Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Waterlin canım sakin ol bence. Ortada huzur kaçıracak hiçbirşey yok. Bozmayalım havamızı, moralimizi :KK52: Memişlere odaklanalım :KK9:

Kızlar bu subliminal telkin diye yola çıktım nette. Neler çıktı karşıma neler. Olumlamalar diye bir konu var. Araştırmanızı tavsiye ederim.

Benim yazdıklarımda hiçbir kötü niyet yok ama sanırım sende kötü niyetli algılama var.. Sen birşey sordun ben kendi düşüncemi yazdım.. Ama seni muhattaba aldıgım için kendimden özür diliyorumm..

Arkadaşlar lütfen bu konuda teknik bilgileri olan ve parfait ile (hastası için acil şifalar diliyorum) görüşme imkanı olup bilgi sahibi olan kişiler varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Ben bu foruma bu tarz polemiklere girmek için üye olmadım. Ben senin niyetinin kötü olduğunu düşünmedim. Fakat bana faydalı olacak bir arkadaş değilsin daha fazla yorum yapmana gerek görmüyorum.

Arkadaşlar lütfen bu konuda teknik bilgileri olan ve parfait ile (hastası için acil şifalar diliyorum) görüşme imkanı olup bilgi sahibi olan kişiler varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Parfait ile birebir iletişimde olan hiç kimse yok canım burada. Arada sırada uğra,takip etmeye çalış. Geldiğinde haberdar olursun böylelikle. Yada özelden mesaj at. Sana döndüğünde anlamış olursun sitede aktif olduğunu.

bende bugün ağrı sızı yok yine yaaaa :KK14:
cnm sen dınle gun ıcınde olacaktır hem dedım ya ılk gunlerde oyle hergun olmuyo sızı benım de hala oyle arada gırıyo gecıyo yanı sen devam et cnm moralını de yuksek tut:KK34:
kızlar dun gece dınledım uzun sure bir şey olmadı:KK43: cm olarak ölçttüm aynı yha biraz büyse ne güzel olur
benımde cm olarak hala aynı desem ınanırmısın gercı bu hafta olcmedım ama dolgunluk olması ıclerının dolması cm olayını hemen etkılemıyo sanırım bos bos cm ıstemıyorum ben zaten cnm 98 cm bu zamana kadar hep cm arttı ama ıcı bombos buyudu bu sekılde olması ınan cok daha guzel olacak

Ben bu foruma bu tarz polemiklere girmek için üye olmadım. Ben senin niyetinin kötü olduğunu düşünmedim. Fakat bana faydalı olacak bir arkadaş değilsin daha fazla yorum yapmana gerek görmüyorum.
canım onunla özelden konustuk bıraz daha once bana anlattı nasıl yaptıgını ısımlerıyle hemde ama suan aklımda degıl tabıkı ayrıntılı bır sayfa yazmıs valla ama ben merakımdan sordum oylesıne evınde varmıs cnm kullanması gereken aletler ılk baslarda bu ısın egıtımını almıs galıba bı arkadasıyla baslamıslar sonra ondan ıyıce ogrenmıs sımdı kendım yapıyorum dedı sanırım o aletlerde arkadasının mıs yanı guvenebılırsın cnm bu konuda bılgılı bırı oyle kafasına gore yapmıyo bız sımdı sohbet ımkanı bulduk daha rahatız ama tabı sende kendınce haklısın bılmek en dogal hakkın yınede kendısıne de sormak ıstersen sorabılırsın cnm :KK34:

Nezciğim peki ne zaman gelecekmiş Parfait? Bu konuda bilgi aldınmı? Bende çok istiyorum onunla konuşmayı. Soracağım okadar soru varki...

Nezciğim peki ne zaman gelecekmiş Parfait? Bu konuda bilgi aldınmı? Bende çok istiyorum onunla konuşmayı. Soracağım okadar soru varki...

cnm mayıs ayında pek gelemeyecegını bılıyorum sadece baska ozel nedenlerden dolayı amcasından degıl ama ınsallah en kısa zamanda gırer demı :) boynum da basladı agrılar yaa off gunluk ıskence sankı sureklı bı yerlerımde agrı sızı var artık buyusun ne olur ergenlıkde de boylemı oluyo ya ben pek bılmıyorum bılen yasayan varmı kızlar:KK9:

kızlarrr :Snapczz yaa göğslerm okdr kçkkki cocuk göğsü gibi ne yapcmı blmiyorm yaa offff S:

kızlarrr :Snapczz yaa göğslerm okdr kçkkki cocuk göğsü gibi ne yapcmı blmiyorm yaa offff S:

21 gun boyunca 6-8 saat arası bu telkını dınle buyuyo cnm :KK53: benım 16. gunum bugun az kaldı 21 gun sonunda dınlemesek bıle bılınc altı kodladıgı ıcın bu dusunceyı buyume ıstedıgımız boyuta gelene dek devam edıyomus:KK34:

Canım günde 6-8 saati tamamlaman lazım. Gerisi sana kalmış. İstediğin gibi dinle. Gece uykuda bile dinleyebilirsin. Tek kural 6-8 saati doldurmak.

