• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar slm herkese bende telkincilerdenim...:)

Şurayı misafir olarak ziyaret edenleride anlamıyorum arkdaşlar utancak bişey yok bunda...

Nezim ısrarın üzüerine 3.telkini yarın dinlemeye başlıyorum

Yeni arkadaşlar var onlara moral vermek için geldim

Çünkü bende güzel sonuçlar aldım

Biraz sabır ve inanç gerçekten oluyo hayal değil..;)

Soru sormak isteyen olursa özelden alabilirm

Herkese kolay gelsin:D

ayy ne güzelll canım darısı başıma bi an önceeee:61:
zamanla cnm hersey olacak hatta daha fazlası ınsallah yeterkı sabırlı ol dınlemeye de devam et cnm:16:
peki canım sağol bekleyeyim bakalım şöyle bi ikinci 21 falan da olsun dimiii :64::66:
ucuncuden sonra hele fark oyle acılıyokı ılk halıyle cnm masajla falan hıc bos yere ugrasma derım ben dınlemeye devam et duzenlı sekılde ve bekle cnm:1:
bizim de bu kadar olur mu yaa. Bana inanılmaz geliyor. Yok canım o kadar olmaz heralde.:59::59::59::59:
olur cnm belkı zaman alır ama olur merak etme hatta daha guzelı olur bencede bunlar sarkmıs bıraz:9:

Ceyar cnm cok da buyuk ıstemıyorum kı:9:80 c d tamam olsunda bı 80 razıyım yanı :60:

bizim de bu kadar olur mu yaa. bana inanılmaz geliyor. yok canım o kadar olmaz heralde.:59::59::59::59:

bence olur kızlar yaa. yıllarca yerinde sayan memeişlerimizi birkaç ayda harekete geçirebiliyorsak o da olur

hem nez diyor ya bu telkin bi süre sonra beynimize işlenmiş oluyormuş, dinlemesek de istediğimiz gibi memüşlere sahip olana kadar beynimiz devam ediyormuş büyüme emri vermeye

inanın arkadaşlar

baksanıza nezin hiç yok gibiymiş, a olmuş b'ye doğru da gidişat varmış

benimki a. o zaman c'ye kadar gider oh oooh :66::66::66:

kızlar slm herkese bende telkincilerdenim...:)

şurayı misafir olarak ziyaret edenleride anlamıyorum arkdaşlar utancak bişey yok bunda...

Nezim ısrarın üzüerine 3.telkini yarın dinlemeye başlıyorum

yeni arkadaşlar var onlara moral vermek için geldim

çünkü bende güzel sonuçlar aldım

biraz sabır ve inanç gerçekten oluyo hayal değil..;)

soru sormak isteyen olursa özelden alabilirm

herkese kolay gelsin:d
dınle cnm dınle son bı 21 gun daha sabret sonra omur boyu rahat edeceksın:1:ben 3. 21ınde faydasını gordum tatlım o yuzden de tavsıye edıyorum kesınlıkle hızlandı sankı ama dınlemeyı bıtırınce daha cok buyuyo sankı bu ara karıncalarım yıne geldı:52: Ozellıkle goguslerde dolanıyolar:9:

dınle cnm dınle son bı 21 gun daha sabret sonra omur boyu rahat edeceksın:1:ben 3. 21ınde faydasını gordum tatlım o yuzden de tavsıye edıyorum kesınlıkle hızlandı sankı ama dınlemeyı bıtırınce daha cok buyuyo sankı bu ara karıncalarım yıne geldı:52: Ozellıkle goguslerde dolanıyolar:9:

Sen olmasan zaten ne telkin dinlerdim ne bişey yapardım canım biliyosun
Bana baya yol gösterdin :71:

Sen olmasan zaten ne telkin dinlerdim ne bişey yapardım canım biliyosun
Bana baya yol gösterdin :71:
ne demek cnm faydam olduysa ne mutlu bana:16:
heheh evet biraz sarkmaya başlamış. ama rengi olsun boyutu olsun çok iyi :56: :60:

cnm rengı herkesın kendı ten rengıne gore oluyo kı sonucda :9:bız daha once forma resımler koyduk cnm cok guzeldı onlar 80d den kastım aslında o resım:1:

zamanla cnm hersey olacak hatta daha fazlası ınsallah yeterkı sabırlı ol dınlemeye de devam et cnm:16:

ucuncuden sonra hele fark oyle acılıyokı ılk halıyle cnm masajla falan hıc bos yere ugrasma derım ben dınlemeye devam et duzenlı sekılde ve bekle cnm:1:

