olduu regl dönemndede etki edermi bu melodi
iyiym cnm sğl bugun sabah sızı oldu hem de bir süre devam etti o da dün az dinlememe ragmen ve badimden biraz daha belirginleşmeye başladı süper bir şey bukızlar kesınlıkle bırakmayın iki gündr bende bir şey yoktu bugun yıne başladı ve sırtım boynum ağrıyor sizde olucak inş. bu belirtiler. regl dönemine benim de bir haftam kaldı acaba o zaman nasıl olucak bende merak ediyorum.
benim de hafiften bi boyun ağrısı oluyo arada ama çok değil
zaten çok şiddetli olmuyor cnm.zamanla artıcak bu belirtiler bir de benim sağ göğsüm sızladı ağrıdı sol da bir şey yok o küçük kalmasın neden tekin de oluyor ki
bende de öyle oldu biliyomusun sağ sızladı sol sızlamadı :26:
zaten sol daha küçük
aynen benim de öyle sol küçük nez de acaba iki göğsünde de sızı oluyor mu belki ilerleyen zamanlarda dğerinde de bbaşlar umarım :26:
bi an önce 21 gün dolsun yaaa
bende de öyle oldu biliyomusun sağ sızladı sol sızlamadı :26:
zaten sol daha küçük
Kafam karıştı benim birşey sorabilirmiyim..? Ben ilk konu başlıgındaki 3. den ilkini indirdim.. Dogrumu.. Birde ben regl döneminde başladım 3. günüm hiç kıpraşım yokk.. Sizlerde ilk 3 gün birşeyler oldumu..?
canım sen hangı cızırtılıyı dınledın acaba 3 dk mı yıne eger oyleyse yuskek frekanslı olandır eger 30 sn ıse de 10 gunde 3 cm buyuten melodıdır dınlemen gereken ıse benım verdıgım lınkdekı cnmcanım ben senn paylaştğn melodiyi indrdmm çok güzl bir melodii.diğeri cızırtılı gibi korkunçç.ama snn paylaştğn linkteki süper ruhumu dnlendiriyo adetaa teşekkrler canım.inşallah fydasıda olurrr bakalmm.
cnm ılk sayfadakı ılk lınk var ya ondan ındırecekdın benım ıkıncı gun basladı cnm belırtılerkafam karıştı benim birşey sorabilirmiyim..? Ben ilk konu başlıgındaki 3. Den ilkini indirdim.. Dogrumu.. Birde ben regl döneminde başladım 3. Günüm hiç kıpraşım yokk.. Sizlerde ilk 3 gün birşeyler oldumu..?
su ara buyume durdu cnm hafta bıtımıne dogru bırden buyuyo zaten oyle oldu en son ama sızı boyunda agrılar kasıntılar oluyo tabıkıya nezcim sen bayadır yapıyosun sanırım war mı bi değişiklik??
aynen benim de öyle sol küçük nez de acaba iki göğsünde de sızı oluyor mu belki ilerleyen zamanlarda dğerinde de başlar
kızlar ben bırakıyorum dinlemeyi. Sadece buradan gelişmeleri takip edeceğim ve kendimi gerçekten hazır hissedersem tekrar dinlemeye başlayacağım...
Duydumu beni ne sag taraf tatlı tatlı kaşınıyor :) ama neden hep sag taraf neredeyse herkes sag diyor..canım ben de regl döneminde başladım dinlemeye ve bende de etki olmadı acaba regl iken dinlenmemeli mi
Kızlar ben bırakıyorum dinlemeyi. Sadece buradan gelişmeleri takip edeceğim ve kendimi gerçekten hazır hissedersem tekrar dinlemeye başlayacağım...
Kızlar müjdemi isterim. 12. günümdeyim ve göğsüm büyüyor.
Yataktan bir kalktım yüz üstü yatmışım tabi. Annecim o da ne! Göğsüm ele gelir şekilde olmuş. VE BEN ÇOK MUTLU OLDUM. Yatmadan birşey hissetmiştim ama sabah daha iyi anladım.
İyi ki bırakmamışım ya.
kızlar müjdemi isterim. 12. Günümdeyim ve göğsüm büyüyor.
Yataktan bir kalktım yüz üstü yatmışım tabi. Annecim o da ne! Göğsüm ele gelir şekilde olmuş. Ve ben çok mutlu oldum. Yatmadan birşey hissetmiştim ama sabah daha iyi anladım.
Iyi ki bırakmamışım ya.