Subliminal imajlar beyin üzerinde etkili. Subliminal çalışmaların etkileri bilimsel olarak tespit edildi. Bu bilimsel kanıt İngiltere'de yapılan bir çalışma sonucu geldi. Bilim adamlarının araştırma sonuçları BBC News’a da haber oldu. Araştırmacılar, bir insan, izlediğinin farkında olmasa bile, subliminal imajları beynin kaydettiğini bildirdi. (Aşağıdaki linkte ilgili haberi ve beynin subliminal görüntüleri kaydettiği esnada çekilen resmini görebilirsiniz.) BBC NEWS | Health | Subliminal images impact on brain
Araştırmayı London University College’dan bir ekip yaptı. Beyin faaliyetleri MRI yöntemiyle tarandı. Beynin dikkat açısından boş kapasitesi olduğunda Subliminal imajları kaydettiği belirlendi.
London University College Kognitif Nörobilim Enstitüsü’nden Dr. Bahador Bahrami sonuçları açıklarken, "Burada ilginç olan, siz imajların farkında olmasanız ve hatta hiç farkında olamayacak olsanız da beyin kaydediyor. Beyin etrafındaki şeylere açık. Ve eğer dikkat açısından boş bir kapasitesi varsa, bu kaynağını bilinçaltı aktiviteye ayırıyor" dedi.
Çalışma 7 kişi üzerinde yapıldı. Bu kişilere farkında olmadıkları bir şekilde bilgisayardan Subliminal imajlar gösterilirken iki faaliyet yapmaları istendi.
Bunlardan ilkinde, harfler arasından L harfini bulmaları gerekiyordu. Diğer faaliyette, daha çok dikkat gerektirecek şekilde Beyaz N ya da Mavi Z harflerini bulmaları istendi. Bu çalışma esnasında MRI teknolojisiyle beyin faaliyetleri gözlendi. Sonuç olarak, az dikkat gerektiren faaliyet esnasında beynin, gönderilen subliminal imajı, kişi bunu gördüğünün farkında olmasa bile kaydettiği ortaya çıktı.
Bu faaliyet beynin Birincil Görme Korteksi adı verilen bölümünde resimlendi. Bu araştırma sonucu gösteriyor ki, beyin, kişi izlediğinin ya da dinlediğinin farkında olmasa da subliminal imajları kaydediyor. Ancak bunun için rahat, gevşek olması, dikkatini başka bir konuya yoğun bir şekilde odaklamaması gerekiyor. Beyin böylece kullanılabilecek kapasitesini bilinçaltı aktiviteye ayırıyor.
Buradan şu sonucu çıkarmak mümkün: Subliminal çalışmalardan en iyi verimi sakin, dikkatimizi yoğunlaştırmamız gerekmeyen işler yaptığımız zamanlarda, gece yatarken ya da sabah ilk kalktığımızda alabiliriz. Videolar da sakin bir şekilde, dikkatimiz başka bir konuda değilken izlenmeli

ALINTIDIR

gmzkky : snde olmlu sonç varmı cnnm:S

canım benim bugün 6. günüm ama ben dinlerken çok çelişki yaşadım. Zihnim kabul etmemek için direniyor sanki. Çok zorlandım bu müziği dinlerken ama bugün çok rahat dinleyebiliyorum bende çok şaşırdım. Dün biraz karıncalanma ve ağrı oldu fakat bugün hiçbirşey yok gibi. Ama azimle tamamlayacağım 21 günü.

canım onunla özelden konustuk bıraz daha once bana anlattı nasıl yaptıgını ısımlerıyle hemde ama suan aklımda degıl tabıkı ayrıntılı bır sayfa yazmıs valla ama ben merakımdan sordum oylesıne evınde varmıs cnm kullanması gereken aletler ılk baslarda bu ısın egıtımını almıs galıba bı arkadasıyla baslamıslar sonra ondan ıyıce ogrenmıs sımdı kendım yapıyorum dedı sanırım o aletlerde arkadasının mıs yanı guvenebılırsın cnm bu konuda bılgılı bırı oyle kafasına gore yapmıyo bız sımdı sohbet ımkanı bulduk daha rahatız ama tabı sende kendınce haklısın bılmek en dogal hakkın yınede kendısıne de sormak ıstersen sorabılırsın cnm :KK34:[/QUOTE]

Anladım canım merak ettiğim şey buydu aslında daha çok sorular var kendisini beklemek en doğrusu olucak sanırım.teşekkür ederim.

telkin olayına inanıyorum beyin gücünün herşeyi yapabileceğini düşünüyorum. Başlamayı istiyorum. Önümüzdeki hafta bir operasyon geçiricem bu yüzden 3 gün kadar ara veririm başlamıyorum bu yüzden.Başladığım zaman gelişmelerimi ben de sizlerle paylaşırım o zamana kadar da umarım parfait gelmiş olur.

Hatta yarım saat sonra 6 saati dolduruyorum. 6 saatten sonra başka bir yerden bulduğum mutluluk isimli bir telkin var. onu dinlemeye başlayacağım.

telkin olayına inanıyorum beyin gücünün herşeyi yapabileceğini düşünüyorum. Başlamayı istiyorum. Önümüzdeki hafta bir operasyon geçiricem bu yüzden 3 gün kadar ara veririm başlamıyorum bu yüzden.Başladığım zaman gelişmelerimi ben de sizlerle paylaşırım o zamana kadar da umarım parfait gelmiş olur.

Canım en güzeli ara vermeden dinleyeceğin bir zamanı seçmek. Çünkü ara vermemek gerekiyormuş. Geçmiş olsun bu arada.

X