Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sadece gece uyurken diniyorum. Sesini duyabilceğim kadar açıyorum sabaha kadar çalıyor.bir de bende sızı yok 5. Günüm ama inanılmaz kaşıntım var normal mi?? Sizce
naptınız bakalım kızlar bugün pek giremedim nete. Ben 2 saatiir dinliyorum göğüslerimin arası kaşınmaya başladı
benim dünle bugun belirtiler yok Bugun pek dinleyemedim gerçi uyurken dinlemeye çalışcagım telefona bir şey olmaz umarım
cnm benımde kac gun oldu bak ama hergun hergun olmuyo oyle agrı mesela bugun cook az oldu normale gore gogusumde boynumda oldu daha cok gunduz aksam hıc dınleme fırsatım olmadı ve hıc olmadı sızı sımdı yenı dınlıyorum dınledıkce oluyo gercekden cnm bırde bunu anladım dınlerken de oluyo acaba 21 gun sonunda dınlemeyınce buyume devam edermıkı yaa
ben sabırsızım biraz .daha yeni başladım ondan olabilir inşallah 21 gün snra da etkisi devam eder
cnm belkı yenı baslamakla da ılgılı olabılır ama oyle aman aman cok agrı zaten olmuyo kı benım 16 gun oldu bazı gunler olmadıgı bıle oluyo agrı nerdeyse yanı ama buyume oluyo yanı merak etme sen devam et oyle regl oncesı agrı gıbı falan zaten olmuyo
evet cnm buyuyobenim de kaşınmaya başladı bu büyüyo demek mi şimdi
bırakmak yok sonuna kadar dinleyeceğim reglme bir hafta falan var belki de ondandır ilk gün ve 2. Gün olmustu agrılar sızılar sımdı ıkı gundr yok ıns yıne olur sabırlı olmak gerek.
burcu hg cnm sende mı burdasın naber tatlım
hadı bakalım kolay gelsın cnm Sonucu paylasırsın bızlerle sende artık Kızlar aklıma bısey geldı etkı etmedıgını soyleyen arkadaslar acaba yuksek frekanslı olan parfaıtın ıkıncı yukledıgını dınlıyo olmayasınız cunku onun cok etkılı olmayabılecegını soylemısdı parfaıt ılk sayfadakı ılk lınkden ındırdınız demı:44:
hadı bakalım kolay gelsın cnm Sonucu paylasırsın bızlerle sende artık Kızlar aklıma bısey geldı etkı etmedıgını soyleyen arkadaslar acaba yuksek frekanslı olan parfaıtın ıkıncı yukledıgını dınlıyo olmayasınız cunku onun cok etkılı olmayabılecegını soylemısdı parfaıt ılk sayfadakı ılk lınkden ındırdınız demı:44:
Kafam karıştı benim birşey sorabilirmiyim..? Ben ilk konu başlıgındaki 3. den ilkini indirdim.. Dogrumu.. Birde ben regl döneminde başladım 3. günüm hiç kıpraşım yokk.. Sizlerde ilk 3 gün birşeyler oldumu..?
Kafam karıştı benim birşey sorabilirmiyim..? Ben ilk konu başlıgındaki 3. den ilkini indirdim.. Dogrumu.. Birde ben regl döneminde başladım 3. günüm hiç kıpraşım yokk.. Sizlerde ilk 3 gün birşeyler oldumu..?
Keyifle dinliyorum şimdi telefonuma attım kesintizis dinlemek için.. Pozitifte düşünüyorum bakalım neler olucak.. Teşekkür ederimm.. Keyifli dinlemeler..nımmm bn ilk dün akşm dnledmm reglym bndee ama kaşntı gibi şeyler hissettm aradaa sn dnlemeye devm et bncee ümidini kaybetmeee dnlemektn zarar gelmezz :)