şu trendyolun reklemındaki hatununkiler gibi olsun yeter bana
hakkaten haaa yanda çıktıkça sinir oluyorum
yaa kızlar bişi sorcam. gece uyurken kulaklığımız hep kulağımızda olsa telkinler bilinçaltımıza işler mi faydası olur mu yani :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kızlar bişi sorcam. gece uyurken kulaklığımız hep kulağımızda olsa telkinler bilinçaltımıza işler mi faydası olur mu yani :26:
CNM EVET OLUYO AMA ISTE KULAKLIK DUSERSE YA KULAGINDAN GERCI UCU LASTIKLI BENIM KI MESELA AMA BEN UYUYAMIYORUM CNM O SEKILDE EGER UYUYABILIRIM DIYOSAN NE GUZEL GUNDUZ DINLEMEK ZORUNDA KALMAZSIN YANI SABAHA KADAR 8 SAAT DINLERSIN
KIZLAR BU LINKDEKI NASIL BEN BOYLE ISTIYORUM 80 VARMI BUhttp://www.superalsat.com/mody-dolgulu-sutyen-80-beden_V0JJurunZ673127#exp
çok güzel görünüor walla 80 vardır canım
MODY Dolgulu Sütyen 75-80 Beden - mody - #1060578 - 02/05/2011 - bizde.com EVET CNM YAA AYNISINDAN ISTIYORUM SEKLI FALANDA COK DUZGUN DEMI
bende gece yatarken takıyorum kulaklığı tekrar müziğin sesinden uyanınca çıkartıyorum 2-3 saatte öyle kalıyor
araştırmalarıma göre gece daha etkili oluyormuş uyuduğun için bilinç kapalı bilinçaltın açık ve kuvvetli oluyormus ses yok dolayısı ile daha az uyarıcı olduğundan
evet canım çok düzgün gayet hoş görünüyor
kızlar ben artık uyuyorum hepinize ii geceler diliyorum
evet cnm yaa dınledıkce artıyo sızı resmen dınlerken oluyo daha cok zaten 8 saat dınlıyoruz yanı gun boyu Benımde ruyamda gordugum cok olmusdur cnm cok dusununce yanı ıllakı gırıyo ruyalarımıza senın ne alemde cnm buyumeya kizlar artik bilinc altima yerlesmesindenmi bilemicem ama rüyamda gögüslerimi büyüttügümü gördüm Sabah dedim yuhhh artik buda oldu O kadar düsünmüsümki bunu Ama rüyamda silikon taktirdim Ama rüyamda bile rahatsiz oldum o silikondan sanki bana ait degil gibi bi histi uyanincada o his devam etti Kendi kendime silikonmu aman dedim bi an Cok rahatsiz etti beni o duygu Böyle ne güzel kendi gögüsümüz ve bize ait olan gögüslerimiz Ama bayada sevindim dedim heralde iice yerlesti bilinc altima rüyamda bile gördüysem öyle birsey
Ve nezcim evt bendede öle oluyo müsigi dinlerken agri gibi dürtükler artio gündüz degilde aksam dinlegince artio
su anda dinliorum ve agri cogaldi su an sag gösümde daha cok agri hissediorum solda pek yok :d sag büyüyüp sol kücük kalmasinda :d sol gögüsümde agrisin ya :d bilmeden saga mi odaklaniorum ne
5. Günüm benimde sizilar falan gün gectikce cogalio sanki azar azar hafif bi degisme var gibi ama bekliorum sonucta 5 günde ne kadar büyügebilirki :)
ohhh iyisin vallah en güzel etkiyi alan sensin Gec olsunda ise yarasin beklerim ben Diyelimki istedigimiz ölcüye geldi ama hala devam büyüyo nasil durdurcas
ayy allah esırgesın Artık sabah aksam kucultucu telkın dınlerız bu kez de hepsı gıdermıs eskı halınden de beter olmasında Ben cıkıyorm cnm ıyı geceler gelısmelerı paylasalımhahahahha yerlere kadar degmesinde :d dsünsene :d süpürge olarak kullaniriz :d tövbe tövbe :d Hanimimiz bize büyümegi dururmak icin bi telkin yapar artik :d