Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

İnşallah istediğimiz olur bende parfaitin avatarında ki gibi olsun istiyorum :97: bi tane 80 kullanıyorum desteksiz dolduruyor ama o avatarda ki gibi çatal tam olmuyor fakat yan yatınca şahane desteklilerde 75 :85:

evet evet buralarda bi avatar bende görmüştüm ama kimin hatırlamıyorum bende aynısından istiyorum

valla canım bende aynı durumdayım ayrık ayrıklar 1i gitti 20si kaldı

zaten bi çatal oluşsun, evlenince fatmagül'ün yengesinin dediği gibi fırlatcam memeleri sütyenden ya bazen öyle yorumlar yazıyoruz ki bir erkek okusa azar

zaten bi çatal oluşsun, evlenince fatmagül'ün yengesinin dediği gibi fırlatcam memeleri sütyenden ya bazen öyle yorumlar yazıyoruz ki bir erkek okusa azar

aynen canım ben bi süredir takip ediyorum da yorumlar bomba :) bi çatalım olsun yetecek ama yok yok yok destekli sütyen giyip yan yatınca güzel oluyo ama öylede dolaşılmıyo ki. :86::86::86::86::86::86:

yanlış hatırlamıyorsam hiç yok gibiymiş, 75 a olmuş 3 tekrarda

ayy ne ıyı oldu yaa senın gelmen forma ne guzel bana sorulanlara da cvp verıyon herkese yardımcı oluyon benım cvp vermeme gerek kalmıyo ne kadar canlı enerjıksın bende ılk zamanlarda oyleydım ama sımdı halım kalmadı hep aynı sorulara cvp vermekden 70 dı 75 a oldu evet cnm

aynen canım ben bi süredir takip ediyorum da yorumlar bomba :) bi çatalım olsun yetecek ama yok yok yok destekli sütyen giyip yan yatınca güzel oluyo ama öylede dolaşılmıyo ki. :86::86::86::86::86::86:

hahah bazen valla moral olsun diye yan yatıp inceliyorum ben de

hehehe ben aynı sorulara cevap vermekten sıkılmış olabilceğini düşündüğüm için atladım öyle zaten yardımcı olmayı da seviyorum. çeken biliyor tabii nası bi dert olduğunu :90:

kızlar dinlediginiz şey ne? ben de alayım, müzikle mi gögüsler dolgunlasıyor acaba?:26:

birkaç mesaj önce açıklamıştım nasıl bir teknikle memiş yaptığımızı. Müzik de ilk sayfada, ordan indirebilirsin şeker

hehehe ben aynı sorulara cevap vermekten sıkılmış olabilceğini düşündüğüm için atladım öyle zaten yardımcı olmayı da seviyorum. çeken biliyor tabii nası bi dert olduğunu :90:

sagol cnm cok sagolaynen oyle valla ıyı oldu gelmen cook sevındım

kızlarssssssssssssss 600 küsürüncü sayfalardayız hiçmi evet ben 21 günü tamamladım bende sonuç şudur diyen yok ???

sonuç cümlesi ile karşılaşmadım, tamam telkin vs ilgi alanlarımdan ama sonuçsuz bişeyse burda harcadığımız onca zamana yazık...

21 günü tamamlayan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııı ??

21 günü tamamlayan tabiki var canım hatta 3. 21 yapan bile var sonuçlarını gayet iyi aldıklarınıda söylüyorlar bende yapıyorum ve 2 hafta dinlemiştim o zaman diliminde bende sonuç aldım bir kaç gün ara vermek zorunda kaldım ve şimdi tekrar başlıyorum... Faydası oluyor yani merak etme

nezzz senin 10.cu 21 olmuştur cnm etki var mı ???

teşekkür ederim cevapladıığın için :)

rica ederim. :)

ARKADAŞLAR TELKİN TEKNİĞİ BİLİMSEL OLARAK KABUL GÖREN BİR ŞEY VE BURDAKİ YAPAN HERKES FAYDASINI GÖRMÜŞ. İLK 21 TEKRARDA DEĞİL DE İKİNCİ 21 TEKRARDA FAYDASINI GÖRENLER DE VAR. İLK 21'DE ETKİ GÖREMEDİM DİYE YILMAYIN YANİ.

Çok mesaj olduğu için sonuca ulaşıp ulaşılmadığını göremiyorsunuz, şöyle bi kocaman yazayım dedim

iyi yaptın cnm :) benim bugün 3. günüm dün ve bugün ufaktan ağrır gibi oldu ama bi kaç saniyelik bişeydi bunun etkisimidir acaba ya öyle olsun istiyorum:) sendeki ağrılarda kısa sürelimi yoksa devamlımı oluyo cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…