Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın Burda huzurlu olmak için varız..Waterlin canım sakin ol bence. Ortada huzur kaçıracak hiçbirşey yok. Bozmayalım havamızı, moralimizi Memişlere odaklanalım
Benim yazdıklarımda hiçbir kötü niyet yok ama sanırım sende kötü niyetli algılama var.. Sen birşey sordun ben kendi düşüncemi yazdım.. Ama seni muhattaba aldıgım için kendimden özür diliyorumm..
Arkadaşlar lütfen bu konuda teknik bilgileri olan ve parfait ile (hastası için acil şifalar diliyorum) görüşme imkanı olup bilgi sahibi olan kişiler varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
cnm sen dınle gun ıcınde olacaktır hem dedım ya ılk gunlerde oyle hergun olmuyo sızı benım de hala oyle arada gırıyo gecıyo yanı sen devam et cnm moralını de yuksek tutbende bugün ağrı sızı yok yine yaaaa
benımde cm olarak hala aynı desem ınanırmısın gercı bu hafta olcmedım ama dolgunluk olması ıclerının dolması cm olayını hemen etkılemıyo sanırım bos bos cm ıstemıyorum ben zaten cnm 98 cm bu zamana kadar hep cm arttı ama ıcı bombos buyudu bu sekılde olması ınan cok daha guzel olacakkızlar dun gece dınledım uzun sure bir şey olmadı cm olarak ölçttüm aynı yha biraz büyse ne güzel olur
canım onunla özelden konustuk bıraz daha once bana anlattı nasıl yaptıgını ısımlerıyle hemde ama suan aklımda degıl tabıkı ayrıntılı bır sayfa yazmıs valla ama ben merakımdan sordum oylesıne evınde varmıs cnm kullanması gereken aletler ılk baslarda bu ısın egıtımını almıs galıba bı arkadasıyla baslamıslar sonra ondan ıyıce ogrenmıs sımdı kendım yapıyorum dedı sanırım o aletlerde arkadasının mıs yanı guvenebılırsın cnm bu konuda bılgılı bırı oyle kafasına gore yapmıyo bız sımdı sohbet ımkanı bulduk daha rahatız ama tabı sende kendınce haklısın bılmek en dogal hakkın yınede kendısıne de sormak ıstersen sorabılırsın cnmArkadaşlar lütfen bu konuda teknik bilgileri olan ve parfait ile (hastası için acil şifalar diliyorum) görüşme imkanı olup bilgi sahibi olan kişiler varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ben bu foruma bu tarz polemiklere girmek için üye olmadım. Ben senin niyetinin kötü olduğunu düşünmedim. Fakat bana faydalı olacak bir arkadaş değilsin daha fazla yorum yapmana gerek görmüyorum.
Nezciğim peki ne zaman gelecekmiş Parfait? Bu konuda bilgi aldınmı? Bende çok istiyorum onunla konuşmayı. Soracağım okadar soru varki...
kızlarrr :Snapczz yaa göğslerm okdr kçkkki cocuk göğsü gibi ne yapcmı blmiyorm yaa offff S:
gmzkky : snde olmlu sonç varmı cnnm:S
telkin olayına inanıyorum beyin gücünün herşeyi yapabileceğini düşünüyorum. Başlamayı istiyorum. Önümüzdeki hafta bir operasyon geçiricem bu yüzden 3 gün kadar ara veririm başlamıyorum bu yüzden.Başladığım zaman gelişmelerimi ben de sizlerle paylaşırım o zamana kadar da umarım parfait gelmiş olur.