mevsim değişikliğindendir kızlar panik yapmayın. ben de müzikten sıkıldım parfait gelse de kuğu gölü balesine monte etse şu telkini kulağımız şenlense.
ben popoyu etkileyeceğini düşünmüyorum sonuçta bu sadece göğüsler için telkin veriyor.hatta ben çoğu zaman basenlerimdeki yağların oraya gittiğini düşünerek dinliyorum hem onlardan da kurtulmuş olurum :)
şu an kulağımda kulaklığım dinliyorum dinlerken sırtıma ve yantaraflara iğne batııyo gibi ağrılar giriyo
yaa bi taraflarımın ağrıyacağına bu kadar sevineceğim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
şu an kulağımda kulaklığım dinliyorum dinlerken sırtıma ve yantaraflara iğne batııyo gibi ağrılar giriyo
yaa bi taraflarımın ağrıyacağına bu kadar sevineceğim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
sendeki gelişmeler nasıl?
Parfait kayıplarda sanırım, evet ya 12 parçadan oluşan albüm olsa ne güzel olurdu
valla ben vakit buldukça dinliyorum. 2-3 gündür. regl olmama yaklaşık 20 gün var ve göğüslerim olacakmışım gibi acıyor. sanki büyüyorlar dolgunluk var. 2 günde bunu hissetmem ilginç ve inanç geldi bu yüzden. ama yan etki olur mu diye de korkuyorum açıkcası. destekli sütyeni attım kenara desteksizi dolduracak mı diye bekliyorum bakalım.
buarada müzikten çooook sıkıldım.
bu ay bıraz yogun o cnm bızde sankı buldukda bunuyoruz kızlar ben memnunum bu muzıkden zaten alısmıs kulagım valla dınlerken unutuyorumparfait kayıplarda sanırım, evet ya 12 parçadan oluşan albüm olsa ne güzel olurdu
Yaa bi taraflarımın ağrıyacağına bu kadar sevineceğim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
bu ay bıraz yogun o cnm bızde sankı buldukda bunuyoruz kızlar ben memnunum bu muzıkden zaten alısmıs kulagım valla dınlerken unutuyorumValla tek saglıklı sorunsuz buyusunde muzık onemlı degıl ben o kotu sesı bıle dınledım 20 gun yanı
sendekı gelısmeler guzel cnm devam et aynen bende ılk baslarda cok sevınıyodum ama sıddetı artınca bırde bıraz uzun olunca agrının sıddetı bıraz yoruyo cnm ınsanı
kızlar eğerki bu ağrılar saniyelik girip çıkan agrılarsa bende de basladı
nezcim bilinç altını bu şekilde etkileme bence poponun büyüdüğü falan yok mevsim değişikliğinden kaynaklanan şişkinlikdir o birkaç güne birşey kalmaz canımbenimde kulağımda çoğu zaman dinlediğimi anlamıyorum bende baya alışmışım dinlerkende ağrılar artıyor bende de ama aşırı bir durum yok
kızlar eğerki bu ağrılar saniyelik girip çıkan agrılarsa bende de basladı
evett cnm aynen oyle bak oluyo gordunmu ıyıkı bırakmadın dınlemeyı sende gec verdı tepkı vucut ama sonucda gelısmeler basladı ıste hadı hayırlısı devamı gelsın ınsallah
çok sağol canımm yaa sizin desteğiniz sayesinde oldu
ya bu ağrılar iyi tamam da büyüme ne zaman olacak bende henüz böyle bir durum yok.göğüslerim çok küçük ondan mı acaba?75 i doldurmaz