Sağol canım benim senin önce dinlemen daha iyi olmuş moral veriyorsun baya çok teşekkürler :81::66: benim bu sabah felan sanki iğneler batıyordı sanki incecik incecik bişeyler geçiyordu sağ göğsümün içinden ohhh bişeyler oluyorrrr :64::62: 80 olan sütyenimden bakıyorum da sanki büyüdüler biraz :66::64: bugün böyle bişeyler oldu bakalım inşallah devam eder :61:

Sağol canım benim senin önce dinlemen daha iyi olmuş moral veriyorsun baya çok teşekkürler :81::66: benim bu sabah felan sanki iğneler batıyordı sanki incecik incecik bişeyler geçiyordu sağ göğsümün içinden ohhh bişeyler oluyorrrr :64::62: 80 olan sütyenimden bakıyorum da sanki büyüdüler biraz :66::64: bugün böyle bişeyler oldu bakalım inşallah devam eder :61:

önemlı degıl cnm keske sonuc almıs olsaydım yanı bı sene once olsaydı da sonuca ulasmıs olupda sızlere yardımcı olabılseydım cnm ama ıste 4aya dogru gıdıyo bakalım daha ne gelısmeler olacak:34:ıgne batması bı belırtı cnm evet:32:o ıncecık bıseyler gecıyo dedıgın karınca gezıyo gıbı mı kan dolasımı hızlanıyo sanırım o hala oluyo bende:1:bı ara durmusdu bı kac gundur arttı yıne:16:duzenlı dınledıgın surece guzel sonuclar alacaksın ınsallah cnm

ne demek cnm faydam olduysa ne mutlu bana:16:

cnm rengı herkesın kendı ten rengıne gore oluyo kı sonucda :9:bız daha once forma resımler koyduk cnm cok guzeldı onlar 80d den kastım aslında o resım:1:

biliyorum da sulanmışken tam sulanıyım dedim :60:

$meme.jpg$Silikonsuz-Ameliyatsiz-Gogus-Buyutme.jpg

biliyorum da sulanmışken tam sulanıyım dedim :60:

cnm bu kadar ıstıyoruz ıste bu resımdekıler daha guzel:9:

önemlı degıl cnm keske sonuc almıs olsaydım yanı bı sene once olsaydı da sonuca ulasmıs olupda sızlere yardımcı olabılseydım cnm ama ıste 4aya dogru gıdıyo bakalım daha ne gelısmeler olacak:34:ıgne batması bı belırtı cnm evet:32:o ıncecık bıseyler gecıyo dedıgın karınca gezıyo gıbı mı kan dolasımı hızlanıyo sanırım o hala oluyo bende:1:bı ara durmusdu bı kac gundur arttı yıne:16:duzenlı dınledıgın surece guzel sonuclar alacaksın ınsallah cnm

Olsun canım yaa sonuç almışın yine yani bu da güzel :70::81: evet canım karınca dolaşması gibide oluyor :61: bu belirtileri hissedince daha çok dinleyesim geliyor valla :66::62:

NKANKAL,

Subliminal (Bilinçaltı) Telkin Yöntemi Nedir?

Subliminal telkin yöntemi bilinçüstünü devredışı bırakarak direk bilinçaltına mesaj gönderme yöntemidir. Subliminal telkin yöntemleriyle inanılmaz şeyler yapılabilmektedir.

Öncelikle müziklerin arka planına eklenen subliminal mesajlardan bahsedelim.

Subliminal Müzik Ne Demektir?

Subliminal müziklerin arka planına çeşitli tekniklerle gizlenmiş olumlama cümleleri vardır. Bu olumlama cümleleri bilinçaltı için özel olarak hazırlanır. Siz müziği dinlerken herhangi bir olumlama cümlesi duymazsınız ancak bu sesler bilinçaltınıza ulaşır. Müzikler genellikle MP3 formatında hazırlanır.

Bu mp3ler çeşitli şikayetlere göre bilinçaltındaki olumsuz kalıpları yenileriyle değiştirmeye yönelik olumlama cümleleri içerir. Olumlamalar mp3′lerde duyulmayacak düzeydedir. Subliminal teknolojinin özelliği de budur.

Bir cümlenin tekrarı sırasında kulağınızla duyarak direnç göstermenizi engellemek için olumlamalar mp3′lere gizlenmiştir. Böylece tekrarlarla, bilinçaltına gitmesi ve orada bu yeni inanç modellerinin kabul görmesi kolaylaşır.

Kulağın duymaması bilinç altının algılamadığı anlamına gelmez. Zaten 24 saat süreyle çalışan bilinçaltı duymadığınızı ya da görmediğinizi sandığınız mesajları kolayca algılar.

Subliminal ve supraliminal düzeyde bu mesajların verilme sebebi, daha önce de belirtildiği gibi, yorumlayan ve itiraz eden bilinç duvarını aşmaktır.

