İnşallah istediğimiz olurbende parfaitin avatarında ki gibi olsun istiyorum :97: bi tane 80 kullanıyorum desteksiz dolduruyor ama o avatarda ki gibi çatal tam olmuyor fakat yan yatınca şahane desteklilerde 75 :85:
valla canım bende aynı durumdayım ayrık ayrıklar1i gitti 20si kaldı
Nez12 sen ne kadar büyüttün tam olarak ?
zaten bi çatal oluşsun, evlenince fatmagül'ün yengesinin dediği gibi fırlatcam memeleri sütyendenya bazen öyle yorumlar yazıyoruz ki bir erkek okusa azar
yanlış hatırlamıyorsam hiç yok gibiymiş, 75 a olmuş 3 tekrarda
aynen canım ben bi süredir takip ediyorum da yorumlar bomba :) bi çatalım olsun yetecek ama yok yok yok destekli sütyen giyip yan yatınca güzel oluyo ama öylede dolaşılmıyo ki. :86::86::86::86::86::86:
ayy ne ıyı oldu yaa senın gelmen forma ne guzel bana sorulanlara da cvp verıyon herkese yardımcı oluyon benım cvp vermeme gerek kalmıyo ne kadar canlı enerjıksın bende ılk zamanlarda oyleydım ama sımdı halım kalmadı hep aynı sorulara cvp vermekden70 dı 75 a oldu evet cnm
ya ben tek kulaklıkla dinliyorum tv falan izlerken yinede etkisi olur dimi kızlar?
kızlar dinlediginiz şey ne? ben de alayım, müzikle mi gögüsler dolgunlasıyor acaba?:26:
hehehe ben aynı sorulara cevap vermekten sıkılmış olabilceğini düşündüğüm için atladım öyle zatenyardımcı olmayı da seviyorum. çeken biliyor tabii nası bi dert olduğunu :90:
yanlış hatırlamıyorsam hiç yok gibiymiş, 75 a olmuş 3 tekrarda
kızlarssssssssssssss 600 küsürüncü sayfalardayız hiçmi evet ben 21 günü tamamladım bende sonuç şudur diyen yok ???
sonuç cümlesi ile karşılaşmadım, tamam telkin vs ilgi alanlarımdan ama sonuçsuz bişeyse burda harcadığımız onca zamana yazık...
21 günü tamamlayan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııı ??
Bugun basladım dınlemeye ama acayıp uykumu getırıyo bu muzık benım yaaBırde sankı ıcden ıce sızı oluyo dınlerken kızlar cok erken bılıyorum ama bana mı oyle gelıyo anlamadım sızde gelısme varmı ayrıca 6saat cok uzun ya bı sayı koysak aslında gunde 50kez mesela dınleyelım gıbı olmazmı:26:
[sıze=3]nezzz senin 10.cu 21 olmuştur cnm etki var mı ???[/sıze]
teşekkür ederim cevapladıığın için :)
rica ederim. :)
ARKADAŞLAR TELKİN TEKNİĞİ BİLİMSEL OLARAK KABUL GÖREN BİR ŞEY VE BURDAKİ YAPAN HERKES FAYDASINI GÖRMÜŞ. İLK 21 TEKRARDA DEĞİL DE İKİNCİ 21 TEKRARDA FAYDASINI GÖRENLER DE VAR. İLK 21'DE ETKİ GÖREMEDİM DİYE YILMAYIN YANİ.
Çok mesaj olduğu için sonuca ulaşıp ulaşılmadığını göremiyorsunuz, şöyle bi kocaman yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?