iyi yaptın cnm :) benim bugün 3. günüm dün ve bugün ufaktan ağrır gibi oldu ama bi kaç saniyelik bişeydi bunun etkisimidir acaba ya öyle olsun istiyorum:) sendeki ağrılarda kısa sürelimi yoksa devamlımı oluyo cnm??
kızlarrrrrrr ben gün içerisinde tek kulaklıkla dinliyorum biri büyüyüp diğeri aynı kalmaz demizaten benim sağ göğsüm soldakinden büyük daha da açılmasın fark hehee
iyi yaptın cnm :) benim bugün 3. Günüm dün ve bugün ufaktan ağrır gibi oldu ama bi kaç saniyelik bişeydi bunun etkisimidir acaba ya öyle olsun istiyorum:) sendeki ağrılarda kısa sürelimi yoksa devamlımı oluyo cnm??
kızlarrrrrrr ben gün içerisinde tek kulaklıkla dinliyorum biri büyüyüp diğeri aynı kalmaz demizaten benim sağ göğsüm soldakinden büyük daha da açılmasın fark hehee
herlade şaka yapıyorum kızlar ya atlamayın hemenbende şaka yapıyorum alınmayın sakın:86::86::86: ama gerçek olan bişey var benim sağ göğsüm soldakinden büyük nolcak bilmem
müzği düznli olarak dinlesek ama süt et hurma kurt üzümü fln ymesek etki etmezmi diyosunuz yanii ??
inşallah canım :26: eşitlensin, dolgunlaşsın , çatal oluşsun çok mu bişey mi istiyorum sanki allasen:86::86::86::86::86:
hepsi olcak sonra da fırtlatcaz memeleribende pek yok diye midir nedir, çok seksi geliyo bana erkeklere hak veriyorum o konuda :90:
aynen banada çok seksi geliyonerde dolgun memeli birini görsem bakıyorum gözümü dikip ama napim bende yok öyle elaleminkileri bakacağımıza aynada kendimizinkilere bakacağımız günler gelecek inşallah
biliyorum, moral olsun diye bakmadığım memesi küçük ünlü kalmadı ki
ama sonradan anladım ki, genç kızların birçoğu memesi küçük olup da destekliyle(destekli mi deniyodu onaben normalinden takıp minik minik geziyorum da ) saklıyormuş. zaten o zamandan beri evlenene kadar kompleksim yok. yine de çok istiyorum büyümelerini, o ayrı :)
hurmaaa sen nasıl süperrr bişeysin öyle yaaakızlar mutlaka hurma tüketin
bu arada herkese hayırlı ramazanlar.
dam üstünde un eler, tombul tombul memeler şarkısını 62 gün boyunca günde 1,5 saat dinlerseniz memeleriniz tombul oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?