İnsanın beyninde olumlu düşünce kalıbı olmadığı zaman hayatını beynindeki olumsuz kalıplara göre değerlendirir ve sonucunda mutsuz, olumsuz ve huzursuz bir hayat yaşar. Olaylar beynimizde değerlendirildiğinde olumlu bir kalıp yoksa sonuç itibariyle değerlendirme de olumsuz yapılabiliyor.

Olumlama mp3’lerinde beynimize olumlu mesajlar veriliyor. Bu telkinler, olayları değerlendirirken alternatif bir düşünce oluyor. Ama beynimizde sadece olumsuzluk varsa alternatif de olmadı mı sonuç hep olumsuz oluyor. Beyin alternatifleri uyguladıkça ve sonucunda yarar sağladıkça olumlu düşünceleri daha çok kullanmaya başlayacaktır, bu da hayatımızı değiştirmemize imkan sağlıyor. Tabii bu bir süreçtir ve beynimiz yeni düşünceye çoğu zaman kapalıdır. Çünkü beynimiz garanticidir, daha önce bir olumsuz düşünceden yarar sağladığı için değiştirmek istemez.
Alternatif düşünce yoksa zaten o zaman işimiz daha da zorlaşır.

ALINTIDIR

Son düzenleme:
Olsun canım yaa sonuç almışın yine yani bu da güzel :70::81: evet canım karınca dolaşması gibide oluyor :61: bu belirtileri hissedince daha çok dinleyesim geliyor valla :66::62:

oyle cnm ınsallah herkes ıstedıgı guzel sonucu alır:16:karıncalar tum vucudunda dolanıyo cnm goguslerde de tabı belırtılerın baslamıs ıste ne guzel devam et sonuna kadar dınle cnm :52: aslında soyle bısey var 80 beden olsaydı da 85 yapmak ıcın ugrassaydık boyle olmazdık daha sabırlı olurduk ama cok kucuk olunca ınsan korkuyo yanı buyumezse falan dıye ama cok sukur ıse yarıyo cnm:53:

Buradan İndiriniz

Alternatif Link

Bir alternatif daha

hadi bakalım kızlar.. su tuhaf, rahatsız edıcı beyın dalgasından olsuturulmus melodılı dosyadan kurtarabılmeniz adına bunu hazırladım sizlere.. Oncelıkle bu ses dosyasının nasıl kullanılması gerektıgınden bahsedeyım bıraz..

Telkinli ses dosyamızı yani subliminal msj içeren ses dosyamızı 21 gun aralıksız dınlemenız gerekmekte. Cunku bılıncaltı kendısıne ıletılen msjı bu surec ıcerısınde tam olarak absorbe etmektedır. Gun ıcerısınde en az 6 saat dınlemenız gerekıyor.. 6-8 saat arası ideal dınleme suresıdır. Bir yandan işinize devam edip diğer yandan bunu da dınleyebılırsınız. İlla ki kullaklıkla dinleyeceksiniz diye bir şart yok. Muzık sesının duyabılecegınız olcude olması yeterlıdır. Ayrıca dınlerken sıkılmamanız adına slow bır parca da sectım sızlere..

Merak edenler için hazırladıgım telkın ıcerıgını de eklıyorum. Soz konusu bu telkın hazırlanmıs olan ses dosyasının ıcerısıne gomulmustur. Sız sadece muzık sesini duyacaksınız ama ıcerısınde kendı seslendırıgım bu telkin cumleleri yer almakta..

Telkin Metni

* Bir şeyler oluyor.

* Zihnim göğüslerimi istediğim ölçüde büyütüyor.

* Ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögslerime yönleniyor.

* Tüm erişilebilir gıdalar gögüslerime yönleniyor.

* Gögüslerimin sağlığı, canlılığı ve boyutu artıyor.

* Ölçüsünü artırmak ve daha büyük ve dolgun kalması için göğüslerime doğru kan akışı artıyor.

* Zihnimin sonsuz gücünü, göğüslerimin boyutunu artırmak için kullanıyorum.

* Göğüs ölçüm hakkında kendinime güvenim artıyor.

* Göğüslerim muazzam bir ölçüdeler ve oldukça dolgunlar.

* Göğüs ölçümden memnunum.

* Beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum.

* Daha dolgun, büyük, canlı ve de saglıklı goguslere sahıbım..

* Şükürler olsun.. Teşekkür ederim...

Not: Bu telkin ve de ses dosyası tamamen bana aittir. Hiçbir sekılde hiçbir yerden alıntı yapılmamıstır..

Baska hangi konularda ise yariyor bu telkin hadisesi?

Back