nezcim sennki 10 günde 3 cm mi büyüdüVay canına çok güzllll bşka bşy yaptnmı pekiii??
cnm gecıkmeyı bu degıl on gunde 3 cm buyuten melodı yaptı yanı aslında gecıkmede degıl tam gununde oldum ben hep erken olurdum yanı bır kac gun oyle bı kac kısıde de gecıkme yaptı ama telkın degıl japonların bulusu o melodı yanı
yok diğerinden bahsettiğini anladım da bunda da aynı etki olur mu diye düşündüğüm için öyle dedim. Madem 21 gün doğum kontrol haplarının süreci gibi dinlemek daha mantıklı geldi de bana onun için. 2 gün gecikse panik olurum sonraBiraz pimpirikliyimdir de Bi de büyümeyi durduramazsak diye de düşünmüyo değilim hani Sonra bu sefer de çok büyük diye uğraş dur Aman allah korusun...
Daha bugün dinlemeye başladım ve tam 6 saat aralıksız dinledim inanmazsınız göğüslerimde bir ağırlık hissediyorum işe yarayacağına kesinlikle inanıyorum ve hepimize sabırlar diliyorum :)
Ben sadece gece uyurken diniyorum. sesini duyabilceğim kadar açıyorum sabaha kadar çalıyor.Bir de bende sızı yok 5. günüm ama inanılmaz kaşıntım var Normal mi?? sizce
dha öncee dnledm birazzz ürküttü melodi beni yaaakorktmm ama dnlicem yaa büyümesi içn napalmm:=)
normal canım nez arkadışımızda da hatırladgm kadarıyla kaşıntı oluyordu benimde 4. günüm daha erken devam edelim
bu telkinlerle ilgili harika bir site var.önce özgüveni geliştirmekle işe başlanıyor.sonra hayatınızda yapmak istedikleriniz veya eksikliklerinizle ilgili istediğiniz telkinleride ekleyerek dinlemeye devam ediyorsunuzz.taaakii amacınıza ulaşana kadar..ben bütün dosyaları indirip telkinleri dinlemeye başlamıştım.iki ay dinledim. ama sonra ne olduysa b-iraz sıkıldım. aslında gerçekten çok işe yarıyor. hayır diyemeyen ben ,artık kendimi daha iyi ifade edebiliyorum,dik yürüyorum.yani bu telkinleri bıkıp usanmadan planlı bir liste şekilde 5 sene bıkıp usanmadan dinleyenler bile var..çünki işe yaradığını görüyorlar.yanlız saabırlı olmak lazım.ancak bu sübliminal teknik maalesef ki birçok reklam filmi vs gibi şeylerde kötüye kullanılabiliyor.bu yüzden telkinin içeriğine uygun okunduğundan emin olmak lazımm:26:
hatta o sitede telkinleri hazırlayan kişi erkek olmasaaydı bende bir üyee olarak bu göğüs için bir telkin isteyecektim.ama utandım vallahi.utangaçlık içinde bir telkin dinlesem iyi olacak sanırım..
arkadaşımızın düşünüp hazırlayıp bize sunması çok ince bir davranış gerçekten.
inşallah... en iyisi ben biraz daha araştırayım. gecikme diyince korktum açıkçası. cevabın için teşekkürler bu arada...
canım aynı internet sitesinden mi bahsediyoruz bilmiyorum. ama o beyden bende utana sıkıla benim için göğür büyütmesi için telkin cd si istedim. 1 hafta içinde elime geçti. bir kaç gün dinledim. ama daha sonra sıkıldım dinlemedim. cd hala duruyor
canım aynı internet sitesinden mi bahsediyoruz bilmiyorum. ama o beyden bende utana sıkıla benim için göğür büyütmesi için telkin cd si istedim. 1 hafta içinde elime geçti. bir kaç gün dinledim. ama daha sonra sıkıldım dinlemedim. cd hala duruyor
Ay buraya koysana telkini