Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yok diğerinden bahsettiğini anladım da bunda da aynı etki olur mu diye düşündüğüm için öyle dedim. madem 21 gün doğum kontrol haplarının süreci gibi dinlemek daha mantıklı geldi de bana onun için. 2 gün gecikse panik olurum sonra biraz pimpirikliyimdir de bi de büyümeyi durduramazsak diye de düşünmüyo değilim hani sonra bu sefer de çok büyük diye uğraş dur aman allah korusun...

aklıma gelmedı degıl cnm ama sozlerınde gecıyo ya ıstedıgım boyuta dıye ıstedıgımız boyut onemlı kımse 100 beden falan gecırmesın kafasından sakın Bakalım cnm olursa reglımde farklılık yazarım zaten

arkadaşlar ben dinlemeye başlamamın 6. günü regl oldum herhangi bir yan etkisini görmedim geciktirmediği gibi 1-2 gün erkende geldi korkmayın yani :)

Daha bugün dinlemeye başladım ve tam 6 saat aralıksız dinledim inanmazsınız göğüslerimde bir ağırlık hissediyorum işe yarayacağına kesinlikle inanıyorum ve hepimize sabırlar diliyorum :)

bnde dnliyorm suannn melodi güzlll ya benm ilk dnledğm bu değldikiiii kaba sba bşydiiii yaaa o kızdaki gelşmeyi anlatn videynn linki yokmuu arkadaslarr??

Daha bugün dinlemeye başladım ve tam 6 saat aralıksız dinledim inanmazsınız göğüslerimde bir ağırlık hissediyorum işe yarayacağına kesinlikle inanıyorum ve hepimize sabırlar diliyorum :)

canım darısı hepimzn başına inşyaa bendee yeni başladm dnlemeye melodi çok güzll ama:)

Ben sadece gece uyurken diniyorum. sesini duyabilceğim kadar açıyorum sabaha kadar çalıyor.Bir de bende sızı yok 5. günüm ama inanılmaz kaşıntım var Normal mi?? sizce

kızlar bir konuda sizi uyarmak istiyorum 4 5 yıl öncesine kadar kilom fazlaydı ama göğüslerim 85 cm i geçiyordu diyete başladım uzun süre yaptım tabi yanında sporda yaptım ozellıkle belimi inceltmek için yaptıgım hareketler vardı kilo verdim fakat bu sefer göğüslerim küçücük kaldı diyceğim şu ki zayıflarken sakın üstünüzü çalıstrmayın göğüsler küçülüyor ve diyet yapmayı düşünüyorsanızda protein alın çünkü protein eksikliği göğüsleri sarkık yapıyor bu arada telkin nasıl gidiyor ben bugun yogundum pek dinleyemedim geceye kadar artık full dinlerim

Ben sadece gece uyurken diniyorum. sesini duyabilceğim kadar açıyorum sabaha kadar çalıyor.Bir de bende sızı yok 5. günüm ama inanılmaz kaşıntım var Normal mi?? sizce

normal canım nez arkadışımızda da hatırladgm kadarıyla kaşıntı oluyordu benimde 4. günüm daha erken devam edelim

canım aynı internet sitesinden mi bahsediyoruz bilmiyorum. ama o beyden bende utana sıkıla benim için göğür büyütmesi için telkin cd si istedim. 1 hafta içinde elime geçti. bir kaç gün dinledim. ama daha sonra sıkıldım dinlemedim. cd hala duruyor

inşallah... en iyisi ben biraz daha araştırayım. gecikme diyince korktum açıkçası. cevabın için teşekkürler bu arada...

Kızlar bu konuda ben de yorum yapmak istiyorum. Ben regl döneminde dinlemeye başladım. Ve bende nerdeyse etki etmedi. Dün gece biraz etki eder gibi oldu ama nafile.. Devamı yok yani.

Ay buraya koysana telkini

O bahsettiğiniz sitedeki Atakan Bey bildiğim kadarı ile bu konuda profesyonel.

r a p i d de upload et canım istersen ayrıntılı anlatabilirim

Son düzenleme:
bir hastalığını kendi düşünce gücü ile tedavi etmeye çalışan bir insan, bu amaçla yaptığı telkin işlemlerinden sonra, kendisini sık sık gözlemlemeye, hastalığının geçip geçmediğini düşüncesinde sik sık irdelemeye girişmemelidir. Tedavi amaçlı telkin işlemlerini ciddiyet, sabır ve olumlu sonuç vereceği inancıyla sürdürerek ve bu konuda hep iyimser düşünceler içinde olmaya çalışarak sabırla olumlu sonucu beklemek insanı bu konuda başarıya götürecek en uygun yoldur. Başarılı telkin işlemleri yapabilmek, insanın kendi düşüncelerini yönetebilmesini gerektirmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…