Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

şu trendyolun reklemındaki hatununkiler gibi olsun yeter bana

hakkaten haaa yanda çıktıkça sinir oluyorum

yaa kızlar bişi sorcam. gece uyurken kulaklığımız hep kulağımızda olsa telkinler bilinçaltımıza işler mi faydası olur mu yani :26:

yaa kızlar bişi sorcam. gece uyurken kulaklığımız hep kulağımızda olsa telkinler bilinçaltımıza işler mi faydası olur mu yani :26:

araştırmalarıma göre gece daha etkili oluyormuş uyuduğun için bilinç kapalı bilinçaltın açık ve kuvvetli oluyormus ses yok dolayısı ile daha az uyarıcı olduğundan

CNM EVET OLUYO AMA ISTE KULAKLIK DUSERSE YA KULAGINDAN GERCI UCU LASTIKLI BENIM KI MESELA AMA BEN UYUYAMIYORUM CNM O SEKILDE EGER UYUYABILIRIM DIYOSAN NE GUZEL GUNDUZ DINLEMEK ZORUNDA KALMAZSIN YANI SABAHA KADAR 8 SAAT DINLERSIN
KIZLAR BU LINKDEKI NASIL BEN BOYLE ISTIYORUM 80 VARMI BUhttp://www.superalsat.com/mody-dolgulu-sutyen-80-beden_V0JJurunZ673127#exp

çok güzel görünüor walla 80 vardır canım

bende gece yatarken takıyorum kulaklığı tekrar müziğin sesinden uyanınca çıkartıyorum 2-3 saatte öyle kalıyor

bende gece yatarken takıyorum kulaklığı tekrar müziğin sesinden uyanınca çıkartıyorum 2-3 saatte öyle kalıyor

aynen cnm bende ılk gunlerde yaptım sonra bı kac saat dınlemısım uykuda uyandım uykum bölündu dıye sınırlendım bı daha da hıc gece dınlemedım

ben gece uyurken açık bırakamıyorum çünkü çok az sesde bile uyuyamayan biriyim o yuzden gunduz ve akşam dınlyrm

şu trendyolun reklemındaki hatununkiler gibi olsun yeter bana

yok cnm yaa ben begenmedım sekıl olarak bu yandakı kızı tam yusyuvarlak hosuma gıdıyo benım ayrıca bu sutyen reklamı bıze mahsus mu yaaa ınat yapar gıbı

ya kizlar artik bilinc altima yerlesmesindenmi bilemicem ama rüyamda gögüslerimi büyüttügümü gördüm sabah dedim yuhhh artik buda oldu o kadar düsünmüsümki bunu ama rüyamda silikon taktirdim ama rüyamda bile rahatsiz oldum o silikondan sanki bana ait degil gibi bi histi uyanincada o his devam etti kendi kendime silikonmu aman dedim bi an cok rahatsiz etti beni o duygu böyle ne güzel kendi gögüsümüz ve bize ait olan gögüslerimiz ama bayada sevindim dedim heralde iice yerlesti bilinc altima rüyamda bile gördüysem öyle birsey

ve nezcim evt bendede öle oluyo müsigi dinlerken agri gibi dürtükler artio gündüz degilde aksam dinlegince artio

evet cnm yaa dınledıkce artıyo sızı resmen dınlerken oluyo daha cok zaten 8 saat dınlıyoruz yanı gun boyu Benımde ruyamda gordugum cok olmusdur cnm cok dusununce yanı ıllakı gırıyo ruyalarımıza senın ne alemde cnm buyume

su anda dinliorum ve agri cogaldi su an sag gösümde daha cok agri hissediorum solda pek yok sag büyüyüp sol kücük kalmasinda sol gögüsümde agrisin ya bilmeden saga mi odaklaniorum ne

5. günüm benimde sizilar falan gün gectikce cogalio sanki azar azar hafif bi degisme var gibi ama bekliorum sonucta 5 günde ne kadar büyügebilirki :)

cnm benımde ılk gunlerde tekınde bıraz daha fazla oldu agrı bende dedım hatta dıgerı nıye agrımıyo dıye Sımdı ıkısınde de oluyo ara ara agrılar bıde omuzlarımda oluyo agrı oyle deme cnm benım ılk gunlerde hemen dolgunluk olmaya baslamısdı valla

ohhh iyisin vallah en güzel etkiyi alan sensin gec olsunda ise yarasin beklerim ben diyelimki istedigimiz ölcüye geldi ama hala devam büyüyo nasil durdurcas

ohhh iyisin vallah en güzel etkiyi alan sensin Gec olsunda ise yarasin beklerim ben Diyelimki istedigimiz ölcüye geldi ama hala devam büyüyo nasil durdurcas

Ayy sus cnm valla en buyuk korkum bu benım allah korusun cnm yaa hıcc dusunmeyelım bıle bız bunu aklımızın ucundan bıle gecırmeyelım demı ama Benım gun olarak sızden onde o yuzdendır tatlım yoksa sızınde ıkı hafta bıtsın aynı sekılde olur yanı buyume evet cnm gec olsun guc olmasın

Son düzenleme:
hahahahha yerlere kadar degmesinde dsünsene süpürge olarak kullaniriz tövbe tövbe hanimimiz bize büyümegi dururmak icin bi telkin yapar artik

hahahahha yerlere kadar degmesinde :d dsünsene :d süpürge olarak kullaniriz :d tövbe tövbe :d Hanimimiz bize büyümegi dururmak icin bi telkin yapar artik :d
ayy allah esırgesın Artık sabah aksam kucultucu telkın dınlerız bu kez de hepsı gıdermıs eskı halınden de beter olmasında Ben cıkıyorm cnm ıyı geceler gelısmelerı paylasalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…