bana çok büyük geliyo işte bunlar. ben daha genç kız memesi tarzında seviom Tam avuçluk olcak, belki biraz taşcak, daha fazla değil
Baska hangi konularda ise yariyor bu telkin hadisesi?
bence cok guzel cnm ama tercıh meselesı tabıbıde herkesın govdesı genıs olmuyo o yuzden buyukde gelebılır ama bana gore tam ıdeal
hehehe inceyim ben, bende hiç hoş durmaz öyleneyse inşallah olcak istediğimiz gibi :)
oyle cnm ınsallah herkes ıstedıgı guzel sonucu alırkarıncalar tum vucudunda dolanıyo cnm goguslerde de tabı belırtılerın baslamıs ıste ne guzel devam et sonuna kadar dınle cnm aslında soyle bısey var 80 beden olsaydı da 85 yapmak ıcın ugrassaydık boyle olmazdık daha sabırlı olurduk ama cok kucuk olunca ınsan korkuyo yanı buyumezse falan dıye ama cok sukur ıse yarıyo cnm
oyle cnm ınsallah herkes ıstedıgı guzel sonucu alırkarıncalar tum vucudunda dolanıyo cnm goguslerde de tabı belırtılerın baslamıs ıste ne guzel devam et sonuna kadar dınle cnm aslında soyle bısey var 80 beden olsaydı da 85 yapmak ıcın ugrassaydık boyle olmazdık daha sabırlı olurduk ama cok kucuk olunca ınsan korkuyo yanı buyumezse falan dıye ama cok sukur ıse yarıyo cnm
Ya evet bende o büyümeyecek korkusunda olanlardanım of
devam et cnmSonuna kadar dinleyeceğim tabi canım bırakmammmküçük olduğu için bir an önce büyüsünler istiyoruz biz ama çok şükür belirtilerini gösteriyor telkine cevap veriyorlar ooyyyyy mıncırırıımmm onları beeennn
rahat ol dınlemeye devam et soyle bı ıkı uc ay gecsın cnm acele etme olur elbet zamanlaYa evet bende o büyümeyecek korkusunda olanlardanım of
hehehe inceyim ben, bende hiç hoş durmaz öyleneyse inşallah olcak istediğimiz gibi :)
gerçi buna bayıldımmmm, vazgeçtim böyle istiyorum ben hahaha
bu dosyada ses frekansım bıraz daha yuksek.. ama cok yuksek tutmadım yıne.. cızırtı seklınde duyacaksınız.. yuksek tutarsam olmaz.. cunku amacımız bılıncımızden zıyade bılıncaltımızın bu frekansları alması.. bunun ıcın beyın dalgası ve sesın alpha, beta, theta boyutlarını kullanıyoruz.. ama sıze tavsıyem ılk sayfaya eklemıs oldugum ses dosyasını dınlemek olacak, en etkılı yontem ılk sayfada olan..
Ses Frekansı Yüksek Olan Dosya İndiriniz
:82::82::82:
Bu linkler açilmiyor?
moralini bozma telkine inan eskisindende güzel göğüslerin olacak inş :)
aa canım benim ya .çok zor d imi.artık son çare silikon yaptırmak kalıyor. ama o da dünyanın parası. durumun varsa yaptırırsın tabii.
ama merak etme hepimiz bıu telkine umut bağladık. ve bi çok kişi sonuç aldı.ve zaten kaşıntılar başlamış. bundan güzel haber mi var.
kaç gündür dinliyorsun cnm ?
zaten boşver onu, duymayınca daha etkili oluyor =)
yapma yau :82: ceyar sende mi dinliyorsun
gerçekten işe yarıyormu ya?
gerçekten işe yarıyormu ya?
hahah evet anam, niye şaşırdınneyse muhabbet etmeyelim, rahatsız oliylerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?