Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Aynen öyle hayatım.. Benimde ağrıladım var fakat çok fazla diil. Sen bizden ileridesin normal :)

Yanı demek ıstedıgım dınlerken artıyo sızde de oyle olmuyomu kızlar dınlemeye ara verınce cok degılde dınlerken oluyo artık gunluk agrılarım bıde omuzumlarım cok agrıyo yaa

aynen öyle hayatım.. Benimde ağrıladım var fakat çok fazla diil. Sen bizden ileridesin normal :)

evet cnm olabılır ıyıce yuvarlandı yaa seklı yanlar falan doluyo ayy cok guzel bı duygu yaa ınsallah devam eder boyle ısteyen herkesınde olur ınsallah

kızlar bugün umutsuzluğa kapılıp bırakmıstım tekrar basladım ve sanki göğüslerimin içinde karıncalar geziyor bende de işe yarıyor sanırım

kızlar bugün umutsuzluğa kapılıp bırakmıstım tekrar basladım ve sanki göğüslerimin içinde karıncalar geziyor bende de işe yarıyor sanırım

cook sevındım cnm senın adına hem soylermısın ıse yaramaması ıcın tek bı sebep varmı yok sen cabuk pes etmeye kalktın sadece o kadar tatlım karıncalanma oluyo sanırım bende halen olan bısey bu cnm yakında sızılar da baslar sende:13:

inşallaaaaah vallahi sevincimden uçacam

kızlar benim bugün 9. günüm büyüklük olarak ben pek fark görmüyorum ama ağrılarım oluyor özellikle koltuk altı kısmından giriyor ağrılar bazende ikisinin orta kısmında oluyor.sırt ağrısı bende de yaptı bende adet oldum ondan sanıyordum çünkü normalde o kdar olmazdı.bu arada nez saçlarının yağlanmasından bahsetmişsin,benim normalde cildimde saçlarım da yağlıdır ama 2-3 gündür yüzüm acayip yağlanıyor onunla ilgili olabilir mi?öyleyse ben bundan hiç hoşlanmadım.

canım ben mantıken bir yorum getirmek istiyorum bu olaya telkin metni sadece göğüsler üzerine yani sanmıyorumki başka biyer yağlansın

Son düzenleme:
aslında bende senin gibi düşünüyorum başka bir yeri etkileyebiliceğini sanmıyorum ama nez öyle diyince bende böyle birşey olunca acaba olabilir mi dedim?havalar ısınıyor diyede olabilir ısı yağlanmayı arttırıyor bende :)

cnm ostrojen hormonu salgılıyo sanırım vucut o yuzden olabılrmı acaba bı arastırsak benım hıc boyle olmazdı sac dıplerım yaa
canım ben mantıken bir yorum getirmek istiyorum bu olaya telkin metni sadece göğüsler üzerine yani sanmıyorumki başka biyer yağlansın
bılemıyorum cnm yaa bıran once bı buyuselerdı demı sorunsuz sekılde benım bı korkumda popo buyumesı

evet canım benimde yazın dısarı cıktıgımda burnumun üstü vıcık vıcık olur:97:

mevsim değişikliğindendir kızlar panik yapmayın. ben de müzikten sıkıldım parfait gelse de kuğu gölü balesine monte etse şu telkini kulağımız şenlense.

canım sanmıyorum öyle birşey olacagını takma kafana bence :82:

ben popoyu etkileyeceğini düşünmüyorum sonuçta bu sadece göğüsler için telkin veriyor.hatta ben çoğu zaman basenlerimdeki yağların oraya gittiğini düşünerek dinliyorum hem onlardan da kurtulmuş olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…