Canım en güzeli ara vermeden dinleyeceğin bir zamanı seçmek. Çünkü ara vermemek gerekiyormuş. Geçmiş olsun bu arada.
teşekkür ederim canım. Ara vermemek için başlamıyorum bende. Nette şöyle bir yazıda okumuştum telkinler 21 gün dinlenmeli eğer beyin direnç gösteriyorsa bir hafta ara verip tekrar bir 21 gün dinlenmeli hatta bu 3 kez tekrarlanmalı. yani bir hafta ara ile 3 kere 21 günlük tekrarlar. Bu 21 gün olayı neyse kritik bir sayı
bu telkinlerle ilgili harika bir site var.önce özgüveni geliştirmekle işe başlanıyor.sonra hayatınızda yapmak istedikleriniz veya eksikliklerinizle ilgili istediğiniz telkinleride ekleyerek dinlemeye devam ediyorsunuzz.taaakii amacınıza ulaşana kadar..ben bütün dosyaları indirip telkinleri dinlemeye başlamıştım.iki ay dinledim. ama sonra ne olduysa b-iraz sıkıldım. aslında gerçekten çok işe yarıyor. hayır diyemeyen ben ,artık kendimi daha iyi ifade edebiliyorum,dik yürüyorum.yani bu telkinleri bıkıp usanmadan planlı bir liste şekilde 5 sene bıkıp usanmadan dinleyenler bile var..çünki işe yaradığını görüyorlar.yanlız saabırlı olmak lazım.ancak bu sübliminal teknik maalesef ki birçok reklam filmi vs gibi şeylerde kötüye kullanılabiliyor.bu yüzden telkinin içeriğine uygun okunduğundan emin olmak lazımm:26:
hatta o sitede telkinleri hazırlayan kişi erkek olmasaaydı bende bir üyee olarak bu göğüs için bir telkin isteyecektim.ama utandım vallahi.utangaçlık içinde bir telkin dinlesem iyi olacak sanırım..
arkadaşımızın düşünüp hazırlayıp bize sunması çok ince bir davranış gerçekten.
cnm yanlıs anladın gunde en az 6 saat dınlemen gerek bunu soylemek ıstemıstım yanıcanımm 6 yada 8 saat araylaamı dnl,icem?? Ve kaçar defa dnlemem lazm 1gnde?
onemlı degıl tatlım umarım ıstedıgın boyuta ulasırsın sende evet ara vermeden dınlemek gerek o yuzden tam olarak yapacagın zamanı secanladım canım merak ettiğim şey buydu aslında daha çok sorular var kendisini beklemek en doğrusu olucak sanırım.teşekkür ederim.
Telkin olayına inanıyorum beyin gücünün herşeyi yapabileceğini düşünüyorum. Başlamayı istiyorum. önümüzdeki hafta bir operasyon geçiricem bu yüzden 3 gün kadar ara veririm başlamıyorum bu yüzden.başladığım zaman gelişmelerimi ben de sizlerle paylaşırım o zamana kadar da umarım parfait gelmiş olur.
gmzky : Ya üst üstte 1 saat dnlesmm birkaç saat snra tekrar 1 saat dnlesmm böle bölemi 6-8 saat olck?
