Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Müziğe bayılıyorum desem yalan olmaz Hele geceleri müziği açtığımda hemen uyuyakalıyorum umarm geceleri işe yarıyodur.Yarın ilk 21 m bitecekk

yarar tabii, hatta gün boyu en çok uykunun ilk 10 mu 15 dakikasında mı ne etkili oluyormuş

Eee en az altı saat dinlememz gerekiyo ne anladm ki ben 10-15 dakikadan :/

Yok canııım, ne zaman dinlersen dinle işe yarıyormuş. televizyon izlerken bile. ama en etkilisi o dakikalarmış bilinç kapalı, bilinçaltı algıya açık olduğu için

Bende iki haftaya yakın dinlemiştim ama bir hafta kadar dinleyemedim bugün tekrar başladım,bende geceleri dinliyorum kulaklığı takıyorum ama sabah annem bazen çıkartıyor kulaklığı bende faydasını görmeye başlamıştım iki haftada,müziği ilk dinlediğimde göğsümün ortasında bi ağrı olmuştu...

tüh kesmen iyi olmamış bir hafta emekten sonra. neyse en azından faydası olduğundan emin olduğun için istekle tekrar dinlersin. bu sefer bırakma ama :)

yaaa ben dün 5te değil 3te uyudum, yine başım ağrıyor amaaa. Alışkınım hem de geç uyumaya anlıycağınız üzere :86: telkinden olmasın bu

etkılerının arasında bas agrısı da var cnm bı kac gun ust uste olabılıyo agrı

Yok bu sefer bırakmam hem gece hem gündüz dinleyeceğim

ya ben tek kulaklıkla dinliyorum tv falan izlerken yinede etkisi olur dimi kızlar?

birkaç yerde okudum, oluyormuş etkisi

Oyyy ben şimdi dolgunlaşmalarını değil de ağrımalarını bekliyorum ilk etapta =)

Nez'cim benim göğsümün birisi büyük birisi fark edilir ölçüde diğerinden küçük.
hiç hoşuma gitmiyor bu görüntü. acaba telkin sayesinde göğüslermin ikisi de aynı boyuta gelir mi? :26:
benimle aynı dertte olan arkadaşlar vardır heralde
telkine bende başladım Allah'ın izniyle devam ettireceğim

valla cnm once sag gogusde oluyo buyume sonra solda benım sol daha buyukdu sımdı esıtlendı ama tabı sol sonra yıne ataga gecıyo yanı aradakı fark kapanmıyo bı turlu malesef ama ılerde ne olur bılemem ıyıce buyudukden sonra gercı ıkısıde dolgunlasınca fark cokda bellı olmuyo oyle aynı gıbıde duruyolar

Eyvah benim sağ daha büyük zaten ya bence bir şekilde dengesini bulacaktır onlar. sende sağ daha küçük diye sağa odaklanmıştır hormonlar hehe.

Eyvah benim sağ daha büyük zaten ya bence bir şekilde dengesini bulacaktır onlar. sende sağ daha küçük diye sağa odaklanmıştır hormonlar hehe.

sadece ben demıyorum kı bunu cnm bı cok kısıde belırtıler sag gogusde basladı cnm ılk buyume sagda sonra solda oluyo

sadece ben demıyorum kı bunu cnm bı cok kısıde belırtıler sag gogusde basladı cnm ılk buyume sagda sonra solda oluyo

eyvaaah ilerde eşim sağımla yetinmek zorunda kalcak desene :86::86::86::86: eheh aslında bendeki fark şu: soldakinin içi daha boş. Bence eşitlenirlerrr. Eşitlenmezlerse aynı telkinin sol meme için olanını hazırlarım evde kendime hahahahhaha :86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…