• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

dınle cnm dınle son bı 21 gun daha sabret sonra omur boyu rahat edeceksın:1:ben 3. 21ınde faydasını gordum tatlım o yuzden de tavsıye edıyorum kesınlıkle hızlandı sankı ama dınlemeyı bıtırınce daha cok buyuyo sankı bu ara karıncalarım yıne geldı:52: Ozellıkle goguslerde dolanıyolar:9:

yerim ben o karıncaları :21::21: bi arada da bana gönder nez'im lütfen bende karınca istiyorum:3::3:

yerim ben o karıncaları :21::21: Bi arada da bana gönder nez'im lütfen bende karınca istiyorum:3::3:

off bunlar ne yaaa hayal gibi... Hem boyutları süpper hem de gayet formunda bi gıdım sarkma yok.
Amaaan bu kadar olsun da sarkmayı toparlamak kolay:76::76:

cnm yollayım bazen rahatsızlık verıyo cunku sureklı ıcımde dolasıp duruyolar sankı kan dolasımı dıye dusunuyorum hızlanınca hıssedıyo olabılırız belkı:9:

Olmusken boyle olsun cnm madem olacak demı ama dık olsun cnm nıye sarkıkla ugrasalım onca sene beklemısız :1:fazlasıyla hakettık bence :9:

4.günüm oluyo kaşıntı var sızlama şeklinde ağrıda var birde sadece göğüslerde değil koltuk altı omuzlara doğru ben ev hanımıyım tüm gün evde dinliorum hatta dinlerken kendimde okuyorum sözlerini arada uyurkende kulaklık takıp dinliorum adaçayı içip her gecede masaj ve egzersiz yapıyorum regl dönemime çok olmasına rağmen sanki o dönemdeymişim gibi oldu bende anlamadım çok hoşuma gitti böle oldukça daha inançla dinliorum olucak inanıyorum :1:

dınlemeye devam et cnm sakın bırakma aynı belırtılerı bende yasadım ılk gunlerde hatta ılk anlarda basladı benımde boyle belırtıler sanırım sende erken sonuc almaya baslayacaksın :9: Zaten sırf gogusde olmuyo kı agrı omuz kol ılerde bacak agrısı ama hepsı gecıcı etkı bunların cnm gogusdekı agrı devam edıyo bı tek:16:sakın bırakma ben 3 kez 21gunu de dınledım cnm ılk halıyle cok fark var suan en kısa zamanda sonuc alman dılegıyle :34::16:

İğne batması bugünde hafif hafif devam ediyor :66: gece kulaklıkla dinledim de ama sahura kalktığımda sağ bacağımda dizimden aşağısında baldırımda ağrı oldu valla yatana kadar geçmedi burdada nez12 felan krap girdi demişti ama benim ağrı oldu acaba bu da telkinden mi merak ettim :26: normalde olmuyordu böyle..

dınlemeye devam et cnm sakın bırakma aynı belırtılerı bende yasadım ılk gunlerde hatta ılk anlarda basladı benımde boyle belırtıler sanırım sende erken sonuc almaya baslayacaksın :9: Zaten sırf gogusde olmuyo kı agrı omuz kol ılerde bacak agrısı ama hepsı gecıcı etkı bunların cnm gogusdekı agrı devam edıyo bı tek:16:sakın bırakma ben 3 kez 21gunu de dınledım cnm ılk halıyle cok fark var suan en kısa zamanda sonuc alman dılegıyle :34::16:

aslında biraz korktum çünkü dün gece msj ı yaparken zorlandım epey ağrı oldu yanlar ve alt kısımlar acıyo dokununca ergenlikte olur ya öle bi acı kendi kendime yuh dedim ya nazar değmesinden korkuyorum psikolojik filan olabilirmi bilmiorum sizdede oluyomu msj yapınca yada elleyince göğsüm böle löp löp derler ya nasıl anlatsam sanki içinde bişey yuvarlak ama yağ gibi çok hoşuma gitti birde bacak ağrısı demişsin bnm dün ayaklarımda dizlerde ağrı oluştu tüm gün kıtladı durdu kas gevşetici filan sürdüm telkini dinliorum bırakmıycam masajımı yapıorum adaçayı içiyorum adak ta adadım dua mıda ediyorum olucak inş.. :1: bnm 2 günde göğsüm kayboldu okudunmu bilmiom yazmıştım sütüm çekildi göğsümde öle gitti yani aslında vardı göğsüm inanıyorum geri gelicek :90:

Son düzenleme:
aslında biraz korktum çünkü dün gece msj ı yaparken zorlandım epey ağrı oldu yanlar ve alt kısımlar acıyo dokununca ergenlikte olur ya öle bi acı kendi kendime yuh dedim ya nazar değmesinden korkuyorum psikolojik filan olabilirmi bilmiorum sizdede oluyomu msj yapınca yada elleyince göğsüm böle löp löp derler ya nasıl anlatsam sanki içinde bişey yuvarlak ama yağ gibi çok hoşuma gitti birde bacak ağrısı demişsin bnm dün ayaklarımda dizlerde ağrı oluştu tüm gün kıtladı durdu kas gevşetici filan sürdüm telkini dinliorum bırakmıycam masajımı yapıorum adaçayı içiyorum adak ta adadım dua mıda ediyorum olucak inş.. :1: bnm 2 günde göğsüm kayboldu okudunmu bilmiom yazmıştım sütüm çekildi göğsümde öle gitti yani aslında vardı göğsüm inanıyorum geri gelicek :90:

Yuvarlak bişey var dedin ya o sert mi ve acıyor mu?

rica ederim :34:
bu konuda kesınlıkle katılıyorum sana.. bu hazırlamıs oldugum ılk ses dosyası degıl.. baska bır platformda da hazırladıgım ses dosyalrı mevcut.. burda onemlı olan telkınlerın hazırlanıs surecıdır bahsettıgın gıbı.. bılıncaltına yanlıs komutlar vermek farklı sonuclara neden olabılır.. telkın hazırlama surecınde oncesınde bu ıste daha deneyımlı olan arkadasımla calısıyorduk.. daha sonrasında okudugumuz kaynaklar ve de bu ısın hassasiyetıne vurgu yapan metınlerle daha dıkkatlı calısmaya basladık.. dıkkat ettıysen cogu sıtede ses dosyalarındakı telkınler acıklanmaz.. ben bu dosyayı ınderecek olan kısılerın zıhınlerınde en ufak bır tereddute dahı yer vermemek adına telkınlerı hazırlamıs oldugum tum dosyaların ıcerısıne eklerım.. olumsuz cumleler kullanmadan, muhtacıyet belırtmeden hazırlamaya ozen gosterırım cumle kuruluslarını.. ayrıca bır dıpnot da duseyım.. programın kullanılısına aıt tum vıdeolar neredeyse ınternet ortamından kaldırılmıs, programı ındırenler bu yuzden kullanamıyorlar.. verılen bır vıdeo vardı.. ılk baslarda ona bakıp yapmaya calıstım olmuyor ne yaptıysam olmuyor.. cok ınat ettım ama.. bır gun yatıodum uykudan bı kalktım kı burada sevgılı bılıncaltım olaya el attı kendısınde olan yanıtı bana verdı :) sonrasında hazırlamaya basladım.. baslarda kıtaplarda kullanılan olumlu tlkınlerı kullandım, sonrasında kendım de olusturmaya basladım :1::1:

Arkadaslar bu tarz programlari bedava indirebilecegimiz bir site var mi? buldum bir kac program ama ucretliydi
bilgisi olanlar ozelimden msj atarsa sevinirim....

zamanla cnm hersey olacak hatta daha fazlası ınsallah yeterkı sabırlı ol dınlemeye de devam et cnm:16:

hiç bu kadar sabırlı olmamıştım ben yaaa:37: nezcim bişey daha sormak istiyorum, sen 3 telkin arasında 1 hafta dışında ne kadar ara vererek başladın bi sonrakini dinlemeye.?

koltuk altı ağrısı, omuz ağrısı, sırt ağrısı ve göğüs sızısı çekiyorummmmm deminden beriii:nazar::64::64::64:
teker teker gelinnn yaw:1: bu arada koltuk altı ağrısı çok feci bişeymiş yahu ama değerrrr:8:

koltuk altı ağrısı, omuz ağrısı, sırt ağrısı ve göğüs sızısı çekiyorummmmm deminden beriii:nazar::64::64::64:
teker teker gelinnn yaw:1: bu arada koltuk altı ağrısı çok feci bişeymiş yahu ama değerrrr:8:

yav bi ben çekemedim bu ağrıları:44:
henüz daha hiç bi yerim ağrımadı:59:
acaba neden ağrımıyor:50:
bugün 7. günüm:43::43:

yav bi ben çekemedim bu ağrıları:44:
henüz daha hiç bi yerim ağrımadı:59:
acaba neden ağrımıyor:50:
bugün 7. günüm:43::43:

benim 2. 21 bitti yarın 3.21'e başlıcam benim de bu tip ağrılar yeni yeni olmaya başladı önceden de oldu ama bu kadar arka arkaya ve sıkça olmadı senin de olur canım merak etme sakın daha erken belki senin tepkilerin sonra belirlemeye başlayacak, ama emin ol er ya da geç oluyor :66:

benim 2. 21 bitti yarın 3.21'e başlıcam benim de bu tip ağrılar yeni yeni olmaya başladı önceden de oldu ama bu kadar arka arkaya ve sıkça olmadı senin de olur canım merak etme sakın daha erken belki senin tepkilerin sonra belirlemeye başlayacak, ama emin ol er ya da geç oluyor :66:

tşk ederim cnm :59::59::59::59:
SENİN DE Mİ 7. GÜNÜN DE BİR ŞEY YOK TU

Son düzenleme:
Kim rahatsiz oluyor biz konuyu masaya yatiriyoruz surda :27: peki sonuc alirsan paylas bizimle ceyarcim :1:

Canım rahatsız olanlar var derken benden bahsediyo arkadaşın.evet rahatsız oluyorum ve yalnz olduğumu da düşünmüyorum.Günde 10 sayfa yazılıyo ve tek tek incelemek zorundaym ben bunları çünkü tek bi ayrıntı kaçırmadan bu telkine devam etmek istiyorum.kocalarınız göğüslernz hakkındaki düşüncelerini ya da başka konuları okumak için girmiyorum bu siteye. Ayrıca göğüs büyütme konusunda konuştuklarınızdan rahatsz olduğumu söylemedem ben.yazdklarımı dikkatli okuyun öyle cevap verin ;)

Back