demek oylee o zaman sana dınlemeyı yasaklıyorumvalla cnm ben su japonların buldugu 10 gunde 3 cm olayını denedıkden sonra bu tarz dınlemeyle buyume ısıne ınandım cnm ınsan bı de kendınde olunca daha cok ınanıyo gozle gorunce Ben ılk parfaıt paylasdı dedım hemen dınlemeye baslamam lazım ama oncesınde regl donemınde oldugum ıcın bıtmesını bekledım bırde dedım kı 6 saat cok degılmı falan ama bakdım kı buyuyo sımdı 8 saat dınlıyom yanı dahada az bıle gelıyo
regl döneminde dinlenmiyor mu :26:
Burcu 135 gunde 120 defa dınlersen 6 saat oluyo ama saat olarak hesap yapmak daha kolay tek tek sayması zor yanı bırde bulabıldınmı cnm telkını ındırebıldınmı
hıc bılmıyorum cnm ancak reglımde yaklasıyo valla ama dınlenır heralde yaa bı sakıncası oldugunu dusunmuyorum ben
hayır canım bulamadm msj olarak yollarsana linkini sevinirim:)
CANIM ILK SAYFADA VAR ZATEN BIRDE OZELDEN MESAJ YOLLAYINCA 10 DK BEKLETIYO SINIR OLUYORUM BURDAN INDIREBILIRSIN CNM Download breast.mp3 for free on Filesonic.com EN ALTTA YAVAS INDIRE BAS CNM SONRA BIRAZ BEKLE BIR DK KADAR SONRA BI KUTU CIKIYO HARF DOGRULAMA HARFLERI YAZ AYNEN CNM SUBMITE BAS SONRA START DOWNLOAD NOW YAZAN YERE BAS INER OK
bır kac defa oldu benım cnm hatta yazmısımdır buraya da ne olsa yazıyom zatenarkadaşlar benim göğsümde yanma oluyor sizde de oluyormu merak ettim
cnm on gunde 3 cm bende gecıkme yapmıstı ondan baslamadan bıraz korktum bende o yuzden oyle demısımdır bırde ne bılıyım regl donemınde kı ruh halı baska oluyo ya temızlenıp oyle baslamak ıstemısım demekkı yoksa bıldıgımden degıl tekrar gelıyo reglım ne yapacaksam valla ınsallah ters etkısı olmaz o donemdebaşlamak için regl dönemimin bitmesini bekledim demişsiniz ya onun için sormuştum. Bide şimdi düşündüm de bu 21 günün sebebi o olabilir mi diye. Hani doğum kontrol hapları da 21 gün kullanılır da 1 hafta ara verilir ya :44:
cnm ben kendı dınledıgım neyse onu verdım lınk olarak dınlenmesı gerekende bu zaten ılk paylastıgı cnm bırınde sesler bellı mı ne ama onu tavsıye etmedı parfaıt sen benım verıdıgım lınkdekını dınle cnmcanım 2 tane vrmış galibaa en etkilisi hangisi 1 tanesini dnledm cok soğk gledi melodi ya
alısır kulakların cnm merak etme varlıgını unutursun dınlerken hattadha öncee dnledm birazzz ürküttü melodi beni yaaa :d korktmm :d ama dnlicem yaa büyümesi içn napalmm:=)
bır kac defa oldu benım cnm hatta yazmısımdır buraya da ne olsa yazıyom zaten
cnm on gunde 3 cm bende gecıkme yapmıstı ondan baslamadan bıraz korktum bende o yuzden oyle demısımdır bırde ne bılıyım regl donemınde kı ruh halı baska oluyo ya temızlenıp oyle baslamak ıstemısım demekkı yoksa bıldıgımden degıl tekrar gelıyo reglım ne yapacaksam valla ınsallah ters etkısı olmaz o donemde
cnm ben kendı dınledıgım neyse onu verdım lınk olarak dınlenmesı gerekende bu zaten ılk paylastıgı cnm bırınde sesler bellı mı ne ama onu tavsıye etmedı parfaıt sen benım verıdıgım lınkdekını dınle cnm
alısır kulakların cnm merak etme varlıgını unutursun dınlerken hatta
cnm on gunde 3 cm bende gecıkme yapmıstı ondan baslamadan bıraz korktum bende o yuzden oyle demısımdır bırde ne bılıyım regl donemınde kı ruh halı baska oluyo ya temızlenıp oyle baslamak ıstemısım demekkı yoksa bıldıgımden degıl tekrar gelıyo reglım ne yapacaksam valla ınsallah ters etkısı olmaz o donemde
sen dınlemeye devam et cnm ınsallah ıstedıgın sonucu alırsıntamam canım çok tşekkrler alşmaya çalışıcm yaaa :) büyüsnler yeterkiiii bşkaa bşy istemiyormmm :s:s:s bndn kçkklern kocamannn yaa:d:d
inşallah... En iyisi ben biraz daha araştırayım. Gecikme diyince korktum açıkçası. Cevabın için teşekkürler bu arada...
sen dınlemeye devam et cnm ınsallah ıstedıgın sonucu alırsın
cnm gecıkmeyı bu degıl on gunde 3 cm buyuten melodı yaptı yanı aslında gecıkmede degıl tam gununde oldum ben hep erken olurdum yanı bır kac gun oyle bı kac kısıde de gecıkme yaptı ama telkın degıl japonların bulusu o melodı yanı