Herkese merhaba,
Yaklaşık bir aydır bu forumu takip ediyorum yeni üye oldum. Ben de sizlerle aynı dertten muzdaribim malesef. bu konu çok ilgimi çekti denemek de istiyorum. Yalnız kafama takılan sorular var yardımcı olursanız çok memnun olurum.
subliminal mesajlar ve telkinlerle ilgili nette okuduklarım bu işin bir uzman tarafından hazırlanması gerektiğine dair. Hem işin psikolojik tarafını bilmek hem de müziğin içine o telkinleri en doğru şekilde yerleştirmek herkesin yapabileceği bir durum değil. bunun için ciddi anlamda kayıt ekipmanlarına da ihtiyaç var. Kısaca şunu sormak istiyorum. Konuyu açan arkadaşı son sayfalarda göremedim. Kendisinin bu işle ilgili bir eğitim alıp almadığını merak ediyorum. amacım kimsenin şevkini kırmak değil. sonuçlarınız olumlu olduğu için ben de denemek istiyorum ama yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. sizler güvenmişsiniz ben bütün sayfaları okuyamadım kaçırmışda olabilirim hazırlayan kişinin bu konudaki donanımını. Ama evde bunun kaydını nasıl yaptığını bilmek istiyorum.
herkese bol şans.
bütün gece kulağımdaydı müzik kızlar
peki canım nasıl bir fark varmı gündüz dinlemeyle arasında?
şimdilik bi fark yok tabi daha 6. günüm bugün
ama dün kızlar gece dinlemenin daha etkili olacağını söylediler o yüzden gece dinledim
o söyleyen bendim o nedenle sordum
bende bugün ağrı sızı yok yine yaaaa
Herkese merhaba,
Yaklaşık bir aydır bu forumu takip ediyorum yeni üye oldum. Ben de sizlerle aynı dertten muzdaribim malesef. bu konu çok ilgimi çekti denemek de istiyorum. Yalnız kafama takılan sorular var yardımcı olursanız çok memnun olurum.
subliminal mesajlar ve telkinlerle ilgili nette okuduklarım bu işin bir uzman tarafından hazırlanması gerektiğine dair. Hem işin psikolojik tarafını bilmek hem de müziğin içine o telkinleri en doğru şekilde yerleştirmek herkesin yapabileceği bir durum değil. bunun için ciddi anlamda kayıt ekipmanlarına da ihtiyaç var. Kısaca şunu sormak istiyorum. Konuyu açan arkadaşı son sayfalarda göremedim. Kendisinin bu işle ilgili bir eğitim alıp almadığını merak ediyorum. amacım kimsenin şevkini kırmak değil. sonuçlarınız olumlu olduğu için ben de denemek istiyorum ama yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. sizler güvenmişsiniz ben bütün sayfaları okuyamadım kaçırmışda olabilirim hazırlayan kişinin bu konudaki donanımını. Ama evde bunun kaydını nasıl yaptığını bilmek istiyorum.
herkese bol şans.
qbrha seninle aynı gidiyoruz benimde bugün 6. günüm ama sende gelişmeler bende ileri sanırım çünkü ben sadece dün gece karıncalanma ve hafif girip çıkan ağrı hissettim peki sende dolgunlaşma falan var mı?
kızlar dun gece dınledım uzun sure bir şey olmadıcm olarak ölçttüm aynı yha biraz büyse ne güzel olur
Sana bunun açıklamasını yapmak biraz güç sanırım ama bende daha önce belirtmiştim biz güvendik ve güveniyoruz.. Benim açımdan evde hazırlanmış olması birşey degiştirmiyor.. Evlerinde Freelance çalışarak çok ciddi hizmetler veren insanlar var. ( bunlardan biri ilede ben çalışıyorum web tasarımlarımı evden çalışan birine yaptırıyorum ) kısacası arkadaşımız bir çıkar gözetmeksizin bizim için bunu hazırladı ve paylaştı.. Kısacası bizim aklımızda soru işaretleri yokk.. Parfait gelse bile bunu evde nasıl yaptın sen profesyonelmisin demek uygun olmaz sanırım dimi..
tam olarak bilgim oolmamasına karşın tek bildiğim bu işi uzun süredir yaptığı yani başka telkinleride var ve öncesinde arkadaşı ile yapmaya başlamış kendiside bu işin kolay olmadığından bahsediyordu detyalı bilgiyi gelince kendisinden alırız artık :)
Teşekkür ederim gmzkky cevabın için. Umarım kendisi en kısa zamanda forumu ziyaret eder.
Neden uygun olmasın arkadaşım, sen sorgulamadan kabul edebilirsin birşeyleri ben etmiyorum. Ben kötü bir amaçla da sormuyorum. Senin aklında soru işareti olup olmaması beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ben bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlardan fikir almak istiyorum bu kadar.
videolarda izlediğim telkin hazırlamalarda bununla ilgili bir düzenek var bu varsa Parfaitte istediği yerde yapsın evde yapması ile ilgili bir problemim yok ben bu konuda yeterliliğini ve uzman niteliğinde mi yaptı bunu merak ettim. Zaten kendisi geldiği zaman benim ne niyetle sorduğumu anlayacağını düşünüyorum.