Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bana çok büyük geliyo işte bunlar. ben daha genç kız memesi tarzında seviom Tam avuçluk olcak, belki biraz taşcak, daha fazla değil

bence cok guzel cnm ama tercıh meselesı tabı bıde herkesın govdesı genıs olmuyo o yuzden buyukde gelebılırama bana gore tam ıdeal

Baska hangi konularda ise yariyor bu telkin hadisesi?

Stres, sigara bırakma, boy uzatma, kendine güven vesaire vesaire. her konuda olabilir. tabii bu sadece göğüs büyütmek ve dirileştirmek için.

Son düzenleme:
bence cok guzel cnm ama tercıh meselesı tabı bıde herkesın govdesı genıs olmuyo o yuzden buyukde gelebılırama bana gore tam ıdeal

hehehe inceyim ben, bende hiç hoş durmaz öyle neyse inşallah olcak istediğimiz gibi :)

gerçi buna bayıldımmmm, vazgeçtim böyle istiyorum ben hahaha

Son düzenleme:
hehehe inceyim ben, bende hiç hoş durmaz öyle neyse inşallah olcak istediğimiz gibi :)

evet cnm buyuk olması degıl vucuduna uygun boyutda olup yakısması guzel durması onemlı bazısında 75 bıle cok hos durabılıyo ama 80 kotu durabılıyo yanıherkese ıstedıgı sekılde olsun ınsallah

Sonuna kadar dinleyeceğim tabi canım bırakmammm küçük olduğu için bir an önce büyüsünler istiyoruz biz ama çok şükür belirtilerini gösteriyor telkine cevap veriyorlar ooyyyyy mıncırırıımmm onları beeennn

Ya evet bende o büyümeyecek korkusunda olanlardanım of

devam et cnm pes etmek yok
Ya evet bende o büyümeyecek korkusunda olanlardanım of
rahat ol dınlemeye devam et soyle bı ıkı uc ay gecsın cnm acele etme olur elbet zamanla

gerçi buna bayıldımmmm, vazgeçtim böyle istiyorum ben hahaha

benım koyduklarım bundan daha kucuk cnm ben dık ıstıyorum alt kısmı olmayacak dık durunca boyle ıkıye katlanmayacak yanı

Bu linkler açilmiyor?

herkes dik ister yaa :) ay ne bilim o resimde derli toplu duruyo ya, çok hoşlaştım neyse biraz büyüsünler o zaman karar veririm nası istediğime

4.günüm oluyo kaşıntı var sızlama şeklinde ağrıda var birde sadece göğüslerde değil koltuk altı omuzlara doğru ben ev hanımıyım tüm gün evde dinliorum hatta dinlerken kendimde okuyorum sözlerini arada uyurkende kulaklık takıp dinliorum adaçayı içip her gecede masaj ve egzersiz yapıyorum regl dönemime çok olmasına rağmen sanki o dönemdeymişim gibi oldu bende anlamadım çok hoşuma gitti böle oldukça daha inançla dinliorum olucak inanıyorum

birde merak ediyorum bnmle aynı problemi yaşayan varmı sütüm üzüntüden kesildi 2 gün içindede göğsümdeki damarlar gidip göğsümde boşaldı hiç bişey kalmadı bi çok şey söylediler nazar süt çekilince böle olur filan bnm gibi bu sorunu yaşayan daha sonradan düzelen oldumu arkadaşlar yada bi yakınında gören duyan bilginiz varmı?

gerçekten işe yarıyormu ya?

ben yeni başladım arkadaşım ama her değişikliği tek tek yazıcam arkadaşlar çok memnun bende sigara için olan telkini duymuştum daha önce bi çok insanın bu şekilde bıraktığını burdaki arkadaşların yorumunu okudum çok etkilendim birde daha ilk gün sanki içinde bişeyler kıpır kıpır hissettim dinleyeli 3 saat ya oldu ya olmadı çok ümitlendim bugün 4. günüm bakalım inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…